Skön dag :)

Upptäckte nackdelen med att inte ta nya medicinen vid samma tid imorse..Därav det deppiga inlägget innan, tydligen är det viktigt att ta dom vid samma tid, vilket inte jag hade blivit informerad om.

Men iallafall, vi har varit hos Olle & Lina och grillat idag det var mysigt och mycket god mat, regnet slapp vi också så det var en mycket lyckad dag!
Leo fick också en jätte fin brio gåvagn, den svarta (mycket viktigt eftersom alla hans andra brio saker är svarta ;) ) så den packade jag upp direkt när vi kom hem. Han fattade att han skulle gå med den men tyckte det var roligare att sitta i den och jaga Hardy :D

Han har förövrigt vägrat att sova idag, vaknade strax före 9, sov en halvtimme på vägen dit vid 14-14.30 och sen hållit igång hela dagen, nattade honom precis.. Men men man får väl hoppas att han tar igen det nu under natten så att man får sovmorgon men det är nog bara önsketänkande. ;)


Nej nu är det fim tajm här, innan Leo kom så såg vi minst en film per kväll men det har inte blivit av på länge. Men det känns skönt att ha kommit tillbaka till den rutinen igen, det är ju våran aldeles egna mys stund när ingen får störa och har alltid varit. Så nu när Leo inte vakar för att vilja ha nappen längre så kan vi ha dom ostört igen.

Så skönt, men nu är det dags :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0