Orolig =(

Jag tror stakars lilla Leo skrutten är sjuk, nått är det som inte stämmer iaf. Igår var han jätte varm hela dagen men jag tog ingen temp, tänkte göra det imorse men då var det bättre. Hela natten så har han låtit konstigt, vaknat massor med gånger och nästan inte sovit nått på dagen. Han är pigg men super gnällig och kissar inget men det är nog inte så konstigt för han har kräkts mega mycket igen, dom senaste 3 timmarna nu så tror jag att hela 210ml´s flaskan kommit upp. =(
Men han är ju inte slö och så längre iaf, han har varit det under dagen men inte nu längre. Han har legat nöjd och sparkat i gymmet 45min men sen vart han gnällig igen.
Det är så konstigt för han gnäller aldrig i famnen men det har han gjort hela dagen, nu också =(
Får se vad J säger när han kommer hem snart, men det kanske bli sjukan för säkerhetsskull..

Stackars lilla skrutten, nu ska jag pussa lite på honom och se om han blir lite gladare

Soffmys och guitar hero igen

Så nu har J´s mamma åkt hem och skrutten sover, han var dock lite tråkig och bara sov hela tiden när hon var här. Han har förövrigt sovit hela dagen förutom på föräldraträffen. J lagade kyckling med ris och sen fick vi våra julklappar som vi glömt bort varje gång, J fick parfym och en bok och jag fick natt, dag och rengörings creme för mogen hy, vet inte om det är en komplimang eller inte. J skrattade så han höll på att ramla av stolen, tills hans mamma undrade hur det känns att fylla 25. Haha right back at you! =P
Det blev bara en snabb visit men precis när hon skulle gå så vaknade han till lite och gav henne världens smile som fick hennes gamla farmor´s hjärta att smälta. =)
Lite bus hann vi ju faktiskt med också innan han somnade. Och det fick mig att minnas att jag laddat in lite nya bilder i datorn på Leo och mig när vi grimaserade här om dagen =)


På den här sista bilden är han så sjukt lik J, samma kloka min..



Men nu är J´s tråkiga nyheter slut så nu ska vi mysa i soffan med guitar hero.

Massa paket till mig =D

Yes idag när jag kom hem från föräldraträffen så gick jag och plockade ut min nya fina tennis-klänning jag köpt som var fruktansvärt söt, även om J, Jenny och Leo as garvade åt tanken på att jag skulle spela tennis igår.
Och nej jag ska inte spela tennis men jag kan låtsas och vara riktigt sommar söt i tennisklänning ändå. ;-)

När jag kom hem igen så låg det en till avi i brevlådan, så det var bara att springa tillbaka till ok och hämta ut den fina tröjan som jag tänkte prova när Leo somnat i sjalen, sen kom jag på att han ligger ju just i sjalen, som sitter på mig, då blev det genast svårare så den har jag inte testat än.



Idag vägde vi Leo på BVC och det blev prick 6000g och var 61cm lång, det var skoj eftersom han vägde prick 5000g sist vi vägde. Det hade barnmorskan aldrig varit med om och tyckte det var lite skoj. Kul för mig med som gissade på just 6kg. Stor kille nu, börjar snart bli dags att byta ut garderoben också nu när 56 börjar bli lite kort i armarna.

Men nu ska jag visst städa enligt min man som ringde nyss, hans mamma kommer hit en 25min och ingen har informerat mig fören nu, så jag röstar för Johannas förslag om att jag ska få massage ikväll. =D


Btw Gizzy dutti, jag gick hem från föräldraträffen tog en timme och jag glömde vantarna men skönt var det i det fina vädret.

Hemma igen

Nu är vi tillbaka hemma i soffan, det blev ett lite halvt misslyckat försök till en utekväll igår. Det började med att vi skulle först till technostate och sen all out, och slutade med inget av det.
Jag och J bestämde oss för att bara gå på all out eftersom det bara är 5min med bussen och sen 5-10min att gå och så behövde vi då inte vara borta så länge eftersom dom andra inte skulle dit förens vid halv 1.
Nåväl, vi tar oss dit ringer dom andra och säger att vi är utanför, då säger dom att dom sagt fel adress och är vid stadshagen.
SUCK vi bestämmer oss för att vi åker dit eftersom dom tydligen skulle ha öppet till 6.
Vi går och går och går och tar oss tillslut dit, ringer och säger att nu är vi äntligen utanför (klockan är nu runt 2) då säger dom "jaha, men vi ska precis gå för dom stänger 3"
MEGA SUCK
efter ett tag så kommer vi fram till att vi följer med dom hem i en taxi, vi hoppar in i taxin och upptäcker att J inte får plats, så han får vänta på ett annat sällskap som också ska med dom hem. För oss gick det sen bra, men J var inte framme förens 1½tim senare eftersom dom som plockade upp honom och han hoppade av vid gullmarsplan och irrade runt ett tag..

Men en liten utekväll vart det, kom hem runt 5 då stod Jenny i köket och värmde mat till Leo som precis vaknat för att äta och det var första gången han vaknat. Sen sov vi alla till halv 12 så vi fick vila ut idag med. =)

Kvällen spenderade vi hemma hos mamma där vi fick smaskig mat som vanligt och kollade på beck.


Nu är det sovdags snart, imorn har jag en tvättid som jag förmodligen inte kommer använda och föräldraträff på bvc, då ska vi väga och mäta skrutten också, han har ju blivit mammas stora kille nu!

Myspys

Igår kom Jenny från jobbet hit för lite fredagsmys, vi köpte chips, godis, saltapinnar och chips för 190kr =D det var både mummsigt och mysigt. Just nu sitter Leo och är super farcinerad av hennes tröja/bröst ;-) dom har busat hela dagen så jag har städat lite och bokat tvätt tid, det behövdes verkligen.

Dessutom så var jag och fixade håret igår, satte in 4st rader äkta hår med weavingmetoden, det var as billigt och vart jätte bra! Samira som ägde salongen var super trevlig och verkligen duktig, det blir definitivt fler besök där!

Men ikväll kanske det blir lite utgång för mig och J, Leo är helt kär i Jenny så det ska nog gå bra.
När han var hos mamma så blev han ledsen när han skulle sova på kvällen men han har somnat flera ggr i Jennys famn sen igår och sen så är dom här hemma hos också så han känner sig hur trygg som helst. =)
Så en liten sväng ska vi väl våga oss ut .=D

Tjing så länge

Dagens fynd

Nu är jag lite mer glad idag, har beställt lite leksaker till Leo nu en skallra som också kan pipa, en grön giraff med bitring som vibrerar och skrattar, och en speldosa som lyser, piper och har olika material i benen som man kan känna på. Allt för 156kr dagens klipp =)

Nu ska jag försöka väcka skrutten som sovit sen 12, hoppas bara han kan sova i natt också...

Back on track

Då var man tillbaka igen då.. det har varit väldigt mycket upp och ner den senaste veckan men nu känner jag att jag är hyffsat normal igen. ;-)
Men mycket har vi hunnit med iaf, Leo blev hela 2månader i förrgår!
Det har varit dom snabbaste två månaderna i mitt liv men det är så kul med alla nya saker han hittar på hela tiden, nu har det varit nått nytt varje dag.

Vi kanske kan börja från början ;-)


Förra veckan började med första föräldra träffen i mörby, det var trevligt även om jag inte alls kände igen mig i nått som dom pratade om med sina vaginala förlossningar, ostadiga huvuden och sömnlösa nätter. Det roliga var ju också att Leo nästan var störst av alla trots att dom flesta var födda i okt/nov. =)
Majoriteten där var "gamlingar" aka skulle kunna vara min mamma, trots det var alla förstagångs föräldrar. Det tycker min egen mamma är knäppt, hon är jätte glad över att hennes yngsta är 15 och snart flyttar  hemifrån så hon kan börja leva sitt liv som hon vill. Hon fyllde 40 nu i jan så hon har ju en del kvar att ge. ;-)
Det var två yngre där, och båda dom bor här vid oss, ena precis i huset bredvid tom =) så där har vi varit på fika och här om dagen gick vi på barnvagnspromenad i 3½tim!

På onsdagen kom milla söten hit och vi pimplade vin och fnittrade hela kvällen medan J busade med Leo, det var också första gången som Leo lekte med babygymmet. Han har legat där i förut men då så låg han och slog  på mumin och skrattade hysteriskt när dom gungade. =D


Torsdagen kom och en av dom värsta dagarna på länge med den, jag gick till frisören.
Med mig hade jag bilder på lindsay lohan och hennes långa hollywood svall, ut därifrån kom jag med en as ful hockey-frilla och mitt långa fina hår var ett minne blott. ca 45cm klippte hon på längden innan hon tog 500kr och kastade ut mig för att jag klagade för mycket...

Efter det så satt jag bara inne och grät, åkte till mio med mamma på söndagen en sväng, grät lite mer och åkte hem och gömde mig igen...
Men i förrgår tog jag med mig J tillbaka dit och pratade med henne, hon ville inte kompensera med mer än att hon kunde klippa det ännu mera. Men med J på min sida så gick vi därifrån med mina 500kr tillbaka + 500kr extra eftersom jag nu blir tvungen att sätta i extensions igen för att våga mig utanför dörren.
Såå skönt att jag har honom för annars hade hon bara kört över mig..


Efter det så gick jag och Leo upp på kontoret och jobbade lite, var där igår också och gjorde klart, Leo var jätte duktig och efter att han tröttnat på att leka med mumin i vagnen så skulle han hjälpa till. =)
Han älskade frankeringsmaskinen och efter att han varit med och frankerat 2000 brev så började han härma maskinen, så nu låter ropar han hög och ljudligt  *wooooht wiiii* och skrattar =D
Han upptäckte också att om man sparkar på breven precis när dom ska åka igenom så fastnar dom och maskinen piper till jätte högt, det var nog dagens höjdpunkt.


Idag kom äntligen ett av paketen jag väntar på hela veckan, jag blev super glad, tills jag öppnar det och ser att dom skickat fel j*vla tröja. Blir så jävla trött, det tar ju evigheter att skicka det tillbaka till Hong kong och sen förhoppningsvis få rätt. SUCK! Jag som sett fram emot att få nya kläder ny frisyr osv, få skämma bort mig själv lite. Det är tydligen inte meningen att man ska få göra det längre, allt blir ju bara fel =/

Det var allt för den här gången, nu får jag börja uppdatera oftare så jag slipper skriva så här långt. ;-)


Leo dregglar lite i soffan på kontoret

RSS 2.0