Sötnöt

Mys hörnan blev en succé!
Där har han suttit nu hela förmiddagen och läst sina böcker ♥


Den passade perfekt bredvid skötbordet och nu kan han också använda hyllan där under som en liten bokhylla :)
As gulligt.. Och väldigt skönt faktiskt märkte jag nyss när han tvingade mig att sitta med honom, peka och säga "titttta" det är det enda han säger nu för tiden, titta titta titta. Allt ska tittas och pekas på ;)
Idag blir en ganska lugn dag hemma hoppas jag.. Inget planerat förutom storhandla med J lite senare, då ska allt köpas inför kalaset också trots att jag inte har en aning om vad vi ska ha..

Nu blir det till att leta efter en ny bloggportal eftersom jag har sååå fet ledsnat på blogg.se speciellt att jag inte kan ladda upp bilder ordentligt. det har nu tagit mig 3tim och jag har lyckats få in 2st! Och det då via min skitmobil..

Inte Ok!

Sen gör den inte heller ny rad när jag vill utan jag måste hela tiden in och skriva <br /> själv och sen så visar den inte kommentarer när jag loggar in..
Skit sida..

Shiit

Vad duktig och effektiva vi har varit idag :)
Nu är det julpyntat i hela lägenheten, förutom adventstaken då.. Och det som skulle upp på väggen ;)

Men annars är det fint, allt är tvättat och torkat, vi har gjort en inventering under schäslongen och hittat hur mycket skit som helst. Så nu har vi en stor slänga hög och J har hittat en massa saker som jag köpt och gömt där under bla 2 par påslakan som jag inte ens minns att jag köpt och nya julgardiner så det var ganska bra.

Leo´s rum håller på att möbleras om och fixas i, idag har jag gjort en myshörna till honom där han kan sitta och läsa sina böcker som han är helt tokig i.

Stackarn, han kommer bli en liten nörd!

Men mysigt blir det nog, om han kan låta bli att pajja den så..

Jul stök

Var det här ja, här städas det och fixas som bara den. Alla stakarna är uppe, stjärnan i fönstret, handdukar, dukar och gardinerna är bytta och J är förvisad till tvättstugan.. Några fula tomtar har jag tom ställt fram som jag hittade i julkartongen.
Däremot så är inte adventstaken framme än eftersom jag inte hunnit köpa ljus till den.. Skäms på mig ^^

Lite juligt känns det här hemma nu iaf. Skönt att ha lite fint till Leos födelsedag också. Ska försöka få J att sätta upp medicinskåpet och min skotavla idag också.. Jag har ju trots allt väntat 3 vs 4 år på att dom ska komma upp eftersom det är gamla julklappar...
Nu är det dags tycker jag ;)
Nu är det också dags att slänga Leo i säng och jag ska ta dagens första cigarett.. Strongt av mig faktiskt, samma sak igår, då blev det bara 2st på hela dagen.
Nej nu orkar jag inte lyssna på gaphalsen här längre så.. på återseende?



Ps. Håret är faktiskt jävligt snyggt nu ;)

iPod bloggande

Japp fr.O.m. nu så är det visst bloggande från ipoden som gäller eftersom att J's nya dator kom imorse... Jag började dagen med Charlottas naglar innan jag och Tessan åkte till Kista och mötte upp Rosie & lilla Selma. Lite fint blev det men som vanligt var allt till Leo. Nej blogga från iPoden suger så nu blir det TV i min ensamhet eftersom J bara bryr sig om datorn.. :(

Jadu

Nu är det fanemig Rött..
Vågar man åka till kista imorn?

Årets första julklapp

Dagen har faktist varit oväntat bra, började dagen med att komma försent till min playdate med Johanna och Max ;)
Typiskt mig..

Men hon har tydligen lärt sig att jag är sånn så det var lugnt :)
Lite smått och gott hann vi köpa och äntligen så har Leo en halsduk till dagis och sina första kalsonger
När Johanna med bihang åkte hem så tog jag mitt sovande monster till Mio och köpte en julklapp till J medans jag pratade med en av mina girls i telefon och drog ut på tiden eftersom vi inte skulle vara hos Frepp och Fie förens vid sju.
Nya datorn var jätte fin men jag tycker ändå att den är lite väl stor.. Det blir skitskumt när datorn är lika stor som tv´n. Vilket jäva i-lands problem eftersom vi nu måste köpa större tv..

Imorn är det dags att jobba igen men först så bär det av hem till flickvännen för lite morgonmys. Vi ska göra ansiktsmasker, dricka te och färga mitt hår.
Bara vara ♥

3e dagen i rad som jag färgar håret nu, eftersom att Fie gjorde blekning nr2 nu ikväll..
Det blev inte så jätte stor skillnad från igår men lite ljusare blev det iaf.


Nu är det J mys och sen sängen

Det gick inte..

Hahaha jag ser ut som eehm.. jag kommer inte på nått som är lika hemskt ;)

Så där såg det ut igår när det var klart. idag när det har torkat så är jag mindre brun och mera morot. Min gamla utväxt verkar vara glad iaf, för då blir man tok gul eller hur?! ;)
Nej men idag så blir dagens viktigaste uppdrag att köpa en till blekning och försöka igen, fast då utan att sätta nått i utväxten...

Tror ni det blir mössa idag eller? ;)

Går det?

Att dämpa ångest med blekmedel? Det är kvällens stora fråga.. Hur det blir på svart hår är morgondagens problem!

Lite bättre

Blev det när jag kollade kontot imorse


Oooh yeah säger jag bara :D
Nu ska det bokas flyg och fixas o trixas.

längtar.. ^^

Kaos

Jag ger upp, det tjänar inget till ändå...

Woho

Jag kom i tid både till läkaren och till jobbet idag, någon propavan tog jag inte igår kväll. Det kändes ganska onödigt eftersom jag ändå kom hem full som ett ägg vid 22.30 igår och la en pizza i vardagsrummet..
Pinsamt i know men jag fick iaf beröm för att jag kom hem så tidigt ;)

Kvällen var den bästa på länge, jag och Milla åkte till Village i regnet och köade ihop med alla andra tjejer som ville på Sex and the city kvällen. Röd matta, pressfoto, drinkbiljetter och goodiebags sen var vi inne och där blev det genast bättre av dom As goda snittarna och all cosmo som var överallt.
Kvällens höjdpunkt är en delad förstaplats, först så vann både jag och Milla en varsin Sex and the city box! Alla 19 skivorna ♥
Andra höjdpunkten var när Milla lite snyggt försökte sno ett par tom ford solglasögon för 14000kr, hon lyckades inte så bra och fick skämmas men det var sjukt kul ;)


Imorse så fick jag hota mig själv för att komma ur sängen, trasig och bakis så cyklar jag till vårdcentralen för att få höra att det är en inflamation i revbensbrosket och att jag ska ta det lugnt och äta värktabletter.

Men ikväll är det utgång igen ;) kick off med jobbet är det som står på schemat, så ist för att jobba till 21.15 då ska vi ner och sätta oss i en taxi till en okänd plats kl 18.
Spännande och kul, speciellt kul att det blir ytterligare en gratiskväll som förhoppningsvis blir lika lyckad!

Såå mycket bättre

Nu har jag jobbat på lite till och det känns så mycket bättre i bröstet, imorn har jag tid hos läkaren kl 9 och då ska hon fan få höra..
Men en positiv sak har hunnit hända också, Milla ringde och ger mig en födelsedagspresent (humm jag som fyllde år i augusti) vi ska ikväll gå på Sex and the city kvällen på village :)

Så jag kompar och går hem vid fem fast ist för att åka hem och vila som jag tänkte så blir det en sväng dit. Det börjar 20.30 och nattclubben öppnar 23 så då går jag hem. Jag är ändå mest intresserad av goodiebagen ;)


Aj aj

Fortfarande Fett ont i bröstet, har pratat med vårdguiden, 112 och apoteket. Kärlkramp, lunginflamation, fel medicin mix är det jag fått höra.. Får se om det ger med sig lite nu snart, 112 skulle ringa upp efter en timme för att se hur det går nu när jag tryckt i mig lite panodil blir det inte bättre så kommer det en ambulans..
Inflamation i revbensbrosket fick jag precis höra att en här på jobbet fått. Det känns som att det låter som den mest logiska orsaken.
Så jag tror att jag avvaktar lite till och tar det med min läkare imorn bitti när jag ska tillbaka dit.

Fan fan fan

Aj aj, idag har jag igen skit ont i bröstet så jag nästan inte kan andas :(

Sen så var jag sen till jobbet Igen!
Varenda dag nu som jag ätit propavanen så har jag kommit försent till det som jag skulle göra morgonen efter..
Sjukt jobbigt och störande, sen så blir jag så Sjukt torr i munnen :(

Skit dag..

Puuh..

Äntligen lite lugn och ro!
Började dagen med min så kallade "terapi" idag fick jag skriftliga instruktioner och mallar för att göra en egen tårtkartong (!) det tog en kvart, hon blev jätte förvånad och sa att det kan ta 1,5 timme för andra att göra samma sak..
Känns som om dom ska utreda om jag är mongo eller nått.
Terapi tycker jag då fan inte att det är!

På vägen dit så somnade jag på bussen och åkte för långt, så jag kom 30min försent. Det var iof bra terapi och ett stort steg det iaf eftersom jag vanligtvis hade skitit i det helt redan när jag förstod att jag skulle bli sen.


Efter det var tanken att jag och Leo skulle ha fikat med Elina och Theo men det har inte gått att ringa eller messa på hela dan.. Bajs Comviq.
Istället gick jag, Leo och J till Nordea, ihop med anställningsbevis, lönespecar och massor av papper om min ekonomi. Och sist men inte minst, Min Låneansökan!
Helt sjukt, nu är det klart. Jag har lånat 60.000kr! Det jag var tvungen att göra var att låta henne placera om mina pensionspengar, det är fine by me för jag fattar inte ett skit av det där. Jag har nog aldrig öppnat mina orangea kuvert för att jag tycker det är ungefär lika kul som som när man får jula reklam eller nått annat skit.

Så snart är jag Rik ;)


En fika sväng hann vi också med efter det, vi passade på att åka förbi en av mina girls och storma hennes jobb en sväng. Det var faktiskt väldigt uppskattat av alla förutom Leo eftersom han inte fick riva hela butiken..
Nu är det dags för lite tv, mys och matsmältning.

Sa jag att jag snart är rik btw :p

Mycket som händer och sker

Mycket stress nu den senaste tiden men jag tror det kommer att lugna ner sig, om inte nu så efter jul iaf ;)
Igår var jag på vårdcentralen och fick propavan utskrivet för att se om jag kan få mig lite mer sömn än dom 2-3tim per natt som det är just nu.
Första natten gick bra men jag tror inte att det var propavanen som gjorde det för jag var helt slut redan innan..
Idag är det jobb till 22 och imorn är jag ledig. Då ska jag på min über konstiga terapi igen och efter det blir det fika med en av mina girls och sen med Elina och Theo.

Planera kalas försöker jag hinna med också men jag vet inte hur det blir eller när var hur, vilka som ska bjudas och vad som ska göras, känns som jag börjar få lite smått bråttom eftersom det är om mindre än 2v..

Well well nu ska det jobbas och surfas vidare, som vanligt nu när det närmar sig jul så vill jag unna mig typ allt ifrån Victoria´s Secrets hemsida jag bara Älskar deras både vanliga kläder och underkläder. Pink kollektionen är ju to die for!


Mitt aktivitetsschema som jag ska fylla i nu i en vecka kommer bli intressant att analysera jag tyckte själv att redan första dan såg kontig ut, 2tim sömn, uppe 1tim, sova 3tim och sen frukost kl 14... så lite skäll kommer jag garanterat att få när hela veckan är ifylld..


Skor till alla!

Eller iaf till Leo :p
Ett par Kavat vinterskor i strl 20 och ett par as balla röda kängor från Busiga Barn i strl 21. Men det behöver han nu när han snart börjar dagis..
Känns läskigt han är ju så liiiten men ändå jätte stor, speciellt när han traskar omkring och leker att han pratar i min mobil. ♥


Nu är det bara 35min kvar på jobbet och det är underbart, dagen har varit helt okej bättre än igår men bara marginellt. Är helt slut idag också så det blir nog raka vägen i säng för mig. :(

Sweet

Då sitter man på jobbet igen, halvt flintis och andra halvan en stor dread..
Igår efter jobbet satt jag kvar i 1½tim innan jag gick och solade och sen åkte hem, orkade inte följa med J och Leo till Frepp så jag åkte hem och la mig i sängen. Mycket skumma tankar i huvudet och jag gick inte upp förens J och Leo kom hem vid 23..

Satt uppe och pratade med J halva natten, somnade kl 6 imorse igen och gick upp 8.30 så jag är helt förstörd idag igen.
Tack och lov för att det är Sjukt lugnt idag på jobbet trots att jag sitter helt själv på 020.


Men då har jag iaf tid att surfa runt lite och bygga på Leos önskelista lite ;)

Small School Hood SEK 499, Svea - NELLY.COM
Så idag har jag fastnat för den här über söta Svea tröjjan
Sen är det fortfarande en åkpåse som han önskar sig, frågan är om det är en med gul med clancy eller den röda som alla andra har..


Vad ska man välja?

Jag är sådär riktigt fjortis kär i svea mössor ;) och nu har det ju kommit massor med nya.
Trots att vi var och köpte 9st mössor förra veckan så kan jag inte låta bli att dreggla efter dom här. Då kanske jag också ska tilllägga att jag hatar mössor i allmänhet och använder dom Ytterst sällan, även dom jag älskar :p

Men nu älskar jag dom nya Svea mössorna, men vilken ska jag ha?

Sofie Crown Hat SEK 199, Svea - NELLY.COMSofie Crown Hat SEK 199, Svea - NELLY.COM
Ted Hat SEK 195, Svea - NELLY.COMTed Hat SEK 195, Svea - NELLY.COMTed Hat SEK 195, Svea - NELLY.COM
Jag kan inte välja bort någon av skönheterna :/

Trött!

Jag är helt slut och det märks på alla sätt och vis, här hemma ser det ut som skit, svarar inte i mobilen, gäspar, segar och är bara allmänt utslagen. Det börjar iof bli bättre nu efter jag bättrat mig med medicinen men jag är fortfarande i min "isolera mig själv-onda cirkeln".
Men idag så stannade iaf J hemma efter att mormor kom hit och väckte oss vid halv tolv.
Så nu har vi precis kommit hem igen efter att varit ute och fotat och fikat på handelsträdgården. Lite mysiga bilder blev det :)


Sen så är det faktiskt;

To Write Love On Her Arms Day

idag så jag har kladdat på hela familjen, men fick bara bild på mig och Leo..
Sen har vi en liten blandat kompott av bilderna från idag :)

 



Fucking nasty!

Jag och J var precis på donken vid rådhuset för att byta på Leo och trycka i oss en varsin cheese.Efter att ha stått och väntat i en kvart på den enda toan med skötbord så börjar J banka på,efter mycket om och men så kommer det ut två tjejer i 20års ålder

Terapi?

Visst att jag tyckt att terapi och sånt är lite hokus pokus men jag har ändå fått en lite lite annan bild sen jag började med det själv, tills idag!
Dagens terapi bastod av;
  • Koka 6koppar kaffe
  • Fixa två ostmackor
  • Duka ett bord
  • Göra 5st matte tal
  • 5st ord (ordförståelse)
Sen fick jag gå hem...
Så jag sitter här som ett frågetecken och undrar hur Faan det ska hjälpa mig att må bättre?!

Shoppingen

Igår var som sagt väldigt lyckad.
Många fynd blev det.

En tshirt till mig i strl S!! (som jag har på mig idag :) )
Skarfen sa jag var till J men jag tänker ta den själv ;)

9(!)st mössor, två till mig, tre till Leo och resten till J

Sen köpte jag nya termobyxor till Leo, samma som jag köpte förrut fast på rean så ist för 199 som dom första kostade så var det nu 70nånting.. J slet åt sig en tröja till Leo, med Mumin på så klart.
Så bara för det så slet jag åt mig ett par nya trosor ;)


J köpte också ett par nya skor, som var nästan Exakt lika som dom han hade innan.
Onödigt tyckte jag men J tyckte dom nya var skönare. Inte direkt så att Någon kommer märka att han köpt nya skor :p
(bilden på dom går inte att ladda upp nu så det får bli senare)

Farsdag!

Är det idag ja :)
Det ska vi fira så klart, jag och Leo väckte J i morse med en Stor god frukost och tavlan som vi gjort.
Jag har visat en liten smygtitt på när vi gjorde den men så här blev den när den var klar;
Jag är super nöjd och J tyckte den var jätte fin :D
Det är ju inte bara en tavla utan det är Leos första försök till att rita eller måla nått. Det var en bra present tyckte J.
Nu håller vi på att göra oss i ordning för att åka förbi J´s pappa och säga hej och sen hem till min mamma för lite god middag och mys.

Och jag är så jävla stolt över mig själv också idag, för att jag kommer i den pytte lilla tröjan jag köpte igår, för att jag fått hitta på ett nytt hål 11(!)cm från det förra i skärpet och för att jag äntligen har hittat mina älskade vinterstrumpor i röran till garderob :D


Så bara för det så bjuder jag på en dagens;
Nya tröjan från JC, Jeans leggings från thailand, skärp second hand, strumpor från förra året kappahl(?)

Precis hemkommen

Stress stress stress, shopping, glömt pengar, blodsockerfall, J utan snus, Leo ramlar, hej och hå.
Nu blir det mat och sen Sova!
Ni får se alla fina saker jag fyndat en annan dag ;)

Projekt farsdag

Är nu inlett, Leo är nyvaken pigg och på hugget.
Nu ska han få visa sina skills och måla för första gången i sitt liv, en tavla till pappa ska det bli.
Alla sakerna har inspekterats och smakats på mycket noga i ett par minuter nu.
Så nu droppar jag honom med fingerfärgen i badkaret så får vi se vad han kommer fram till ;)

Det blev ett mästerverk ofcourse ;)
Värre var det att försöka få bort all den röda färgen. När man tror att man lyckats få bort allt så kommer man på att sätta sig på huk och då är det lika mycket till..
Färgen smakade dock ingen höjdare och var skitsvår att få bort, så vårat badkar går nu lite i den rosa tonen ;)
Undrar hur jag ska förklara det för J :/

Lyckas inte få upp bilderna nu så ni får en sneak peek från youtube ist, det var ju inte lätt att få honom att måla på duken, han hade ju ett helt badkar att måla...

100 dagar kvar!

Oooh ooh ooh nu såg jag det också, idag är det bara 100 dagar kvar!


Längtar!

Borde egentligen

Sova, men jag och J sitter uppe och myser med musik. Såg precis en girly girl film som J inte var så överlycklig i ;) jaa den var förutsebar men det var skönt att se en sån film för en gångs skull också.
Så man slipper bli knäpp för att man inte fattar den, eller livrädd så man inte kan sova..


Men nu börjar det dra ihop sig för sängen, ska ringa kukcentralen imorn bitti och sen har jag arbetsterapeuten kl 11.

Hoppas bara att jag mår lite bättre då också.

Bjönstigens kuk(vård)central!

Jag har sagt det förrut och jag säger det igen, dom SUGER BALLE!
Fattar inte hur fan dom kan få bedriva en jävla vårdinrättning i sverige överhuvudtaget när dom inte följer en enda jävla lag...
Ringde nu på min lunch för att få träffa min läkare eller åtminstånde komma dit och ta lite prover eftersom jag är Fett sjuk!
Men Neeeej det fick man inte för dom har inte skattemedel nog för att ta in alla som är sjuka!
Först så måste jag ha haft mer än 40 graders feber i 7 dagar, Sen kan jag få ringa och boka en tid..

Det räcker inte med att jag sa att jag alltid får streptokoker vid den här tiden på året, jag har mått piss i flera dagar, har as hög feber och när jag vaknade i morse så blödde jag näsblod, för andra gången i hela mitt liv! Första gången var när jag var höggravid och super stressad.

Men ikke då, dom får inte tillräckligt med pengar för att ta emot alla!
Det är fan det sjukaste jag har hört, jag betalar både skatt och för mina besök där och dom borde fan inte kunna neka mig!

Nej imorn går jag dit och förklarar precis vad jag tycker och tänker om den där Jävla Skit centralen!


Hoppas dom får svininfluensan och kolar vippen hela jävla bunten..

Suuuk :(

Urk sitter på jobbet idag till 22 trots att jag är as sjuk :( kan knappt prata och har så ont i halsen, fryser, skakar, feber :(
Vill bara hem och mysa ner mig i sängen.. Ska ringa vårdcentralen nu och be om att få komma in och göra svininfluensatest imorn eller nått.

Blaah im typ dying.

Jahaja

Då var man tillbaka hemma igen från den stora stora staden. Mötte upp Tessan på vägen dit som gått från jobbet, traskade runt lite i stan och tog en fika.
Sen blev det lite shopping, köpte byxorna som jag spanat in ihop med mamma till J och ett halsband. Jag och Tessan var inne på panduro och köpte lite smått och gott.
Jag och Leo ska nämligen göra överraskning till J som han ska få på sön. Kladdigt värre men det är det värt ;)
En sväng in på BR hann vi också med för att spana in lite presenter och julklappar till Leo, lite kul saker hittade vi, men Satan vad dyrt! 600 spänn för nån ful blinkgrej med nalle puh på..
Vi får se vad det blir av det..

Just nu är jag bara Heeelt slut i både kroppen och huvudet. Ont i halsen har jag också och Leo är fortfarande super snorig. Men det Går framåt nu för honom iaf.
Synd bara att han är så sjukt fascinerad/besatt av min mobil så han slutar med allt han gör så fort han ser den. Men lite traskande fick jag på film, i snålaste laget i know men det är kul ändå ;)
Nu blir det utskuren biff med sallad, feta, vitlök och sist men inte minst Erik Lallerstedt´s Pepparsås ♥
Perfekt onsdagsmat..

Sego dag

Blir det nog idag, J stannar hemma för att det sitter en feminist i hans rum nu ist för den coola killen från holland. Så J vägrar att gå till skolan och sitter och spela Zuma på ps3. Tänkte försöka få honom att göra lite hemsida till mig men får se hur det går.. Nu ska Leo få ta sig en tupplur och jag ska försöka planera dagen lite, kanske blir en vända in till stan, har lite små pill som måste fixas. Bla inför farsdag ♥

Men nu stinker det skit här så byta på skitgrisen och sen göra en header medans han sover kanske?
Om jag fattar hur man gör vill säga..


Förresten så Går det verkligen bra för Leo, han traskar runt som bara den nu, släpper själv och vinglar iväg, as sött och så blir han så stolt när han får beröm :D

Försöker iaf..

Och lite framåt går det, jag ska försöka göra någonting åt bloggen som ser ut som skit.

Fick iaf dit en nedräknare och en flik men nu är jag super trött, J ligger i soffan och kollar på Jackass klassiker; omelett avsnittet, kloaksimturen mm mm så han fick mina bullar. Jag mår illa av sånt ;)


Och fryser gör jag som vanligt, nej nu ska jag krypa ner i sängen och tänka på bilderna jag laddade in i datorn tidigare ♥

Nytt jobb?

Ja det kanske jag skaffat mig, lite vid sidan av sådär ;)
Men det är en hemlis, min och B´s hemlis ♥ hoppas bara att det genererar pengar både till allt hon önskar sig i julklapp och till mina tuttar ;) men det kan vi nog glömma..
Well well nu bär det av in till stan så fort Leo vaknat, ska köpa mig en snorsug. Inte till mig då :p utan till Leo, vars far inte satte på honom varken overall, mössa eller vantar igår när dom var ute så lillkråkan är super snorig. Rinner i hela fejjan, inte så fräsch..
Men så kan det gå. Senare blir det middag hos Leos farfar men först ska vi svänga förbi h&m och se om vi kan hitta dom snygga byxorna jag hittade till J när jag var där med mamma.
Det är ju trots allt farsdag snart.


J´s allra första farsdag. Tänkte försöka få Leo att rita en teckning eller nått, frågan är bara hur det ska gå till eftersom ungen äter upp allt man ger honom, speciellt papper...

As tråkig i know

Jag har verkligen inte haft tid att blogga nu på ett tag, mycket som hänt i helgen och sen var det jobb idag..
Men nu är jag ledig till tors så nu ska det väl bli lite ändring.

Har suttit och kollat hela dagen hur fan jag ska ta mig till Malmö 17e dec och det billigaste alternativet är att flyga (?) men det gör jag gärna.
Allt för mina boobies ♥
Sitter med mitt ris här nu och tycker inte att det blev någon större skillnad med varken 350 eller 400. J tyckte därremot att 375 vore det ultimata :) men vi får se vad Dr. Oya och Dr. Cosmo säger i dec..

Nu har jag lovat att gosa med söt som ligger och gnyr som en liten hundvalp om hur ensam han är.
Stackarn, men han ska få lite kärlek nu ihop med riset ;)

RSS 2.0