Barnkalas :)

Idag har jag släpat med hela lilla familjen hem till mina syskon för att fira minstingen Jim som blir 9år idag ♥
Vad fort tiden går numera, jag hänger inte riktigt med..
Är det ett säkert tecken på att man håller på att bli gammal?

Vem vet, nu är det iaf dags att slänga skrutten i säng och slå på 3an, Victorias secrets står på menyn och det ska självklart också spelas in ;)
Det finns ingen bättre fashionshow, det är ju en av dom få som fortfaranade drar på Stort!

I love ♥

Något som jag verkligen inte gillar däremot är att min nyårsklänning ligger på postens utrikescentral för sortering just nu och jag tror inte den kommer hinna komma fram tills imorn..
That sucks så nu vet jag inte hur jag ska göra :(

YES!

Nyår är räddad, efter mycket smörande, tjatande, bönande och tindrande med ögonen så har jag nu fixat barnvakt!

Helt underbart och tacka på söta Johanna som också har jagat barnvakt åt mig hela dagen.


Men största tacket till Charlotta som är barnvakten!
Iof så tror jag hon tackade ja bara för att hon är kåt på våran nya dator, men lika glad är jag för det ;)

Det blev bättre

Av lite shopping med Milla ;)
Vad vi köpte får ni kanske se imorn men nu ska jag spöa J lite till på ps3:an innan det är sova, tvätta och jobba som gäller..

Kaos kaos kaos

Gråter, skakar, kaos kaos kaos..

Gick från jobbet, försöka handla = kaos
Springa till bussen = kaos, frustration och vinterns första praktvurpa x2!
Kommer på bussen och upptäcker att jag tappat min mobil när jag sprang..

Bussfan vägrade att stanna förens nästa station, så jag går av där med en kartong fylld med 30l välling och en kasse full med mat, springer hela sveavägen och vanadisvägen med alla saker, i den stora fjällräven jackan..
Kommer upp till hållplatsen ingen mobil där.. Lägger mig på marken, drar i mig 4cigg, hysterisk, kaos, gråtandes..

Efter ett par minuter så kommen Världens snällaste kille fram och frågade om jag tappat min mobil!
Han hade hittat den nära bussen och ringt upp J eftersom det var senast ringda nummret. J sa att jag hade blå jacka och han la ihop 1+1 och insåg att det förmodligen var den gråtande hysteriska psykfallet på marken ;)

Jag fick iallafall tillbaka den och började röra mig hemåt, väl framme i bergshamra med blöta skor och en precis missad buss så lägger jag mig i en snödriva för att gråta en skvätt till..
Där kommer jag på den brilianta idén att äta snö...
Så det är precis det jag gör, ligger där på marken gråtandes och äter snö.


Ringer J där i snöhögen som tycker jag är helt cp och säger åt mig att gå hem istället så nu är jag iaf hemma och ska proppa i mig alla knäppo mediciner jag har och hoppas på att jag blir frisk/normal i mitt jävla knäppo huvud snart...

Tråko tråko

Verkligen en seeeg dag idag, precis som igår, jobbar mastodontpass men det ringer Igenting..
Tur att det är storhelgstillägg nu iaf, och reden av dagarna som jag ska jobba nästa vecka också ;)

Däremot har vi fortfarande ingen barnvakt på nyår så vi får se hur det blir med Fatboy Slim festen..



Bloggen ska bli ny och fin också. Tessan sitter och pillar med en header och så till mig nu så jag ska surfa vidare efter lite inspiration..

Tjing tjong

Barnakuten avklarad

Nu 2tim senare är vi på väg till J's farmor.Det var som vanligt lååång väntetid på akuten trots att det inte var så många där..men men han har iaf ögon och öroninflammation,feber och en rejäl förkylning men det har inte lyckats bli lunginflammation iaf :)

Kul jul?

Okej nu är iaf julafton avklarad och vi alla lever ;) nu är det vidare till J´s 93åriga farmor för lite julfirande med hans kusiner osv.
Men först nu efter 25min i vårdguidens kö så bär det av danderyds barnakut med lillskrutten..

Jag är helt hundra på att det är lunginflamation och ev en liten ögoninflammation på det.
Det Suger och Leo kommer tycka det är sjukt tråkigt att sitta där halva dan :(

Men det måste göras i alla fall så han/vi blir friska nån gång.

Well well, nu känner jag att det är dags för medicin.. Mer kommer upp i den låsta när jag pallar..

Sneak peek ;)

Pyntandet går bra trots att Leo plockar ner alla kulor som jag sätter upp, men några kulor är uppe iaf. Resten får vänta tills imorn när vi köpt en ny ljusslinga eftersom vi inte får igång den från mamma..


PS;

1 timme, så länge fick granen stå innan Leo rev ner den ;) vi hann fånga den i fallet så ingen större skada skedd men jag undrar hur många ggr om dagen det ska hända innan julen är slut..


Färdigpyntad?

Det önskar sig J nu, en färdigpyntad och klar gran, som man bara fäller upp och som inte barrar ;)

Efter mycket stök och bök så hittade vi en "gran" som åtminstone Dög det var bara skit granar kvar som knappt gick över knät.. Jag som ville ha en stor big as gran som man måste kapa toppen på för den är för lång, det kan man ju inte kalla den här lilla plutten som står i hörnet.
Vi behövde inte ens flytta matbordet, vilket borde säga det mesta!
Men positivt är det iaf att den inte har grenar på ena sidan för nu går den att ställa mot väggen.

Att den också ser ut som lutande tornet i pisa är Absolut inte irriterande...


Men men nu har jag suttit sen vi kom hem och trätt trådar på alla fina kulor jag köpte, men ljusslingan som vi fick av mamma fungerade inte så vi ska springa iväg nu och köpa nya lampor så får jag klä den efter vi har hämtat Leo som kommer riva allt som jag sorterat så fint här..
Sen ska jag försöka få J att baka lussebullar när jag pyntar eftersom han inte vågar vara med.. Jag behöver min symmetri annars blir jag galen ;)

Suck..

Bara för att jag var glad när jag vaknade imorse för att halsen var bättre och att jag fick i mig nästan en hel middag igår så tror jag nu att jag har dragit på mig magsjukan från dagis...
Jag börjar seriöst Hata dagis även om det är underbart att ha Leo där så funderar jag på om det är värt det.

Men nu köpa gran

Pinsam!

Ja det är precis det du är!
Skämms på dig människa, och dig ska jag kalla kompis...

No more säger jag bara, No more!

Trots allt..

Skit som  har hänt den senaste tiden och att jag fortfarande är sjuk, pank och hatar snö plus att vi fick veta att Hardy älskling kanske ska avlivas så har dagen varit hyffsad ändå eftersom det var dags för 1år efter Leo/6mån efter namngivnings bilden och jag blev jätte glad :)
Förmodligen för att jag bara ätit pepparkakor och vindruvor nu i 2v men det ser bra ut iaf ;)


Första bilden är 6månader gammal, från Leos namngivning och den andra från idag. Samma linne men 4 storlekar mindre byxor..

Det känns sååå skönt att se bilderna när jag själv blivit blind! Undrar vad resultatet skulle om jag började träna och slutade äta på donken ;)

Idag har iaf jag och Leo varit i stan en sväng, mötte upp Milla och sen Catta. Men jag var inte ett dugg sugen på att handla julklappar i den vidriga snömodden som är Överallt i stan så det blev inte så många affärer innan vi satte oss på donken ;) sen bar det av till bolaget inför julen med J, dyrt blev det men jag har ingen lust att köa dagen innan nyår as always så det här året slipper jag det. Eftersom det är nyår och allt så övertalade jag J att köpa en 70is till mig, det var läääänge sen, visst att jag dricker drinkar på krogen men det är Oerhört sällan det blir sprit här hemma. Så nu hoppas jag Verkligen att vi får barnvakt på nyår så vi kan gå på Fatboy slim!


Men nu mys med J eftersom hans "Kommando: Snusk" snart är slut, bara han inte säger vad som visades för jag fixar inte sånt, huuuua

Jag tror dock att jag blir lycklig ikväll eftersom J tyckte jag var riktigt söt som hippidihopper idag ;)


Fit for fight?

Jag känner mig inte riktigt så med en tok svullen hals, feber och huvudvärk men ibland får man ta ett för teamet och ta sig ut ändå. Agnes och Björns årliga julfika och klappbyte är på gång. Jag är redo så nu är det bara Leo jag väntar på, jag tror nog jag får hjälpa till annars hinner vi inte till 17 ;)
Vi råkade ta en Liiiten powernap på 3tim men det var ganska bra ändå för Leo blir så söt med sitt rufsiga hår helt nyvaken, mitt är också rufsigt och nyvaket, skönt för då slipper jag fixa det :)

Ännu mer ;)

Shopping är något som J säger att jag har problem med och jag är fullt medveten om att jag handlar saker och gillar det men jag tycker inte att det är ett problem ;)
Så eftersom att han fortfarande sover så har jag blivit kär på nytt :D
Love love love säger jag bara! Jag är kär i alla förutom den grå, men eftersom dom kostar 69kr st! Så kan jag tänka mig att vara lite kär i den också ;)

Tänkte köpa två iaf, kanske 3, men jag kan ju inte bestämma mig för vilken :(
Sötaste B tyckte den blå medans jag hoppar fram och tillbaka mellan gul, blå och rosa...


Varför ska livet vara så hårt mot mig dagar som denna?

Pinnen?

Ja man tackar, eftersom jag varit sjuk så jävla länge nu så kan jag inte äta.. igår smällde J i sig en hel pizza medans jag tvingade i mig en halv varma koppen så då är det inte så konstigt att man tynar bort, iof så smaskade jag i mig halva pajen som han gjorde, förlåt halsen men det var värt det ;)
Annars så är det faktiskt så här det ser ut numera;


Vi går och fikar, J tar två kakor och jag sitter ledsen och tittar på när han trycker i sig båda :p
Men jag klarar mig, lite gott blir det ju så klart, men inte alls lika mycket...
Nu är det fulltfokus inför det nya året eftersom jag har hittat den Hetaste nyårsklänningen Ever!

Frågan är bara om jag ska ha den i vitt, svart eller båda?! :D

Vad säger ni?

Vill inte mer :(

Jag är trött på att vara sjuk nu, igår kändes det bättre och jag var på väg att åka till jobbet när feberfrossan kastade omkull mig igen.. Så ännu en dag med feber, ont i halsen, huvudet och helt groggy... Mindre kul.

Men nu under kvällen har jag lyckats ta datorn en sväng iaf för att spana in alla snygga nyårsblåsor det finns!
Hittat massor med fina saker, men ganska kul också, samma klänning har jag hittat på 3 olika ställen, nätbutik 899kr, tradera 670kr, ebay 61kr (inkl frakt) så det blir nog ebay.. Då kanske jag kan köpa alla 37st som jag nu är kär i :)

Nu kommer frossan igen så jag ska krypa ner med mitt terapi täcke medans J och Leo tog med sig pulkan på sin premiär tur för att köpa julmust och varma koppen till mig..
Det enda positiva med att vara sjuk så här länge är att dom där envisa 6kilona som skulle bort innan operationen är nästan borta ;) fast så fort jag blir frisk så kommer dom väl tillbaka.. men det är kul just nu iaf ;)

Ja jag vet...

Jag är sjukligt tråkig här i bloggen, men jag kan lugna er med att det är jag här hemma också.. Både jag och Leo är sjuka och jag är inne på dag nr 5 som helt Rökfri!
Så jag tycker faktiskt att jag har rätt att vara arg, bitter och tycka synd om mig själv ;)

Idag var planen att jag skulle rycka upp mig och bli piggare inför imorn när jobbet kallar.. Men istället har jag sovit bort hela dagen och sitter fortfarande i pyjamas (börjar närma sig 48tim i den nu) men så fort J är klar med duschen så är det min tur. Då ska jag äntligen ta mig tiden att raka mina ben vilket dom har önskat att bli i 100år nu ;)

Sen hoppas jag att J vill följa med mig och Leo ut och leka i snön. Han blir så sur över att sitta hemma, han vill ut och hitta på saker.. Men vi får se. Synd bara att vi inte plockade med pulkan från mamma, den hade varit bra nu... Men jag tror att jag springer ner till källaren och hämtar tefatet så länge :)


Bolltäcket fick jag hem igår förresten.. Intressant var det, dom ett portabelt bollhav, fast med mindre bollar, dom var mer i pungkula-storlek än dom som finns på donken ;)
Jag har inte sovit med det än, men jag hade det i soffan eftersom man måste vänja sig vid kulornas tryckpunkter först? :/ men men jag kör på så får vi se..

Sjukling igen!

Jaha, då sitter man här igen, kana inte prata, kan inte andas. Dunder förkyld eller halsfluss det är den stora frågan.. J och Leo fick gå till dagis själva idag och jag har packat upp julklapparna från igår och städat bort massor av Leos leksaker som han inte leker med längre.
Men nu är killarna snart hemma igen, då blir det till att sova lite middag allihopa.
Jävla dagis att skicka hem en massa baciller, först var det Rosie och Selma sen blev det Leo och nu jag och Leo, alla blir visst sjuka.. Kanske också för att Rosie och Selma var här och smittade ner oss, men det gör inget ♥ vi skyller allt på dagis istället ;)
Jag får berätta mer om vad som hänt senare när jag är lite piggare, som det är just nu så går jag runt som en zombie i koma, feting trött mao..
Men det snöar!♥
Även om jag resten av vintern kommer hata och gnälla över snön så är det fruktansvärt mysigt med den första snön. Nu ångrar jag att vi inte tog hem Leos pulka som han fick igår :( men men det lär ju vara en del snö dom närmaste Månaderna nu så...

Skitmobil

Eftersom min mobil suger pung så blir det fler inlägg..Julmyset består av att vi ska baka lussebullar,pepparkakor och mitt livs första pepparkakshus! Fett kul kommer det bli,speciellt eftersom jag står i kassan på systemet just nu ;)

Julmys

Förlåt mig mina bloggvänner men jag har verkligen inte haft något som jag velat dela med mig av varken här eller i den låsta av olika anledningar men nu känns det som att jag är på rätt väg igen!Det ska firas så Rosie o Selma är på väg hit för lite julmys

Det gick bra!

Första dagen på dagis gick helt utmärkt! :D
Leo var snäll och glad, traskade runt och lekte med alla saker, idag var vi bara där en timme och det kommer vara samma sak imorgon fast då ska J dit själv med honom och jag ska jobba. Sen kommer det utökas med mer tid eftersom, men inom 10dagar räknar dom med att det är klart..
Känns weird men spännande också att se hur han är med dom andra barnen där. Han tittar och funderar men har också vågat sig fram och klappat på dom andra ;)

Efter det så var vi tvungna att gå hem igen eftersom våran mat kom, eftersom jag inte kan handla i en mataffär utan att det blir kaos och jag får panik så har vi nu testat mataffaren.se och det klarade jag av :)
Så skönt att det finns andra lösningar istället för att skita i att äta ;)


Men sen så åkte vi till stan för att försöka julklappsshoppa lite, gick förbi julmarknaden i gamla stan men den sög. Speciellt eftersom julstämningen var noll, ingen snö men istället regn.. Värdelöst men J köpte enbärsmust som han tjatat om så det ska jag få smaka nu ihop med hans lasange som han precis tog ut ur ugnen.

Några klappar blev det men mest så strosade vi runt vid plattan där julmarknaden och stämmningen var Betydligt mycket bättre, konstigt nog.. Så dit blir det garanterat flera ggr nu i december!
Nu J´s lasagne och sen tv mys med älsk ♥

Som vanligt..

På det här bygget blir allt Fel..
Idag skulle jag varit ledig, jag skulle ta ut min fullt betalda lediga dag som vi fick i juni men som jag sparat till idag eftersom Leo börjar dagis imorn..
Men inte det, fick höra imorse när jag ringde in att om jag inte kommer så får jag ogiltlig frånvaro.. det Suger så nu sitter jag här.
Fick precis tag på chefen och nu får jag gå hem ändå. Men det är surt att jag fick pallra mig upp och hit helt i onödan!

Men men nu hinner jag iaf fixa allt som behövs inför imorn.
Känns så skummt att han blivit så stor så det är dags för dagis, min lilla plutt jue!

Pratat med kirurgen har jag gjort idag också och upptäckte att tågbiljetterna dit har blivit sjukt mycket billigare, istället för 2500kr som det kostade tor sist så är det nu 150+283kr så det är Jävligt niiice.
Så det ska jag hem och boka och betala nu direkt så det inte går upp igen :)

Fääärdig!

Konsultationen hos Oya gick jätte bra, hon var inte alls kort och snäsig som jag hört att hon kan vara utan ganska trevlig men bestämd ;)
Det gjorde så att vi inte riktigt samma åsikter om saker och ting..

Hon röstade på en stor bukoperation med fettsugning, ett ankarlyft med 500/590cc high profile inlägg och jag på en liten bukoperation med fettsugning, vårtgårdslyft och max 450cc high profile. Men det hade jag förväntat mig eftersom hon är känd för att göra Stoooora boobies.
Däremot så hade jag inte väntat mig att hon skulle säga stor bukop för det tycker jag Verkligen inte att jag behöver och inte dom kirurger som jag har mailat med heller..
Men det var bra att höra hennes åsikt och få klämma och känna lite på inläggen.

Skönt var det också att J var med och att det inte var så mycket att vara nervös för, jag förstod allt hon sa och hade koll på allt redan. Så nu känns det inte alls lika jobbigt att flyga helt solo till malmö och göra det samma med Cosmo i januari. :D

Nu är det bara penga frågan kvar, om Cosmo också säger stor bukop så har jag problem eftersom jag lånat till en liten, så helt plötsligt så har jag för lite pengar, trots att jag har massor.. :S

Men med lite knep och knåp så ska det väl också det gå vägen!


Nu ska jag läsa vidare i min fina folder "Bröstoperation med gelfyllda implantat, att fatta ett kvalificerat beslut" och ta en cigg innan jag och J ska spela Ultimate fighter. Nu är det sista paketet som röks för snart är det dags 68 dagar kvar!


Gaaah varför är det inte den 15 februari Nu för??!

Nervös!

Som tusan.. drömde mardrömmar i natt och kunde inte sova så bra den här natten heller. Dr. Oya ringde imorse och undrade om jag kunde komma tidigare, jag sa nej men jag tänkte ringa upp henne nu och säga att det går bra eftersom att J aldrig åkte och jobbade, eller ja vi får väl se för han sover fortfarande eftersom han fick sitta uppe och klappa på mig hela natten när jag grät mig igenom drömmarna..
Någon som känner sig manad att ta Leo nu snart en timme eller två så jag slipper ha med mig honom på konsultationen kanske?

Nej nu är det nog..

Mitt tutt-surfande för dagen är nu officiellt över, har sorterat mina bilder inför morgondagen men inte skrivit ner alla frågor än. Ska iof inte vara där förens 18.30 så det hinner jag göra imorn.
Jag är sjukt nervös men blir sjukt peppad samtidigt av att se bilderna på andra som redan fått sina nya vänner ;) ihop med magen så kommer det bli Toppen.

Nu har jag också helt utplånat tanken på ett ankarlyft, fick en liten tvekan igår och tänkte gå med på det om det verkligen kan ge bättre resultat men idag är den tanken helt borta. Jag vill inte ha dom ärren, det är nog med ärr nu..

Någon gång ska man väl åtminstone säga stopp ;)

Nu måste jag försöka sova bort nervositeten, igår sov jag nästan ingenting. Både jag och J vaknade typ var 5e min och suckade över att vi vaknade :p


Men vi får se hur det går ikväll, har redan ringt polisen på grannarna en gång och sen piketen har det varit tyst.
Förhoppningsvis så tog mesen där inne äntligen sitt förnuft till fånga och ströp bitchen eller nått ^^

Önsketänkande i know, plz kan inte nån ge karlstackar´n
en ordentligt fet jävla stake i julklapp?!

Lätt!

Att jag ska köpa den här tröjan som jag såg på förstasidan på blogg.se


Det måste jag och sen ta en bild med den och göra till en header ;)

Idag är det jobb och snusksurfande igen, imorn ska jag prova ut tuttarna så jag måste plocka ihop alla bilder och frågor så det är klart..
Nervöst som Faan men ändå spännande och helt underbart!

Trött, bakis och döende

Så har jag varit hela dagen, så sjukt skönt att det är tok lugnt på jobbet så jag inte behöver anstränga den stackars lilla hjärncellen som överlevde natten.
Jag har suttit här och gnällt och tjurat hela dagen så dom bredvid är ganska glada över att jag slutar nu ;)

Nu blir det hem till J´s pappa på middag, jag hoppas på en stor flottig pizza!

Nehe

Det blidde inget kista med Tessan, vi bestämde oss för att åka till nacka forum ist men 2 hållplatser innan vi skulle av så ringde J och frågade vart vi var för vi skulle äta med grannen..
Så jag hann iaf se ingången innan jag och Leo tog bussen tillbaka, Tessan stannade där med sin karl som också var med.

Middagen var toppen och sällskapet var trevligt, när det var dags för Leo att sova så gick vi hem till oss och tanken var att vi skulle se på film men det blev deeptalk och vin istället. När vi skrämt bort dom med allt prat så ringde jag skämmiga fylle samtal istället eftersom J var jätte full och horny ;)

Så idag mår jag som jag förtjänar trots att jag började jobbet kl 10 imorse..
Urk säger jag bara, nu måste jag hämta mer dricka.


J som förövrigt säger att han Aldrig blir jätte full kan ju då försöka förklara nakenbilden som jag hade som bakrund på mobilen när jag vaknade i morse.. Och filmen ;)

Yes!

Imorse när vi låg i sägen och myste med våran lilla dinosarie så plingade nån hysteriskt på dörren, det var våran mongo brevbärare som kom med Leos vinterskor Och det efterlängtade Brevet från SSB...
Det sod en massa skit som vi inte förstod men det vi fattade var det enda viktiga, vi får bo kvar!!

Sååå skönt, nu kan jag äntligen slappna av lite till och sluta oroa mig för det åtminstånde..
Det ska firas, med lite shopping så klart ;) så nu väntar jag bara på att dinosarien ska vakna så vi kan åka till kista med Tessan.

Sen blir det en vecka som är helt Full, jobbar hela helgen, prova ut tuttarna på mån jobba tis,tors, fre och Leos inskolning börjar på ons så fullt är det.
Hoppas att det inte blir några större hjärnsläpp bara så jag tar mig igenom veckan utan katastrofer..

Men nu är det dags att byta pyjamasen mot vettiga kläder så att Tessan slipper skämmas ;)

1år har redan gått!

Sen jag såg ut så här;
Och sedan den vackraste varelsen jag någonsinn sett i mitt liv började sitt alldeles egna liv!
Sötaste lilla Leo Marley Lindberg föddes den 3e december 2008 kl 09:54 med ett planerat kejsarsnitt.

Så liten skrynklig och oskyldig han var då ♥

Nu är han ju Jätte stor!

Idag kan han;
säga mamma, pappa, titta, där, mumum = mat ;) och massor av annat pladder som man inte förstår
kryper i raketfart och går som en full anka
kommer till våran stora besvikelse nu upp både i soffan och i våran säng själv, gärna när vi inte ser
klä av sig helt själv
dansa i takt till musiken
vinka hej och hejdå samt peka på allt, alltid
"läsa" böcker själv
äta själv och dricka ur mugg
borsta tänderna alla 8
rita på papper, och i munnen
städar, lägger sina saker i sin låda för att i nästa sekund vända hela låda upp och ner
kan både smsa och ringa alla möjliga kontakter i min mobil


Tiden har gått så sjukt fort och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Hans egna personlighet och tankar kommer fram mer och mer.
Det är så kul att följa och se hur han utvecklas och lär sig nya saker varenda dag.
Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så här att ha barn för ett år sen, det är så mycket bättre än vad jag kan beskriva i ord även om man vissa dagar bara vill skylla på att det är någon annans unge ;) men dom bra studerna väger 1.000.000.000 ton tyngre än dom få dåliga.

Nu vet jag verkligen vad som menas med att man utan sina barn inte är hel!
Leo gör verkligen livet värt att Leva!


(Bilder från idag är på gång men J vill godkänna dom innan jag lägger upp dom ;) )

Gaah

Äntligen gå hem..
Utan någon tårta till imorn, få se hur det går med kalaset nu...

Whats done is done

Nu är jag sådär hysteriskt tråkig mot många av er igen men vissa saker behöver inte alla veta faktiskt..
Idag är det iaf jobb till 22 och imorn massor med kalas för den lilla skrutten som fyller ett helt ÅR! Helt sjukt hur fort det har gått..men kul har det varit, till och från ^^
Ska försöka fortsätta tänka på Leo och positiva tankar så kalaset blir bra, vill ju inte att det ska bli som med namngivningen när jag var den suraste citronen av dom alla...


(Lyckas inte få in nån klicklänk på bilden så ni som har inlogg får gå in genom headern)


Tjurunge

Det är precis vad jag har här hemma, han har varit as tjurig hela dagen och ingenting alls duger..
Försöker man vara snäll eller förstå vad han menar och det är fel så får man en snyting eller så nyps han.
Inte så trevligt men han har faktiskt varit snäll nu i hela 5min eftersom jag gav honom sånna där små äckliga choklad godisar som man sätter på pepparkakshusen ;)
Skit dålig pedagogik i know men jag var faktiskt tvungen att få Liiite lugn och ro..
Nu är det som sagt värsta livet här igen, men han får skrika av sig lite eftersom han ändå bara slåss när man försöker hjälpa honom..
Men snart ska han sova och då blir det fajitas och tv här hemma :D
Fett gott, sen ska jag tvinga J att se julkalendern också som han missade. Jag och Leo satt klistrade där och han tyckte också att det var kul.
Men man såg inte vårt hus :( men det kommer nog.. Det är ju trots allt 23 avsnitt kvar.

Sen så får ni som önskat en ny bild, nu ser man hårets rätta färg iaf men nu är det jag som ser mongo ut ist ;)



1Dec!

Och självklart så missade vi julkalendern i morse eftersom vi gick upp vid 13 ;)
Men det kommer ju senare också, idag blir det möte med fk och se vad dom säger..Liiiite smått trött på dom nu bara, tack och lov för att han vi ska träffa är typ den enda vettiga på hela stället.
Så nu blir det bara till att dra upp lillprutten och slänga på honom lite kläder imorn är det jobb och sen kalas :D
Sen har jag fått veta lite hemlisar och får förhoppningsvis veta mer efter 15 ;)
Men nu ska ni få se en hemsk bild eftersom så många tjatar om att få se mitt hår nu, färgerna blev lite cp men det får ni stå ut med...
Så där har ni mig, blek som ett spöke så här på morgonkvisten ;)

RSS 2.0