Skogsmulle

Jaha då sitter man långt ute i skogen,det är så fint här ute huset ligger precis vid vattnet!Tåget tog lång tid men sen vi kom fram har vi bara myst i solen och ätit god mat.Killarna kom precis in från fisketuren och jag & fie ska kämpa på med våra sudoku

Så dum

Jag är så korkad ibland, förra veckan när jag var på pop och storhandlade på rean så hittade jag en jätte fin jacka till Leo, till halva reapriset 400kr. Smart som jag är så köpte jag den inte för jag kunde inte bestämma storlek (har ingen aning om hur stor han är när det blir kallt) så jag tänkte fundera lite och köpa den idag.
Självklart är rea fan slut när jag kom dit idag och nu var det ordinarie pris, 1600kr! Nån sån dyr jacka har jag inte ens själv.. Så nu sitter jag här och är bitter.

Men men nu har jag packat klart alla Leos saker iaf, ska vara på centralen kl 9 imorn så vi får se vad Leo tycker om att gå upp så tidigt. Är också lite fundersam över när J ska komma hem och packa egentligen, han är hemma hos Filippe och rensar.
För er som inte känner till hur det ser ut hos Filippe så är han en Mycket god kandidat till rent hus som går på tv. Han har så sjukt jävla mycket prylar så man tror inte sina ögon!
Nu har dom röjjt hela dagen/kvällen och har kört ut 6st stora lass (hela trappuppgången full per lass) och dom är Nästan klara med hans garderob, ja ni läste helt rätt. En gaarderob/liten klädkammare är nu rensad och det är Mycket kvar.

Vi har länge funderat på att anmäla honom till rent hus, och fungerar inte den här väldiktade sparken i arslet så blir det så.


Nu ska jag lägga mig på soffan och fortsätta ha ont i magen..
Imorn blir en lååång tågresa ut till ingenstans.

Kan inte

Sluta tänka på det än, det är så weird....
Tror jag blir knäpp av att tänka så här mycket så nu är det nog bäst att sova, hoppas J kan komma hem någon gång bara och sluta ränna ute med Filippe och fota all night long.
Bååring för mig ju, jag fyller faktiskt år nästa vecka, det borde han ha tänkt på innan!

Daah dumma karl, hur ska jag nu kunna sova..?

Hemlis

Ååh jag har fått veta en hemlis som jag verkligen inte vet vad jag ska göra med... Bara jag och J som fått veta och jag är helt ställd.
Trodde att det var ett stort skämt men tydligen inte. ja jag är för en gångs skull mållös...

Vad händer nu liksom?


^Förvirrad^

Hemgång

Yes då var man på topp igen, rundar av dagen med 12 sälj, så allt som det ska vara igen.
Tror det beror lite på dagens shoppande jag hunnit med när det varit så lugnt idag.
En ny kornblå suffla till buggan <3 och lite kläder till Leo.

Nu ska jag trampa hem på min vackra vita springare som stått ensam här i en vecka, får se om jag kanske svänger förbi nån tygaffär på hemvägen och köper lite tyg till dreggellapparna jag fått för mig att sy nu :)


Nu är det bestämt också, jag kommer att flytta till myblogg.se ist, ska bara göra den vacker och klar sen flyttar jag allt.

Grattis Johanna!

Vad mys, Johanna ska gifta sig :) gifta sig är riktigt nice men jag har aldrig svettig i hela mitt liv som när vi stod vid altaret. Det bara forsade ;) ler fånigt mycket gör man också så innan lunchen så har man verkligen Ont i hela ansiktet...
Men det är en av dom bästa sakerna jag gjort i mitt liv och det är väldigt skönt att kunna tänka tillbaka på det trots kaoset som blev på kvällen och att jag glömde bandet man har runt benet och att J inte bar mig över tröskeln.. Men det var det enda som gick snett och det är bra jobbat för en Palo!

Så Johanna glöm inte din absolut torr, ta gärna ett bad i det kvällen innan för att vara riktigt säker <3


Idag var jag på skäll humör på vägen till jobbet, jag har som vanligt glömt mina mediciner igen, bara det att idag glömde jag mina cigaretter också.. Så jag passade på att ringa och skälla på SL, Citymail och Försäkringskassan innan jag började jobbet kl 9. Starkt jobbat av mig tycker jag. Men lite synd var det för dom stackarna som svarade eftersom jag inte ens en bra dag är trevlig på morgonen..


Men nu har jag fått skrika av mig lite och ska också tradera mig lite också så här på morgonkvisten.

Det är tydligen bra att skälla av sig, från att igår på hela dagen ha 3 sälj, vilket är helt katastrof för mig och min lön till att idag ha 4st och då har jag inte ens jobbat en timme än..
Im back! Yeah

Vafan

Min blogg verkar inte gilla mig :(
Jag har skrivit 3st smarta inlägg idag men alla 3 är borta...
Nu kanske det börjar bli dags att byta plattform?
Jobbet idag är segt, inte så mycket som händer här vid 22 så jag och N har suttit och fjantat oss och diskuterat allas älskade fk  ^kräkas^  jag måste ju varna henne för vilket jälva tjaffs och dyra telefonräkningar det kommer att bli.

Men imorn är iaf sista dagen innan semestern, det ska bli så skönt. Sen är det snart födelsedag och det måste jag fira stort. Min förra var inte så superkul som jätte gravid men den här kommer bli bra ;)
Hoppas bara alla planerna går i lås.

Vi åker till hälsingland på fredag också, får se hur det blir, vi kommer att dra med oss rubbet. Tv, digitalbox, antenn, boxerkort, 3 datorer, bredband, massor med kameror, killarnas fiskeutrustning med mera med mera..
Sen stannar J och Frepp där hela veckan efter också medans jag Leo och Fie åker hem på måndagen. Men lite grabbvecka blir det för J iaf innan han åker hem för att behandla mig som en gud :)

Nu hade skiten inte lagt upp det här heller, fan vad trött jag blir. Nu vill jag byta men vad ska man ha istället då?!

..

Ja vad ska man säga om resan, den var speciell. Skrev ihop en liten sammanfattning innan vi åkte men så klart så hade J dragit ur laddaren så jag fick skriva på pepper ;) så den ligger i väskan och jag ska skriva in den så fort jag orkar.
Idag har varit en kram-dag vi har myst och gosat med Leo hela dagen och han har varit så nöjd och glad.


Det är ganska skönt att vara tillbaka i verkligheten igen..

Lång uppdate

Nu sitter vi på planet, fick inte igång telia homerun på flygplatsen men men.. J sitter och pratar med nån kille han raggat upp på planet, fast han och hans kompis ska vidare till Nice. Känns jätte skönt att åka iväg men det var verkligen hjärtkrossande att lämna Leo imorse, vi gick in för att pussa honom hej då och då vaknade han och blev jätte ledsen när vi gick :( men Frepp verkar klara det bra, han har bara ringt ett par ggr hittills ;)

Nu kommer vi snart landa men jag tänkte passa på nu innan batteriet dör, J och killen bredvid pratar bara tråk så jag har spelat sims och age of empires. Blir till att ladda på hotellet. Tyvärr så sitter det en stor barnfamilj både framför och bakom oss som har fått för mycket socker eller nått, tre monster bakom och två framför. Alla åker med sin ensamma mamma som inte gör ett skit...



Nu har vi kommit till hotellet iaf, efter 2½timmes promenad i regnet, nu skiner solen igen så nu blir det flip-flop och mat..och kanske trådlöst när så jag kan lägga upp det här ;)

Jätte mysigt hade vi hela dagen, det var strålande sol och vi har bara suttit och myst i solen på torget. En sväng till redlight blev det också men det var inte så mycket öppet..

Självklart så somnade vi när vi kom upp på rummet igen och vaknade inte förens runt 23, så då traskade vi iväg till redlight igen och det var bra mycket mer folk nu... Kul att se men jag tycker tjejerna var för dyra trots att dom var över förväntan, 90% är skit snygga men som sagt dyra... 50 eur per person vill dom ha för 20min, det är lite väl saftigt men men vi får väl se ;)
Nu tar jag med mig datorn och försöker hitta nått ställe med wifi eftersom det på hotellet inte fungerar.

 Det finns då fan bara onyttig mat här..bara take away, febo donken, bk, munkar, det finns inget stopp, ändå så finns det typ inga tjockisar men iof så cyklar alla överallt här..
Idag blir det Anne Frank, den stora marknaden och det andra redlight som vi inte kollat på än..
Ikväll ska vi ut också, kollade runt lite igår men idag ska det vara en grym fest så igår tog vi det bara lugnt på bulldog, J blev jätte full så det är tur att det är kryp avstånd till ”hotellet” som inte riktigt är ett hotell i min mening, tapeten bokstavligt talat ramlar ner från väggen, den skabbiga heltäckningsmattan täcker inte hela golvet och sängarna är helt sönderskurna, dom har lixom ingen ovansida...
Men det ligger väldigt bra till... om det nu var någon tröst att det ligger 3st 5 ställen precis utanför vårat fönster som inte går att stänga... Här skulle jag aldrig kunna bo och jag skulle nerver ever åka hit med barn. Men som själv med J är det helt okej, även om det blir för mycket för mig nu också..Det är därför vi tar siesta, det är För mycket folk Överallt jag blir alldeles virrig.


Så en lång uppdate blev det, så irriterande när nätet på hotellet inte fungerar och typ ingen har wifi.. Men nu sitter vi längst med kanalen och har hittat nån som inte har det låst :D
Vi har traskat runt på markaden idag och sitter nu och smälter bort i solen på väg till Anne Frank..

Planerna för ikväll ändras hela tiden, men nått skoj ska vi hitta på :)

Nu börjar J bli otålig och springer runt och fotar mig  så nu får det vara nog ;)
J glömde sladden till sin kamera så vi bjuder på en "we right now" från mobilen ist



So long så länge

Storande

Igar var det toppen men idag regnar det och vi har inget wifi sa allt jag har skrivit pa min dator ar kvar dar...
Skit vader och blasor overallt pa fotterna...
Nu ska jonis fa datorn

Resfeber?

Idag har jag varit duktig och tvättat 9 maskiner!
Så nu är alla Amsterdam kläderna rena och lägenheten helt ren :) kollade vädret och det ska regna där både torsdag och fredag men lördag, söndag så ska det vara sol. Tur att vi är där flera dagar!

Idag är det också min och J´s tredje bröllopsdag <3
Det hade iof J glömt men men vi ska ju fira det hela helgen, så han har tid på sig att gottgöra mig ;)


Nu har Frepp kommit hit, han ska sova här inatt och ta Leo imorn bitti innan mamma kommer eftersom vi åker innan Leo vaknat.
Så nu blir det ännu godare mat, J är grym på att laga mat men han har lärt sig allt av Frepp ;)


Det mesta är packat, iaf ala Leos saker, jag har nästan packat klart i huvudet iaf..
Åååh jag är jätte pirrig i hela kroppen, känns helt overkligt att kunna åka iväg speciellt utan Leo. Idag har det varit ett överflöd av kramar på lillskrutten så vi fyller helgens kvot också...

Leo hittade förövrigt ett myrbo på gården idag under ett lock till en av grillarna här ute. Tog typ 3 sek sen var han helt täckt av små äckliga myror...Bild på det kommer lite senare när vi laddar kameran ikväll.


Tills dess så bjuder jag på en bild från i lördags, från blommor och bin på mig och Leo med Johanna och hennes Minna.

Fett gay Christian!

Ja jag har kommit fram till att det är Christians fel att jag försov mig imorse, varför ringde han inte och väckte mig kl7 när han ändå bara ligger hemma och har semester? Nu är Hardy sjuk också och det är också hans fel... Nej, Fett gay gjort av dig!

Dum man är ibland...

Hade super mysigt när jag kom hem, Leo var superglad och härjade runt, jag ville kramas men det kunde jag glömma, han skulle klättra.
Men han somnade ganska snabbt ändå, J gjorde paj till mig med bären han och Leo varit ute och plockat under dagen och jag tok däckade på soffan direkt efter. Jag var helt slut.

Vakande kl 9 imorse och kom på att klockan inte ringt, jag som började 8...
Så det var bara att slänga på sig det jag hittade på golvet och hoppa upp på cykeln, så idag har jag fått min första ogiltliga frånvaro på jobbet, iof bara 1 tim och 15min men ändå..
Men jag kom hit iaf, det måste jag berätta för min psykolog som ville att jag skulle komma försent en dag för att jag ska få se att jorden inte går under och att jag inte får sparken. Det fick jag ju inte nu och chefen var inte ens arg, han förstod att jag försovit mig eftersom jag såg helt förstörd ut när jag gick hem igår. ;)


Nu är det snart lunchdags, slutar tidigt idag och då hoppas jag att det finns nån tvätt tid för varken jag eller J har några rena kläder att ta med till Amsterdam i övermorgon..
Kladdgrisen Leo har inte heller så mycket kläder som inte är fulla med sand dreggel.

Får träffa plutten idag också

Jag kommer hinna, J har lovat att hålla Leo vaken tills jag kommer hem så jag får kramas lite. Jag såg honom en snabbis igår morse men sen dess har jag inte träffat honom eftersom jag jobbat så sent och dragit så tidigt på morgonen.
Så jag trodde att jag inte skulle få träffa honom förens imorgon kväll efter jobbet men nu sitter han hemma och bankar på dörren och ropar mamma så jag får cykla fort hem nu när jag slutar om 10 min!

Måste ge min lillprins massor med gos!



Däremot så får man vara lite bitter på slacker och slackis , jag vill också :(

Jobb jobb jobb

och ännu mera jobb, jag har fått byta bort alla mina helg tider så nu är det nästan 8-22 pass i 3 dagar. Nu är vi inne på dag nr 2 så det är bara imorn kvar.
Idag började jag dock inte förens 12 men trots det fick jag bara sova 2tim eftersom jag var på kungsholmen kl 8 och satte i mitt löshår hos den trevligaste tjej jag träffat på länge, det kommer förhoppningsvis att bli lite mer business ihop med henne med start den 8e aug. Men det är än så länge en hemlis ;) håret blev btw as bra, nöjdare än så här har jag aldrig varit. :D

Jag tänkte också starta upp mera business, sitter och kollar upp massa tråkigt företags skit, f-skattesedel och bokföring och tråååk.. Men mitt "märke" är iprincip klart sitter och väljer mellan 3st olika figurer bara och kan inte bestämma mig. J ska få hjälpa mig och kolla lite på det sen, men nu är det för mycket jobb för att jag ska hinna tänka så mycket. Men det är bara imorn och 2dagar nästa vecka sen är jag ledig i 3 veckor!
Det kommer att bli så NICE!


Hoppas bara att vädret är på min sida men det kan man nog glömma. Men då får jag iaf tid att ta tag i mina hemliga planer... ;)

Bilstolar och krogsex?

Helgen har faktiskt varit riktigt bra, igår var hela familjen på blommor och bin med catta & per, johanna, minna & jonas sen var det så klart massor med annat folk där. Jag passade på att testa nya klänningen och den fungerade trots att det var lite tungt att andas. Leo tyckte det var kul men somnade när vi skulle dansa, självklart så vaknade han direkt när vi la honom i vagnen så han fick väl vara vaken ist. :) 
Leo fick också sin namngivningspresent av minna, en likadan tavla som han fick av milla fast en grön ist för en blå, så nu har han två ;) perfekt för då får jag ha en på vårat rum.

Idag var det jobbet som kallade och likaså på mån och tis, men onsdag är jag ledig och ska packa inför resan.
Frepp kommer att sova över ons-tors och ta Leo på morgonen innan mamma kommer och hämtar honom.
Imorn innan jobbet ska jag sätta i mitt löshår igen, ska vara på kungsholmen redan kl 8 för att hinna innan jobbet. Så härligt att få det gjort innan vi åker!


Nu har vi också inhandlat en ny bilstol till Leo, en Brio Zento blev det, Leo åkte hem i taxi med en sån för några veckor sen och jag blev kär <3



Så nu kan han åka med stil ihop med alla sina Brio saker ;)

Nu är det jobbet som gäller igen, lite svårt att jobba bara när man hör samtalsämnet som det gapas högt och ljudligt om här; krogsex är ämnet och jag garvar så jag nästan kissar på mig...Gravida N och 4 piska killar diskuterar moralen, do and dont´s vid krogsex, otrohet och sexuallitet i sin helhet. Livat blir det... Stackars kunderna som undrar varför det är sånn kö här... ;)

Home alone

Yepp nu är jag och Leo själva, J är ute och roar sig efter att ha pluggat hela dagen. Mestandels hemma faktiskt, så jag och Leo har fått vara ute ;) när J åkte en sväng till kista c och klippte sig så åkte jag och Leo till täby c. Upptäckte att dom självklart har sänkt priset ännu mer på pop kläderna som jag köpte till Leo förra veckan så då var jag tvungen att köpa ännu mer nu ;)
Lite tyg inhandlades också, så nu ska jag ta mig i kragen och sy lite. Har för en gångs skull köpt nästan allt jag behöver, köpte bara kantband till en sittdyna men det blir nog 3-4 st men men vi får se om det blir nått att ha överhuvudtaget..

Har också bokat tid för att sätta i mitt löshår igen :D måndag morgon innan jobbet.. kl 8 ska jag vara där! Stackars mig..
Men nu blir det rök och mönsterskissning.

Alldeles ensamen ^snyft^

Blind date ;)

Idag var jag och Leo på grönan med Johanna och Max, det var mys. Intressant med blind date, det var länge sen, senast med J så vi får väl se var det leder den här gången ;)
Det blev inte så mycket åka men det kommer fler gånger, J surar för att han var tvungen att vara i skolan men istället ska han gå ut imorn kväll och så ska vi på Blommor och Bin på lördag. Det var sjukt länge sen..

Sen vi kom hem så hag J varit tråkig och jobbat vid datorn så jag och Leo har roat oss själva men innan Leo somnade så hann vi ut hela familjen för att plocka lite smultron med Leo, mitt strå blev det inte så mycket på det var nått "fel" på det så dom flesta hamnade i min mun :D


Lite mobil bilder har jag laddat in igen tyvärr tog jag inga på grönan..
Johanna jag kom förresten på en bra plats för nästa playdate, kulturhuset. Där kan dom härja runt bäst dom vill ;)


Nej nu ska vi gotta oss med smultron och jordgubbar, J muttrade nått om vad vi skulle ha till eftersom "nån"
 ;) ätit upp glassen. Jag tyckte vi kunde ha Kärlek till och det gick bra det med, Jorgubbar och smultron med Kärlek helt enkelt <3

 

Hittad :)

J´s mamma är nu lost and found. När jag precis kollat upp nummer till ambasaden i Peking som visst har hand om Mongoliet (där Sverige inte har en egen ambassad) så sa jag åt J att testa att ringa igen och då gick det signaler. En timme senare så ringde hon upp och hade inte kommit hem förens igår ikväll..
Så det var skönt.

Idag har varit en bra dag, jag och Leo har varit på bvc där han fick massor med beröm för att han kommit så långt . Då blir man riktigt stolt i mammahjärtat, så någon 8mån koll behövs inte. :)

Efter bar det iväg till stan, donken med Milla och J sen letade vi skor till Milla. När det var klart och jag surat färdigt för att jag inte fick köpa nya addidas skor till Leo så åkte vi till vasaparken och träffade Catta en sväng. Den var mys men kort.

Nu har vi ätit middag och jag har också kommit på min Leo tatuering. Funderat väldigt länge på vad det ska bli men nu är det klart, varför har jag inte tänkt på det tidigare? Det kommer bli perfekt!


Imorn blir det grönan med Johanna och Max.

Nu blir det mer msnande med Annika som jag inte pratat med på över 10 (!) ÅR!

Nu börjar man bli orolig :(

J´s mamma åkte iväg till Mongoliet dagen efter Leo´s namngivning och skulle vara borta 2v, hon åkte på söndagen och skulle vara hemma i söndags. Nu är det snart tisdag och vi har inte hört ett ljud. Hon skulle varit hemma hos J´s mormor och gett henne pengar igår eftersom hon nu bossar över ekonomin när dom flesta hästarna nu flytt stallet.
Men hon kom inte och mobilen är fortfarande avstängd.
Nu är ju J´s mamma en ordentlig kruttant som gillar att åka själv till Mexico city så att något annat än en olycka inträffat är ganska osannolikt men ändå. Hon borde varit hemma nu, men hon får till imorgon på sig innan vi ringer ambasaden och ser om dom hört något...

Jobbigt, men jobbigare för J som nu är ganska orolig :(

Sötnöt

Jaha då var man hemma från jobbet igen, nu jobbar jag tack och lov inte förens på söndag igen, imorn blir det bvc och ev nånting mer skoj också men vi får se. Fick en glas överaskning när jag kom hem och såg att J laddat in ännu mer bilder som han tagit idag när han fotat med nya objektivet. Jag vet att jag är as tråkig som bara lägger ut Leo bilder men allt annat får J lägga upp på sin fotosida för det är så mycket så jag orkar inte välja.

Men här är mr Sötnöt iaf


Nu ska jag sura vidare över att alla jag känner är på Brittan ikväll eller igår och jag sitter här och lyssnar på discovery channel som går 24/7 här hemma. Jag funderar allvarligt på att säga upp mitt personal ab så jag slipper den där jävla skit kanalen, visst det är kul program där IBLAND men man behöver inte se Allt som går där!

Frisk?

Nu har jag kurerat mig lite, har jobbat både igår och idag och det har gått bra, däremot så har jag ont i halsen nu ist... :/
Men men sista vagnen blev såld imorse iaf, så det är skönt. Nu kommer man in i Leos rum igen. Nu är det bara vaggan och J´s datorer som ska bort därifrån. Jag ska också lägga upp mina böcker jag köpte under graviditeten också, "Du ska bli pappa" som jag köpte till J och som han aldrig läste :( och sen den as häftiga "Ett barn blir till" som jag älskar, den hade vi hemma hos pappa när jag var liten också men jag har senaste upplagan med ännu häftigare bilder...
Den är ball!

Men nu ryker den också, känns som vi säljer allt vi äger och har men det är skönt också.
Leo ska ju få en ny bilstol nu också eftersom han blivit så himla stor! Men det är svårt att hitta nån som inte är ap ful. Imorn ska han också till bvc för lite vägning och mätning. Tror det är 10kg fett runt låren på honom nu, magen är ju smalare än innan men låren är riktigt shyssta nu ;) han behöver springa lite mer med gåvagnen nu.


Nej nu ska jag jobba vidare och leta runt lite mer på blocket efter bilstol. Alla jag vill ha säljer dom ju innan jag hinner dit, jävligt fittigt om man frågar mig..

Börjar bli lite bättre

Idag känns det bättre i kistan, imorse var fortfarande hemsk men nu börjar jag bli som vanligt. Ska försöka få i mig lite mat snart igen och se om det stannar kvar.
Idag har J stor städat :D jätte skönt, tyvärr så kastade han också massa saker. Som vi Egentligen inte behöver men ändå...
Lite mer saker som ska upp på tradera ikväll också, J´s datorer och mina gravid böcker. Kanske får upp Leos vagga nu också men jag vet inte vad vi ska sätta för pris på den än..

Well well nu måste jag jaga Leo igen som river nått som vanligt. ;)

Skit friday´s

Ursch, jag har mått skit hela dagen, fått i mig en halv halv tallrik mat sen fick J resten. När fan ska det här gå över igentligen?
Idag har annars varit rätt okej trots att jag glömde medicinen igen.. Måste bli bättre på det där.

Idag har vi haft lite diskutioner ang Hardys framtid samt bokat hotellet. Nu måste jag hindra J från att sova så han kan ta hand om mig ikväll ;)

Blä

Trots att jag är sjuk och spytt hela natten och morgonen så var det så klart jag som fick gå upp nu med Leo. För J är bakis och gick inte och la sig vid vid 6. Han kunde ändå inte sova när jag sprang upp helatiden..
Jävla skit J är väl det jag vill säga nu på morgonkvisten, jag åker fan hellre till jobbet och spyr där.
Jag orkar verkligen inte leka när jag mår så här, minsta lilla rörelse får det att komma igen :(

Fan fan fan när ska jag lära mig?

Jag säger ALLTID att jag inte ska äta mat som jag tycker är skum.
Varenda jävla gång slutar det med att jag blir sjuk!

Jag och Lina delade på en liten liten tallrik med kyckling som jag påpekade var mysko och självklart så ligger vi båda nu på varsitt håll, spyr och har Fett ONT i magarna.

När fan ska jag lära mig att ge fan i maten när jag tycker den smakar konstigt?


IQ fiskmås i know...

Mycket bra dag :)

Idag har jag och Lina varit i stan, blev en till tröjja till Leo från pop och nya rea tuttar till mig.
J tyckte dom var hemska att klämma på men det ser fett nice ut ;)

Sen satte vi oss på Friday´s, skulle bara smaka min älskade cider igen, en blev till två sen tre, eller var det sex? En strawberry daiquiri slank också ner. En hel del fattigare och välbehövt kärringsnack senare så vinglade vi mot bolaget. Köpte med oss öl till grabbarna och cider till oss själva.
Knatade ner till humlegården och satte oss på bänken till vänster om alkisen och knäppte våra cider. :)

Lite som han på grannbänken kände man sig men man får vara berusad mitt på dagen när det är sommar ;)

Har mått lite sådär sen jag kom hem och bara legat på soffan och blivit servad vatten av J, känner mig helt utslagen.
J var deppig så han orkade inte gå ut med Frepp så vi åt en god middag hemma ist och när Leo somnat så kletade vi ansiktsmask på varandra, J gick ut med hunden och hörde ljudet av en fest.
Så han kom in fyllde väskan med öl och cyklade iväg för att hitta festen. Han ringde precis, han har cyklat runt en bra stund men han hittar ingen fest. Ljudet studsar jätte bra på vattnet här nere så den kan vara hur långt bort som helst..

Lite lite till ska han leta sa han nu när han ringde..
Själv ska jag sova, jobb imorn..

Mera shopping

Idag blir det in till stan för mig och Leo igen, träffa Lina och rea shopping igen, J håller på att bli tokig på mig men det är faktiskt så sjukt mycket billigare nu kanske får köpa nått till honom också så han inte tjurar. ;)
Ikväll blir jag och Leo själva hemma också för J ska ut med Frepp. Inte så länge hoppas jag för hans egen del eftersom jag börjar jobba kl 10 imorn..

På tal om Lina så har J också laddat in bilderna från när vi var där och grillade i helgen.




Nu hoppas jag bara att solen håller i sig och att vi slipper regnet så jag slipper bära Leo hela dagen, han vägrar att sitta i vagnen när regnskyddet är på...

Bilder från Tjabba thai och Friday´s

Igår slutade med att jag gick hem tidigare från jobbet. Mådde inge vidare alls, ville bara gråta varenda gång det ringde, ville vara ifred. Jag var iof inte den enda som gick igår, T mådde också dåligt och fick åka med chefen till psykakuten. Så ingen bra dag igår helt enkelt.

Men idag är det bättre, Leo´s Super mega fina halsband kom med posten idag och det var så fint så jag började gråta, det var helt perfekt!
När det var på så tog vi en dusch, Leo satt i sin badbalja och plaskade som bara den. Så rena, fina och trötta på regnet (iaf jag) åkte vi in till stan för att jag trodde jag skulle hitta ett par fina gummistövlar till mig (så fint det nu kan bli med gummistövlar..) hittade bara skit. Tills jag såg Dom, det enda fina par jag någonsinn sett och kantänka mig att sätta på fötterna men 599kr för ett par jävla gummistövlar betalar jag inte. Så jag får gå med blöta stinkande fötter ett par år till.

Besviken på prislappen så gick vi och köpte en tröjja till Leo på pop sen mötte vi Milla och titta på när hon åt på donken.


Nu är vi hemma igen och jag har precis sett att J laddat in bilder från kameran. Så här är några från den 29/6 när jag och J var ute och åt för oss själva. :)



Pucko SL

Då var man tillbaka och slavar vidare på jobbet. Var hos psykologen imorse och hade så klart så bråttom så jag varken hann äta eller ta min medicin...
Men jag lever iaf än så länge.

Mina kollegor hittade lite artiklar om barn som ramlat ur vagnarna på bussarna men ingen av dom var lilla tjejen som jag såg för några veckor sen, men det är helt sjukt hur ofta det händer. Nästan varje gång jag åker buss så måste jag stå och hålla i vagnen för kung och fosterland för att den inte ska välta. Det är helt sjukt, jag vågar inte ha Leo i vagnen när vi åker buss längre utan han sitter alltid i mitt knä. Så ska det fan inte behöva vara!

Bebis skadad under vårdlös busstur
Bebis flög ur vagnen när bussen svängde

Igår när jag och Leo varit och handlat så var det som vanligt när vi skulle av också, bussfan stannar en meter ifrån trottoaren så jag kommer inte av med vagnen. Han som kör gapar "På eller av?" jag säger av men att han antingen får hjälpa till eller stanna så man kommer av. Så han smäller igen dörrarna på mig, trycker ner gasen sen tvärnitar och öppnar igen. Då är det Precis på millimetern att jag kommer av med vagnen, 4st matkassar och Leo under armen.
Tack som Fan gapade jag men jag tror inte han hörde eftersom han gasade på som fan!


Jävla idioter det finns!



Btw så har J startat en fotosida nu, han tjatar på mig att jag ska lägga upp hans bilder här men det blir aldrig av, bara bilderna på Leo som jag orkar lägga upp ;) men nu finns det en länk till den här på sidan iaf.
Enjoy.

Det börjar arta sig :)

Viktväktar frysrätterna på jobbet, skippandet av pommes och annat skit till maten, bara kött och sallad och betydligt mindre godis och läsk börjar visa sig.
Cyklingen gör nog sitt också och det blir bättre, jag blir gladare varje vägnings och mätnings söndag :)

Vad är en kropp igentligen och vad betyder den? För mig betyder den tyvärr mycket, det säger mycket om en person tycker jag, kanske är jag fortfarande jätte barnslig men jag har alltid sagt att jag tar livet av mig om jag blir tjock igen. Det är den värsta känslomässiga resa jag gjort i hela mitt liv, min gravidmage Älskade jag, jag tyckte det var så fint när den bara blev större och större. Å andra sidan har jag alltid innan tyckt att jag varit jätte tjock.. men bevisligen så var jag bara dum i huvudet, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här mer än

att det är sjukt hur mycket kroppen kan förändras på så pass kort tid...
och hur mycket en mage kan förändra en person


Första bilden är min första graviditetsbild, v5 (4+4) och den andra är från kvällen innan Leo föddes.


1v efter Leo och 1månad efter


Det finns kläder som är smickrande, och så finns det dom som minst sagt inte är det.
(därav att det var den enda bilden av över 20000 av jonis bilder från 6mån tillbaka som jag kunde hitta på min mage)


Så här står jag idag och börjar faktiskt för första gången i mitt liv bli ganska nöjd utan att behöva hålla andan även om det inte ser likadant ut när man sitter och tackvare mitt magiska hjälpmedel som jag inte lämnar hemma ;)

Året har varit långt och med många andra förändringar, yttepytte spinkig blir jag nog aldrig igen men idag är en bra dag när jag faktiskt är yttepytte nöjd med mig själv och Överlycklig för min son!
Jag gör Framsteg...

Åååh

Leo´s fina fina halsband är klart och postas imorn!
Fick en liten förhandstitt;


I LOVE IT!

Det är sååå fint!

Idag har jag och Leo varit duktiga, vi har varit och handlat mat. Helt själva! Och det bästa av allt, vi lyckades, jag freakade inte ur och tog mig hela vägen till kassan, 600kr gick kalaset på trots att jag använt mig av rabattkuponger för 150kr.. men men nu behöver vi inte gå hungriga iaf.

Next. Ringa på en bilstol på blocket. Hoppas den finns kvar bara.

Yes!

Jag har muttrat och surat sen igår för att flygbiljetterna bara blir dyrare och dyrare + att alla bra flighter tagit slut, så imorse när jag bara accepterat det faktum att det är as dyrt och jag får skylla mig själv som inte bokade tidigt när det var billigt. Sur som fan går jag in på klm.com och upptäcker att dom släppt nya biljetter under natten!
1000kr billigare och mycket fler tider att välja mellan :D
Nu är jag så glad över att jag var för sur för att betala igår kväll!

Så dagen har börjat Väldigt bra, med sovmorgon tom, Leo vaknade inte fören 11 och sover lite middag nu innan jag ska til läkaren kl 14.
Jag tror han sover mycket bättre nu när det är svalare i hans rum. Förra veckan när det var så varmt och kladdigt så var han helt blöt av svett när han vaknade, nu är det som vanligt igen.
+ sovmorgonen, som jag är väldigt glad över. ;)

Nu är det dags att klä på sig och göra mig klar, ska vara hos läkaren och utvärdera nya medicinen och sen ska jag och Leo försöka handla mat.


Wish me luck..

Övertid

Visst att man fick sovmorgon men sen fick jag istället beordrad övertid på jobbet så det blev 45min längre ändå.
Dessutom hade jag värsta motvinden när jag cyklade till jobbet, både dit och hem.
På hemvägen var jag så arg så att jag stannade vid universitetet och övervägde att slänga ut cykel fan på motorvägen och ringa en taxi.


Men jag trampade vidare, trots att cykeln stannade trots att det var nedförsbacke och kom hem till en god middag och ett redan sovande barn. :)

Nu ska vi se lite på slutet av beck och kanske se nån film.
Imorn är det läkaren igen som gäller men nu öppnade J min sista cider :D me love den nya sommar cidern, men mest av allt så älskar jag cidern som inte kommer till bolaget förens 1sept.

Har lovat mig själv och J att jag ska köa utanför bolaget då och handla upp hela lönen. Så Ja så god är den!
Testa den!

Dom har den på krogar och restauranger inne i stan, sommersby päroncider. Vet att den finns på friday´s och debaser iaf <3

Sovmorgon!

Helt otroligt, vi fick sovmorgon! Leo vaknade inte förens halv 11. :D
Men jag vaknade strax före 10 och låg och väntade på att han skulle vakna. ;)
Nu är jag på jobbet igen, jobbar onsdag och lördag också. J är lite gnällig för att det är så olika dagar, att jag inte jobbar flera i sträck utan är ledig en, jobbar en, ledig två jobbar en osv..
Men efter den här veckan så blir det som han vill med 3 dagar i rad och sen resten ledigt, så vi får väl hoppas att han kommer igång med sina jobb lite då.

Men om 17dagar får han lägg ner igen, för då åker vi!

Nu måste jag jobba vidare men ^me längtar^

Skön dag :)

Upptäckte nackdelen med att inte ta nya medicinen vid samma tid imorse..Därav det deppiga inlägget innan, tydligen är det viktigt att ta dom vid samma tid, vilket inte jag hade blivit informerad om.

Men iallafall, vi har varit hos Olle & Lina och grillat idag det var mysigt och mycket god mat, regnet slapp vi också så det var en mycket lyckad dag!
Leo fick också en jätte fin brio gåvagn, den svarta (mycket viktigt eftersom alla hans andra brio saker är svarta ;) ) så den packade jag upp direkt när vi kom hem. Han fattade att han skulle gå med den men tyckte det var roligare att sitta i den och jaga Hardy :D

Han har förövrigt vägrat att sova idag, vaknade strax före 9, sov en halvtimme på vägen dit vid 14-14.30 och sen hållit igång hela dagen, nattade honom precis.. Men men man får väl hoppas att han tar igen det nu under natten så att man får sovmorgon men det är nog bara önsketänkande. ;)


Nej nu är det fim tajm här, innan Leo kom så såg vi minst en film per kväll men det har inte blivit av på länge. Men det känns skönt att ha kommit tillbaka till den rutinen igen, det är ju våran aldeles egna mys stund när ingen får störa och har alltid varit. Så nu när Leo inte vakar för att vilja ha nappen längre så kan vi ha dom ostört igen.

Så skönt, men nu är det dags :)

:(

Idag är jag bara så trött igen, både i huvudet och i hjärtat.
Som tusen ggr förut så ber jag J att hjälpa till men får bara skit tillbaka, jag är så trött nu, jag har gett allt, gjort allt men jag vet inte vad jag ska göra längre för att få nånting tillbaka.
Jag ger upp, det här går inte..

Mamma, cola och längtan

Dagen har väl varit helt okej ändå även om det inte hänt mycket. Var ute i skogen med lilla familjen på förmiddagen, Hardy har grävt ett skit stort hål som vi ska fortsätta på imorn och Leo grävde också lite i sandlådan.
Vid 15 åkte vi till mamma, Leo skulle bada i sin lilla pool eftersom det var så varmt. Han hann väl sitta kanske 5min i poolen innan regnet kom och det var inte lite regn heller.. Det Öste verkligen ner på bara ett par minuter, gatan var helt översvämmad och träden höll nästan på att blåsa omkull.
Men så var det över inom en kvart och så blev det sol igen.

Konstigt väder det där. Imorn ska vi iaf hem till Olle och Lina för lite grillning. Hoppas verkligen inte att det är lika opålitligt väder då men man vet ju aldrig.


Nu har Leo somnat och J skruvat klart med sina datorer så nu ska jag och J ha filmkväll, har köpt godis och coca cola ^dreggel^ jag som inte druckit cola på flera veckor!
Så det blir Nice =)

Nått mer som är nice är kameran J har valt ut åt mig. Me längtar tills jag får en egen som jag faktiskt förstår hur man använder <3

Uttråkad

Jag har sååå tråkigt, Leo har varit uppe sen 8 och busat, vi har ätit russin, spelat uno, städat och busat men nu har jag slut på idéer och kl är bara 12..
Vill ut och hitta på nått men vet inte vad :/

Help me..  Kom på nått..

Tröttnöt

Nu har jag spelat parkingdash, weddingdash och cookingdash i 3tim nu (bara 1tim demo på varje ;) ) shit vad jag har ont i mitt andra stackars finger nu :( Och är skit trött, stackars mig säger jag, skyll dig själv muttrar J framför sin dator, tack för omtanken lixom.
Så nu ger jag upp den här dagen och går och lägger mig...
Ensam!

Lillskiten hela 7mån!

Shit vad tiden går Fort!
Idag är Leo 7mån, det är helt sjukt mycket ju..
En lipsill är han också, han lipar åt alla hela tiden =P

Det firade vi i Kista med ett par nya gummistövlar från pop och en söt tshirt.
(me like rea)


Men ingen kamera hittade vi till mig, dom hade bara röda och rosa, men jag vill ha en grön eller svart så jag kanske får beställa en ist :(
Nu har vi precis kommit innanför dörren så jag ska försöka spela en liten stund eftersom skrutten precis somnat.

Äckelväder

Blä det är så varmt och så har det regnat hela morgonen, nu är det iof sol men det är så fuktigt och man blir så svettig och äcklig.
Har lagt lilla svettlöken för att sova middag nu och han är också helt blöt och skit tjurig nu när tand nr 3 har spruckit fram..

Mötet igår gick mycket bättre än förväntat, var där i 2tim och ska tillbaka nästa vecka när dom ska ha försökt komma på en behandligsplan till mig, så det låter lovande iaf men vi får väl se.
En av sakerna jag skulle göra tills nästa vecka var att aktivera mig varenda dag, nu när jag är sjukskriven från mammaledigheten så får jag ju inte heller vara själv med Leo så det passar väl bra.

Idag skulle vi träffa Frepp och sola men så vaknade man av regnet. Men det blir att dra oss till kista c när Leo vaknat och handla lite saker till honom för hans presentkort han fick i lördags. Efter det kanske det blir Frepp ändå men minus solandet då.
Igår så beställde och betalade jag hans mega fina halsband. Blev lite dyrare än presentkortet på 700 från mamma eftersom J ville ha den dyraste kjedjan. Det är klart att våran lilla prins ska ha det bästa!
Synd att det blir jag som betalar bara ;) beställde också hem nytt löshår igår, 100st nail slingor till, jag har ju 50st kvar här hemma. Men den här gången så kommer jag gå till frisör och sätt i dom.
Vill ju vara fin till bröllopsdagen :)


Nej nu ska jag fix och dona lite här hemma, sätte upp våran whiteboard i vardagsrummet igår och Leos fina tavla från Milla, fast den hamnade över hans skötbord.
Storstädningen från tidigare i veckan ser man tyvärr inte ett spår av så det är ju bara att börja om..


Äntligen

Så har jag tagit tag i bilderna och iaf uppdaterat på facebook.
Mer än 10000 bilder på 2 månader, så tid tar det.

Idag ska jag iaf till en psykolog! Efter att min mamma ringt, min läkare skickat en 4e jätte arg remiss och mitt ringande flera ggr i veckan så har dom nu "gjort ett undantag". Så kl 14 ska jag vara där. Får väl se hur det går, vet inte riktigt vad jag ska säga eller vart man börjar...
Men vi får väl se, hoppas det är en bra iaf så det inte är en kall bitch som alla andra jag fått prata med där. Det här var iof en man, men man kan ju vara bitch för det.. men men nu ska jag väcka J som verkar ha gått i ide över sommarn och fortfarande sover.

Men kolla facebook, där finns det många pärlor, däremot så har jag inte tagit tag i namngivningsdags bilderna för det är 1000st bara det, så där får J rensa. :p

Första dagen

Med nya medicinen, känn lite smått bättre, är inte as förbannad på allt och alla iaf så det är skönt. Lite ryckningar och sånt bara men ingen jag vill mörda än ;)

Idag är jag faktiskt på jobbet, enda dagen den här veckan sen är jag ledig tom måndag igen. Så nästa vecka blir det jobb mån, ons och lördag. Läkarn på tis, ska ringa och be om en tidigare tid och så man kanske kan ta en sväng till grönan med Johanna och Max. Annars kanske torsdag fungerar lika bra?

J och Leo är iof på grönan själva nu men mest bara för att J vill visa upp honom för sina gamla arbetskamrater nu när han är super social och vinkar och flörtar med alla <3
Så Leo har guldkjeda och snygg skjortan på idag :)

Nej nu ska jag fortsätta jobba på här och beställa Leos fina halsband från Älskade barn!

RSS 2.0