Och för att sänka humöret igen..

Så gick jag igenom mina dagliga bloggar som jag följer, och såg att olyksfågeln Frepp varit ute på äventyr igen. Jag hade aldrig träffat ett större klantarsel än mig själv, förens när jag träffade Frepp.
Under årens lopp har han spenderat mer tid på akuten än dom flesta. Han bryter armar och ben otaligt många ggr om, sväljer tändvätska som han sen spyr upp i ett tappert försök till att spruta eld, bryter armen när han skyndar till pendeln, hoppar ner på spåret och blir nästan påkörd av tåget som han dessutom missade.
Dom första åren så gick han nästan Alltid på krykor med gips, förutom i undantagsfall, som varade ett par dagar innan det var dags för nästa olycka.

Nu har han spenderat helgen i norge för födelsedags firande och fiske, ofcourse så får han en krok i Ögat!
Har då tydligen fått åka ambulans 10mil och får vänta tills imorn för att träffa en ögonspecialist. Ser bara ljus och lite färger...

Stackars jävla klant. Alltid är det nått, men det är klart att det skulle vara nått större nu när det inte hänt något på ett tag. Men hoppas bara att han får tillbaka synen helt iaf.


Men i den här situationen så är jag glad att det finns folk som har mer otur än mig, även om det är folk jag älskar så är det faktiskt konstigt nog skönt att inte vara ensam..


Nu fick jag tyvärr se bilden och jag är inte glad längre, !"#¤%&/(/&%¤#" vad Jävla ont det måste ha gjort!

Stackars Frepp, blir till att leta upp en bra krya på dig present, en ögonlapp ala pirat kanske?

Kommentarer
Postat av: Kaosets Gudinna

Vad är det för modell? Vill läsa lite om den. :)

2009-08-23 @ 21:10:31
URL: http://kaosetsgudinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0