Då var det dags

Läkarbesöket om 20min...

Inge sol men mys ändå

Idag har varit en lite blandad dag, började på vårdcentralen där jag fick ny nässpray mot all jävla skit pollen och min remiss iväg skickad. Så nu är karusellen igång iaf. =)

Efter det deppade jag ihop lite men det blev mycket bättre när jag gick ut med Leo och plockade blommor. Leo förstörde mest alla blommor och slemmade ner dom, men några gick att rädda och står nu fint i köket.


Ska städa skrivbordet nu snart och ställa dom här ist så J blir glad när han kommer hem.
Tänkte nog baka lite muffins idag också men vi gjorde slut på mjölken till frukosten så då måste jag iväg och handla lite ny.
Men vi får se..


Laddat in mobil bilderna har jag gjort igen också så nu får ni en liten uppdatering. =)


 
Skärp är gott som kvällsmat
Men det är godare med glass och mys i Jennys knä i Kungsträdgården
Leo hänger så klart med när vi solar och tycker vi är riktigt konstiga ;-)
Och när jag tvättar så är han till mycket stor hjälp (läs i vägen)

Barnvagns rullet 24 maj

Jag ska lätt dit med Leo, dom 50 första som går med i tipspromenaden får också en trehjuling

Jag är fett på, någon som ska med?




http://www.barnvagnsrullet.se/


Bra dag =)

För en gångs skull så har det nu varit en väldigt bra dag.
Det började med att vi fick gå upp as tidigt för att åka till sjukhuset, Leo var trött och ville inte gå upp. Han sov så sött men jag var tvungen att dra upp honom när det bara var 5 min kvar tills bussen skulle gå.
Han har börjat sova på mage nu också. Det ser så sjukt sött ut, han ligger med rumpan rakt upp, så han sover typ på knäna med huvudet under kudden ;-)

Väl där så fick vi iaf prata med en jätte gullig kurator hon förstod helt klart våran och min situation och jag kommer att få gå hos henne några ggr till innan det kommit någon vart med remissen som jag ska få imorn till psykenheten. Känns skönt att komma igång med det här, har sagt att jag ska prata med någon nu i många år men det blir ju aldrig av...


Efter det så åkte jag J och Leo till Mörby c och åt lite lunch innan Leo skulle vaccineras. Dom har världens godaste carbonara som jag och J delade på, dom är ju så sjukt stora!

Så fick Leo sina sprutor, blev lite kinkig men det gick snabbt över, dock så gav han sin bvc tant onda ögat resten av tiden där inne, ser jätte skoj ut när han verkligen försöker se arg ut och så blir han skit frustrerad när man bara skrattar åt honom för han ser ju inte arg ut bara gullig. ;-)


Men nu är det iaf jobb, till 22 ikväll. Inte kul när J och Leo har glassat i solen vid vattnet hela dagen, fuskisar!
Nu har jag också fått bekräftat att jag får min semester trots allt! Frågan är nu bara när, tror det blir 2v i aug och 2v i juli men jag får se exakt datum nästa vecka. Woooho!

Lång dag imorgon

Imoron har vi sjukt mycket att göra, varit stressigt idag med och Leo har gjort illa sitt lilla huvud igen stackarn.
Men om ett par timmar är det 2st läkarbesök och en lång dag på jobbet till 22... Stressigt

Men nu  måste vi sova, så fort jag och J skrattat klart åt Hemsökta hus på 4+ ^^

Sol sol sol

Jaha då var man hemma igen då, har varit hos mamma och grillat.
Det var smaskens.
Nästa vecka får dom sin bänkskiva till nya köket så då får man änsligen se det färdiga resultatet, nu ser det ganska skoj ut med 4-5 olika provisoriska skivor överallt. ;-)

Men vilket toppen väder det har varit idag, först var jag ute med Leo och vovven en timme i solen och gick i skogen, stannade till i våran lilla glänta så hunden fick springa lös och Leo studera sin egen skugga super noga.
Sen somnade han så klart så då kunde jag passa på att vika tvätten som jag inte orkade igår, prata i telefon och tänka lite på "dopet".

Efter det kom Tessan förbi innan hon skulle åkte till jobbet, så gjorde vi spagettiringar i tomatsås och varmkorv (väldigt mysko blandning i know) men det åt vi så klart ute på gården i solen.

Precis när vi var klara så fick vi skjuts till mammsen där det också var sol så klart, så en timme eller två hann man njuta ute där med.

Så idag har det varit en bra dag,  väldigt skönt mitt i allt det här...


Men imorn hoppas jag att det blir bättre, då ska mamma ta Leo vid tre tiden och ha honom tills dagen efter så ska jag och J grilla med goda vänner och bara vara. Jag har iof bestämt att jag ska bli fullare än någonsinn men J tycker att det är en dålig idé så vi får väl se..

En bra sak idag =)

Har faktiskt hänt, inte mig direkt men nästan, J har sökt en fond för att få lite sponsring till sin dyra kamera han vill ha och som också behövs till sitt ex jobb. Dom ringde kl 8 imorse och sa att han fick pengarna, och dessutom nästan det dubbla! Han sökte 8 men fick 15.
Super kul för honom (och för mig som nu slipper höra tjatet) så nu kan han äntligen köpa sin kamera utan att bränna alla våra (läs mina ;-)) sparade pengar.

allt går på rutin...

Idag har jag och Leo tvättat, inte allt men 4 maskiner hann vi med iaf.

Vi har också beställt en massa böker till honom;
  • Leo vill ha mat
  • Leo klär på sig
  • Leo kladdar och kluddar
  • Leo går till doktorn
  • Leo från topp till tå
  • Leo badar
  • Kära barn : boken om dig (fylla i bok med mumin)
Han har redan Leos sångbok, men "Leo ska sova" boken var slut på alla sidor jag kollade på så det var synd för annars hade vi haft alla i hela serien. Han älskar när man läser böcker för honom, det är super mysigt. Kul också när alla handlar om Leo. =)


Annars har jag plöjt igenom lite Lost och Desperate Housewives idag, för Leo bara sover och sover, nu har han sovit i 3tim, det är rekord för att vara på dagen. Tråkigt på ett sätt men ändå ganska skönt eftersom jag inte känner mig varken, social, motiverad, trevlig eller glad.
Det är skönt att få kunna vara lite ledsen när han sover eftersom verkligen ALL energi går åt sen när han vaknar och vill leka. Men jag tänkte att vi ska gå ut och promenera lite med hunden och vagnen snart när han vaknar.
Tror tessan skulle med också, hon slutar nu så jag ska ringa och höra med henne...

Men men vi får väl se vad för trevlig överraskning livet bjuder på här näst...

..

Ja då har jag äntligen fått en tid iaf, men den ligger väldigt långt fram i tiden...
Nu orkar jag inte mer...

Psyk nästa?

Väntan är lång...

Väntar  väntar väntar, det har jag gjort nu hela dagen, väntade på att telefontiden skulle börja. Väntar på att bli uppringd, väntar på en tid. Väntar på bättre tider, väntar på att J ska komma hem, väntar på att allt ska bli som igår =(

Jaha

Då stört blöder jag näsblod igen då, precis som med Leo. Har aldrig hänt utan att jag varit gravid, kul jul...

Om 6min öppnar dom telefon växeln..

Fan fan fan

Jag som har stått här på vågen i flera veckor och undrat varför jag inte går ner mer i vikt och haft världens sämsta samvete för att jag ätit massor med godis under påsken..
Tyckt att det kännts konstigt i magen, munsår och huvudvärk men skyllt på att jag faktiskt börjat jobba och att det är en omställning.Det som kännts som sparkar har jag skyllt på gaser osv. Men nu visade det sig i morse efter 2 test att jag uppenbarligen nu (efter 3 par byxor ;-)) har oerhört svårt för att knipa ihop när jag lägger mig i soffan..

Så jävla konstigt bara, att det först ska ta 3år av ordentligt kämpande innan man lyckas och sen när man är klar och nöjd så kommer det av sig självt...

Jag och J är överens iaf, det räcker med ett litet underverk i den här familjen än så länge...
Men allt det här har iaf hunnit bidra med en positiv sak, nu slipper jag tvätta =P

Men hur går man vidare nu?

Din mormor kan väl göra en sån där jävla polacktårta...

Så uttryckte sig J här för en stund sen när vi pratade lite om Leos dop. Så då tog jag tillfället i akt och berättade om min mormors fina tårta som hon kom hit med förra veckan. Han smakade bara en liten bit innan han slängde den, men jag hann äta upp min bit innan hon berättade hur den blivit tillagad...
Hon hade först gjort en tårta till min mamma och muttrade lite över att det bara varit 2 delar tårtbotten när det faktiskt brukar vara 3, men hon fick helt enkelt dela en av dom...
Hur som hellst, när hon kom hem för att slänga soporna så upptäkte hon att det visst var en bit kvar, bara det att den suttit fast på pappret ur kartongen hela tiden. Ekonomisk som hon är så tyckte hon inte att det skulle gå till spillo, så hon plockar upp den, skär den i 4delar och gör helt enkelt en ny tårta eller ja, en 1/4 tårta, av den mandra delen, som nyss låg i sopkorgen...
Det var den fina tårtan som hon kom och snällt bjöd oss på och det sitter hon glatt och berättar precis när jag ätit klart, visst brukar man säga att det är tanken som räknas, men vad var då tanken bakom den här tårtan egentligen?

Så vi kom iaf fram till här att Leos dop tårta ska mormor inte få göra!


Idag har jag och Leo varit i Solna c och shoppat med Tessan, det blev 3 par nya trosor till mig och ett doftljus till mig, resten var till Leo eftersom det egentligen var hans pengar ;-)
Han fick iaf ett armband, solglasögon, tunnare overall, örngott med ett stort lejon på och ett sött paraply som han vägrade att släppa och verkligen skulle ha med sig hem, dessutom hade han dregglat ner det ordentligt. =P


Självklart direkt när jag kommer hem så har jag sönder 3e paret byxor för den här månaden, mina favvisar =( säkert bara för att jag såg ett par lika dana i affären i dag på rea hyllan utan att köpa dom...
Men jag som aldrig haft sönder ett par byxor förrut har nu alltså pajjat 3 par, dom glider ner hela tiden och när jag tar ett jätte kliv för att hamna längt in i soffan så spricker dom mellan benen eftersom att grenen hänger vid knäna... Jag som tänkt att hålla mig med mina gamla tills jag gått ner mer och kan köpa trevligare storlekar, faan!


J´s dag har också varit både upp och ner, först så fick han och kompanjonen flytta in i nya kontoret som dom fått, så nu har han två kontor som han kan gömma sig på när jag är "tjejig" ;-) väl där iaf så fick dom veta att dom inte blivit godkända hos den där fonden där dom skulle få 200.000kr, tråkigt, men som sagt; det kommer fler tåg älsk..
När han berättade det så var han iaf positiv till att han skulle få köpa sin nya kamera på fredag.

Tills jag kollade hans mail vill säga, rubriken löd; Hej J, dåliga nyheter...
Det visar sig då att kille med kamera nr 2 som han skulle köpa var ute och fotade i helgen när kameran bara dog...Inte ett livstecken så nu är kameran hos Nikon för service och felsökning men det är inte säkert att den går igång, och om den nu gör det så kan det hända igen...

Nu är J kluven och ledsen och tror inte att det är meningen att han ska ha någon kamera öht och han vill inte ens ladda in dom söta bilderna på Hardy och Leo, och på när Leo försöker snorta upp sin gröt ;-)


Så det får bli en annan dag, nu är det natt och jag måste sova för jag och Leo har tvätstugankl 11 ^mega urk^

Party party =)

I helgen har det varit fest, vi började i fredags först var jag och J i stan och solade det var mys och nu börjar man få en fin färg också. Skönt att slippa känna sig som världens blekaste spöke. ;-)

På kvällen vad det grillning i rålis, Edip söten på jobbet åker till asien och när han kommer tillbaka så ska han plugga så han slutar, jätte tråkigt han är ju en av dom bästa... Men däremot har vi fått tillbaka en annan av dom bästa ;-) så det finns iaf någon kvar att skojja med.
Grillningen var skoj iaf, super gott kött och massor med god sallad. J drog dit två av sina barndoms vänner också, vilket inte jag tyckte var så passande eftersom det faktiskt var mitt jobbs fest =/ men men dom drog tidigt iaf... Vi var kvar till sist eftersom sista jobb gänget sprang iväg när civilpoliserna började hälla ut dricka för alla andra i parken ;-)
Oss kom dom inte till, kanske för att vi satt med vagnen.


Igår var vi ute och sprang runt igen, först var vi hemma hos Johanna och Minna och myste och tittade på film. J gjorde paj det var smaskens, och han gjorde den Heeelt själv (paj på påse) ;-)
Efter det så åkte vi direkt till Frepp och åt lite mat och hade trevligt som vanligt. Traffade hans bror som fått blodpropp i tummen, det var fett grose helt svart och så gade dom skurit bort massor med hud ^blääh^

Sen var det iaf äntligen hemgång, Leo vaknade när vi var vid universitetet eftersom vi hade ett par killar som skulle sjunga hejarklacks ramsor hela vägen hem, han somnade inte om förens en timme efter att vi kommit hem. Så han låg och snackade halva natten med sig själv, men sen blev han tyst =)

Nu är det jobb igen iaf, fått värsta mongo schemat igen så det blir ju till att börja klaga imorn igen, hur jävla svårt ska det vara? Hon har ju själv sagt att jag ska få samma 4


Morgon mys

Idag var det upp tidigt och dra till jobbet som vanligt, lite mys med grabbarna hann man med <3
Leo gillar att hjälpa till när jag sminkar mig på morgonen och ska ha allt jag använder, gärna precis när jag använder det också...
Men först var det på med kläderna, Leo ville ha sina addidas skor idag tydligen men vägrade ligga still och har nu börjat rulla runt på skötbordet också så nu måste man verkligen ha koll.




Sen var det sminkning för hela slanten, Leo stog för underhållningen och sjöng och såg sjukt roli


humm

vet inte vad jag fortfarande gör uppe, höll på att somna direkt när jag kom hem men nu är jag så klart pigg igen.. måste sova nu har lika lång monster dag imorn  ^blääh^

Bjussar iaf på lite bilder från när vi var hos mamma förra helgen som jag inte laddat in i datorn förens nu =)





Snark

Snart är det hemgång, skönt att det inte ringer något och att det är väldigt lugnt här på kontoret. Väldigt många som dom kompade hem, medans jag sitter här och får + på min.
Man vill ju kunna kompa lite när det blir bra sol väder i sommar, jag och tessan ska ju sola nakna i rondellen ;-)

Nej nu ska jag kolla bussen och åka hem och hoppas på att maten är serverad, ting tjong

Leo ska bli bög =)

Yes Leo ska bli gay, men det är lugnt för det ska Jenny´s son också bli! =D

Jenny har alltså varit på UL idag och fick se en liten snopp men han får bli Leo´s blivande fru ändå för det har jag redan bestämt. Minns inte om jag frågat Jenny om det men det är säkert lugnt...


Så nu fick J rätt ändå, jag har sparat alla söta rosa kläder i onödan, men vem vet han kanske blir gay tidigt. =P


J har varit på föräldraträff med Leo idag också det tyckte han var lite si så där, lite AA möte känsla, fast med tuttar ;-)
Vägd blev lilla tjockisen också och jag hade rätt, han har passerat 8kg, 8,1 var det tom, mammas lilla köttbulle <3


Duktig har jag varit också, åt en viktväktar frysrätt, skit god var den också! Mera sånt, fast mindre puckon i kassan som inte tyckte att jag fick köpa det med mina rikskuponger, PUCKO, läste högt på baksidan där det står att det gäller MÅLTIDER, spela roll om jag värmer den själv eller inte. Ska fortsätta handla i vanliga kassan eftersom dom var inte så smarta där..
Men nu ska jag fortsätta med mitt monster pass här på jobbet, 11-22  ^blööh^

Påskhelgen i lite bilder =)

Nu har det varit lång helg och det har varit mega mysigt, trots att jag som vanligt fick solsting eftersom jag aldrig dricker något...

Men vilket toppen väder det har varit ändå!
Massor med sol har vi lapat i oss..

I fredags åkte vi till J´s mormor för middag ihop med hans mamma, det var toppen, speciellt gubbröran <3 det var som vanligt vimsigt eftersom att gamla mormorn inte visste att vi skulle komma, trots att vi ringt och sagt det 3ggr under dagen ;-)

Lördag morgon iaf så bar det av till pappa och det var precis lika mysigt som förra helgen, och super väder så klart. Där blev det solning, grillning, kubbspel och massor med mat. Och dessutom en ännu godare gubbröra! Trodde inte att det var möjligt men nu är jag kär och tänker bojkotta J´s mammas egna, never more. Hädanefter åker jag till Vallentuna för min dos av gubbröra. ;-)


Allt var iaf toppen, egentligen skulle jag och J på Timbuktu och Promoe festen men vi var Heelt slut så vi åkte hem till några goda vänner eftersom att pappa ville vara barnvakt. Där blev det sen middag och sen åkte jag och J hem och spelade guitarr hero och njöt av att inte ha någon bebis i sovrummet. ;-)


Söndagen var väldigt seg, pappa, Leo och gänget hade varit på Leklandet ute på Lidingö med söta Embla som fyllde 3år. Sen kom vi lagom till maten igen och bara tog det lugnt, alla var trötta så det var en riktig tråk dag..

Idag var också segt, gått i mjukisar hela dagen, men ändå varit och handlat, gett Leo två smakisar med gröt och varit på kontoret ett par timmar. Stongt för att vara idag tycker jag...Men nu är jag trött

Satt och finulade lite på den konstiga veckan som varit; Torsdag, Söndag, Lördag, Söndag, Söndag, Tisdag, inte konstigt att man blir förvirrad.

Kubb i vallentunaLeo badar med Caroline i handfatet <3Leo och morfar på LeklandetLeo o morfar på Emblas 3år kalas


Bilderna blev bara ett litet urplock bland Lenas bilder då vi glömde våran hemma hela kvällen (läs J lämnar den hemma för han tycker den ser mesig ut nu när han hittat en ny han vill ha ;-))
Det är iaf vi som spelar Kubb, Leo som gungar, fika, kvällsmys, morgon bad i diskhon, leklandet och sen kalas hemma hos lilla söta Embla.
 
Mössan Leo har på dom sista två bilderna är TOK SÖT den köpte hans stolta morfar till honom på Leklandet <3


Nej nu är det natti natt, upp och ringa facket imorn då.... ^suck^

Sur och hungrig

Jag är fortfarande arg, var inne och läste på hennes skitblogg i morse också och förvånas över vilken otroligt skev värld hon lever i. Ljuger och myglar och vänder allt till hennes fördel eller mot den andra kan man väl säga för att få så mycket medhåll som möjligt, kommentarerna strömmar visst in säger hon men hon publicerar bara dom som gynnar henne och hennes "story" alltså dom 3st stackarna som inte hört annat än hennes skeva bild av saken, var av en av dom 3 redan varit inne och bett om ursäkt för kommentaren där efter att hon hört den andra delen av historien.

Pinsam är vad du är!


Och ingen frukost hann jag äta heller ^mutter^

Jobbi jobbi

Idag har jag jobbat, men först fick jag sovmorgon och frukost. Söt gick upp och gjorde frukost till mig eftersom jag gjort det till honom i flera dagar nu. <3
Det var smaskens, men nu har jag jobbat hela dagen lång.

Efter lite halv kalabalik på jobbet när det började pratas avtalsändringar och hälfen av alla här ringde facket så verkar det nu som att det inte blir så som det lät först. =D

Påskägg fick vi också från en av leverantörerna, det var också smaskens.


Men ägg finns det visst gått om nu så här i påsk tider, speciellt på nätet och i bloggar.
Lyssnade på väl valda ord i ipoden på vägen hit i morse så jag tänkte säga några jag med...
 
*harkel*  

Så jävla speciell är du inte så att hela välden kretsar kring dig!
Väx upp och börja betee dig som folk för fan, undrar vem det är som är störd egentligen.

Inte är det hon som jag lämnar min 4 mån bebis till stup i ett iaf, stackars dina barn, att du nu sätter ett till till välden är ju sorgligt när du så oerhört tydligt har så mycket problem med dina egna demoner...


Skämms på dig människa!

Leo bara sover och sover...

Innan vi gick till öppna förskolan idag så sov han i 2tim, första gången på länge som han gjorde så. Sen var vi där i 1,5 tim och så somnade han igen på vägen hem, sen igen och igen och igen och igen... Fattar inte varför =/
Nu har han sovit sen 20.00 förrutom en liten sväng när han ville upp och äta och ha roligt åt filippe, han darrade med underläppen och sen srattade han ordentligt med riktiga "haha" så att hela han hoppade, sen darrade läppen och så fortsatte det så i 10 min innan han blev tok ledsen och ville sova igen.

Så vi hann precis äta upp våran super goda mat iaf, det blev grillade revbensspjäll, färskpotatis, grillad hallomi, god sås och sallad. Super gott! Sen hade vi köpt tiptop glassar till efterrätt. Så det gjorde jag och Theres bra.

Idag kom också håret och tången så nu ska jag bara hitta någon frivillig som vill sätta i det åt mig, gärna innan helgen fast det kan bli svårt eftesom jag jobbar ons tors och så är det påsk och sånt men någon stackare ska jag väl lyckas övertala. ;-)


Men nu är det dags för SATC <3

Super väder idag igen! =D

Jag är så glad, älskar värme och sol hoppas det håller i sig, sitter och väntar på att Leo ska vakna så vi kan gå till öppna förskolan. Skulle möta en annan tjej och hennes son från mamma gruppen där nu kl 13 men Leo blev jätte ledsen och somnade. Han som bara brukar sova 20-30min i stöten nu på dagarna har nästan sovit en timme nu så han vaknar nog när som helst. Lika bra att packa ihop skötväskan nu så det bara är att gå sen =)

Hoppas att det fortfarande är sol när vi är klara där så jag och Leo kan gunga lite här ute på gården eller göra nått annat mysigt ute i det fina vädret.

Imorn och på torsdag är det ju jobb så då blir det inge sol =(

Men sen är det helg =D

Tröttnöt

Urk jag är mega trött, somnade på soffan efter den goda maten för att J  hela jävla tiden ska se på as tråkiga discovery program. Nu vaknade jag nyss av att det är amerikanska choppers på för full volym men J sitter inne i Leos rum och skruvar och fixar med sina datorer, så jag ger upp för dagen och går och lägger mig jag med.

Jag och Leo har iaf haft en riktiggt bra dag idag, va hos Johanna & Minna och vi hade super mysigt som vanligt.
Bestämde att vi får dra ihop våra pms kvinnor till män och ställa dom framför grillen ihop. =D
Måste bara kolla mitt schema, har vet bara att jag jobbar ons-tors den här veckan men kommer inte ihåg nästa vecka, inte vilken tid det är på ons och tors heller...

Men det löser sig nog, chriiiistian??!  ;-)


Nej nu är det natt natt...

Städa städa halva dagen ;-)

Yes tappade lite av städlusten nu i det fina vädret =P
Men köket är skinande rent nu iaf och Leo tar en liten power nap, så jag ska plocka upp lite kläder som ligger överallt och sen åka hem till Johanna och Minna för lite fika, sol och promenix. Det blir en liten sjal Leo idag eftersom vi ska lära Johanna knyta sin sjal, men också för att jag inte har något busskort och det är jävligt krångligt att planka på tunnebanan med vagnen dessutom är jag skit snål när det kommer till sl. ;-)

Gratis lokaltrafik till alla!

Städa städa hela dagen

Nu har jag och Leo ätit frukost, jag sitter fortfarande och smuttar på mitt te och Leo på mitt knä. Det kittlas. =)
Vi har testa nya brödrosten vi fick av mamma och kört en diskmaskin, så nu ska vi försöka städa.
Men Leo hamnar i babysittern, han är helt sjövild och har varit det sen han vaknade i morse, han far runt som en liten galning. River ner allt han kommer åt, ropar och sjunger och sticker iväg om man inte håller i honom. Nu ålar han fort som bara den och har smitit från gymmet flera ggr idag. Slemmar ner allt gör han också, fattar inte hur man kan ha så mycket dreggel. <3

Mys helgen =)

Vi har haft en toppen helg, lördagen var tok mysig, och vilket väder!
Både jag och J har bränt oss i solen, det blev en hel dag på stan i solen. Hittade tyvärr inga skor, jobbade en snabbis eftersom vd´n skulle ha träff med sina kompisar på söndagen när jag brukar vara där och sen åkte vi hem till pappa och grillade och kollade på nya lammen, kom 4st i förrgår så nu är det 12st små bebisar =). Det var super mysigt, träffade massor med gammalt folk som jag saknat sååå mycket. Så jävla glad att få tillbaka dom i mitt liv. <3
Det resulterade att vi hängde med dom ut till åkersberga och gick på gamla fregatten sent på kvällen. Svängde förbi mamma och lämnade Leo som redan sov för natten och sen körde dörrvakten mig hem till henne efter stängning.
J han fick sätta sig på nattbussen, åka sightsing i mer än en timme och sen gå hem från danderyd för att åka hem till Hardy. =P

Så imorse så låg jag och Leo och myste i lillebrors säng hela förmiddagen och sen tittade vi på när mamma med man byggde på sitt nya fina kök som blir super snyggt.

Nu måste jag också leta upp mina pollen mediciner och springa iväg och hämta ut nya, har legat och plågats hela dagen och bara haft ett öga. Så jag tröstade mig med att färga håret kolsvart och har beställt nya håret, tången har inte kommit än men det gör ju inget eftersom jag inte har håret än.


Men det kommer i veckan och då ska det i och sen ska Jenny få klippa in det lite, just so you know Jenny ;-)

Hardy mår för övrigt bra nu, alla bitar har kommit ut, väl inlindade i sparris trådar. Väldans skönt så nu är han lika pigg ch jobbig som vanligt.
Såg också kusinens tjej på tv4 i fredags på efter 10 om starka kvinnor, verkligen ett starkt program om henne, hennes syster och all skit som dom fått tampas med. Lider verkligen med dom och var så arg efteråt för att livet kan vara så jävla orättvist, jag är så stolt över dom, att dom tagit sig igenom så mycket när det bara kommer motgång efter motgång, Dom är så fruktansvärt Starka! Se det det får en verkligen att se livet på ett helt annat sätt! Hoppas att dom har lite tid för mig i veckan så jag kan få komma och hälsa på dom imorn eller på tis.



Men nu vill J mysa, eller köpa en ny kamera för 85 tusen så vi ska kurra ihop oss i soffan nu ;-)

Stackas vovve och knäpp bebis

Leo har bra smak när det gäller det mesta men inte när det gäller tjejer...
Han blir skit tjurig när jag tar bort aftonbladet sidan där det är en bild på Blondinbella =P
Knäppa unge, däremot har han bättre smak när det kommer till skor (fått från mor sin ;-)) så han valde skor själv idag, han ville inte ha mr bump skorna som jag spanade in redan när han låg i magen utan det blev ett par klassiska addidas sneekers.

Idag har vi hunnit med mycket, vi har varit i stan med Lina och Alice och haft mysigt i kungsträdgården, tittat lite i affärer, köpt Leos fina skor. Alice som precis fyllt 1år var super nyfiken på Leo och ville titta i hans vagn hela tiden. Sött litet monster hon är. Kom för en gångs skull ihåg min kamera, men missade så klart att ta kort med den, alltid är det nått ;-) men ni får en av Linas ist.



Sen åkte vi hem för att hitta hunden som ätit en hel tub med kalles kaviar, samtidigt kom min mormor, så det blev lite kaos men hon fick ta Leo och jag sprang till affären med vovven och köpte sparris så att han inte skär upp hela magen med alla sylvassa metallbitar han nu har i magen, han verkar tack och lov må bättre och han blöder varken fram eller bak än. Men vi får se hur han mår imorn.

Sen har jag och Leo nu myst för oss själva, haft massagestund och sjungit och dansat till sing-a-long. ;-)

Nu har han precis lagt sig för kvällen och jag ska sätta igång med att städa och diska i köket och göra sallad, om en timme är älsk hemma och då blir det god middag. Synd att det blev så sen bara annars hade vi grillat ute, men det kanske blir imorn ist. Då är J ledig från skolan så då ska vi leta skor till oss, sola, kika på lite nya vagnar och se om vi kan samsas och sen hoppas jag att vi kan grilla lite, kanske med lite gott sällskap?

Bjussar på 3 små snabba Leo´sar också där han posar med nya fina skorna =D

Äntligen hemma och utvilade

Vi åkte tillslut hem igår, var hemma strax före kl 1 i natt, tog en taxi. Vilken tur att bilstolen sitter på vagnen ;-)
Var ju ett jävla tjaffs på dom innan vi fick åka hem, dom ville ha kvar honom för observation åtminståne över natten men han var hur pigg som hellst efter kl 18 men dom ville inte släppa hem oss eftersom han fortfarande kräktes, försökte förklara att han är bebis med laryngomalaci, så han kräks alltid, dock inte lika mycket som han gjorde på morgonen..
Men men tillslut så fick vi iaf åka hem, efter skiftbytet så klart.
Tyckte det var helt onödigt att hålla kvar oss så länge "observation" my ass, vi fick sitta i ett sketet lite rum och vänta i flera timmar i sträck på ingenting. Snacka om att ta upp akutrummen i onödan, sista timmarna gick vi ut och satte oss i väntrummet för där fanns det iaf tv. =)
Men Jenny följde också med hem och sov här, stackars henne som fått sitta med oss på sjukan i 12tim, men lite kul hade vi nog ;-)

Så nu är vi hemma, pigga och glada, Leo sov lite oroligt i början av natten när vi fortfarande var på sjukhuset, gallskrek i sömnen. Men efter att vi kom hem så har det varit hur bra som hellst, han sov hela natten, vaknade inte ens för sitt morgon mål vid 5-6 utan sov till 9.30 =)


Idag blir också stora killen 4mån!
Så till frukost nyss fick han potatis =)
Äter potatis =)


Som han försökte äta helt själv =)
Äter potatis själv

Det gick väl sådär, men gott var det ;-)



Nu ska jag hoppa i kläderna, plocka lite och åka in till stan och träffa Lina och lilla Alice, promenera och njuta av solen, jag tror det blir en väldigt bra dag idag, det känns som det. =D

Fortfarande på sjukhuset =(

Och dom vill inte släppa hem oss ikväll =(
Leo har fått en kraftig hjärnskakning och dom vill hålla oss kvar för observation åtminstone över natten, däremot så är han mycket piggare och mer sig själv nu så jag tycker ändå att det är lite onödigt.

Men nu sitter vi på Astrid Lindgrens barnsjukhus, efter att ha varit ett par timmar på Sachska.

På Sachska gick det fort iaf men dom skickade remiss hit eftersom dom hade bättre barnkirurger och för att vi är skrivna i Solna.

Men eftersom han fortfarande kräks så vill dom ha honom kvar ifall det blir värre igen..

Hjärnskakning?

Nu har det gått ca en timme sen han ramlade ur sängen och han har varit jätte konstig, han har spytt konstant och då menar jag ca var 3e minut. Det är väldigt mycket tom för honom.. Sen blev han jätte skrikig, första 20minutrarna var han bara kramig och klängig men sen blev han jätte ledsen.
Inte ens sjalen dög, då såg jag huvudet, det är ett stort rött märke som är mega svullet . =(

Snabbt på med en kall handduk och då lugnade han ner sig och har nu somnat...

Tänkte låta honom sova en timme och sen väcka honom och se hur det är, får väl ev åka in då.

Har googlat lite och det sägs att barn under 1,5 år sällan får hjärnskakning, dock är det stört chans om man landar direkt på huvudet som Leo nu gjorde. Han måste först ha slagit huvudet i sängkanten och sen ner på golvet under vaggan, känner mig så jävla värdelös, hade ju legat och hållt i hans fot hela mogonen för att han ålade runt så mycket, och så somnade jag om i 10 min när han också somnade och måste ha släppt foten i sömnen. =(
Men vi får se om en timme....


En till liten film


Nu har fredrik hämtat tillbaka sin kamera igen ^dumma han^ den som var super, nu känns ju våran som en liten leksak... Men 70 tusen för en kamera känns inte riktigt värt det heller. ;-)
Men Jävlar vilka bilder den tar, J har också spelat in massor med hd filmer med den, då nu har vi lite skoj filmer om våren som han klippt ihop, får se sen om jag får lägga upp dom för honom..

Men här är iaf en del av det han filmade när dom var på öppna förskolan i måndags, i full hd så klart.





Stackas lilla skrutten ramlade också ur sängen i morse för första gången  =( tror att det gick bra, inga märken och han blev nog bara mest rädd. Jag därremot blev ju så klart skräckslagen och kommer inte låta honom sova i våran säng mera.
Nu verkar allt bra trots att han är lite klängig och bara vill kramas, men det tror jag beror på dom två små tänderna som man kan se nu. =)

Mega mysigt

Idag har vi haft mega mysigt, gick omkring här hemma på förmiddagen och plockade ihop lite skit som jag ska sälja iväg, lyckades få ihop 3st stora blå ikea kassar på 15min sen fick jag separationsångest så jag fick sluta...

Drog med Leo in till stan ist för att träffa Jenny och Kevin, vi hade hur mysigt som helst, åt glass i kungsan och verkligen njöt av solen, Leo fick också smaka glass men sen blev han arg när den tog slut, och Kevin hade sin egen form av strössel. ;-)
Fast jag glömde kameran, tur nog så hade Jenny med dig sin så det blev lite mysiga bilder (som ni hittar i hennes blogg).
Det gör vi om imorn, och då ska det bli ännu bättre väder. Då ska vi köra året första grillning också. =D

Och på vägen dit så köper vi Leo´s sommarskor som jag spanat in, mr bump skorna har utgått ur sortimentet men jag hittade en värdig efterträdare.


Milla hann vi träffa en sväng innan vi åkte hem, och då blev det donken <3 och där fick jag också dagens andra gratis glass eftersom dom var helt inkompetenta i köket.


Hahaha jag är skadad, måste nog säga upp mig, J ringde precis och jag svarar; "Välkommen till ******kundservice, det här är..."och där kom jag på mig själv och började as garva. J fick sig också ett gott skratt, tur att jag är ledig i en vecka nu, det här kan seriöst inte vara hälsosamt.


Undrar om fk ser det som arbetsskada så man kan få ersättning därifrån, vad tror ni?

Vårväder!

Då bär det av in till stan nu i det stålande vårväder för en liten glass date med Jenny och Kevin =)

Efteråt tror jag att J och jag ska boosta på solen lite extra i solariet ;-)

RSS 2.0