Ja ja jag vet

Jag är as tråkig som inte skriver nånting, men det är lite upp och ner just nu. Vi har precis varit hos vc och bytt mina anti depp mot zoloft för att se om det blit bättre, jag kan inte gå omkring och hata alla hela tiden..

Igår så var iaf min mamma barnvakt på kvällen och kom och lämnade Leo här innan hon åkte till jobbet. Så jag och J åkte in till stan, åt på Tjabba thai, som hade den godaste thaimaten jag ätit i sverige! Den rekommenderar jag verkligen.
Efter det så gick vi runt lite i stan och hamnade tillslut på Friday´s och drack den godaste päroncidern ever, samma som innan vi var på bio förrut, sommersby tror jag den heter. Helt underbar, ska beställa in såna till systemet i mörby.


Nu håller vi på att däcka i det här sjukt varma vädret. Och ikväll kommer folk och kollar på våra gamla vagnar, det här är absolut sista gången jag lägger upp nått på blocket, det ringer så mycket Puckon!
Folk som vill att vi ska komma och visa dom på andra sidan stan, några som messade efter 12 inatt och ville ha våran adress, folk som tycker att vi ska hålla den tills nästa vecka eller nästa lön!
Försten hit får dom så enkelt är det, jag vill bara bli av med dom, dom är verkligen i vägen eftersom vi har ställt båda 2 + vaggan i Leos redan fulla rum. Men men, vi får iaf nästan det vi betalade för dom, förlorar 100kr på traktorn och vinner 100kr på sulkyn, så det går jämt ut ;)


Nej nu måste jag bada den supersvettiga lilla Leo som nu har 3 tänder!

Psykkärring

Jag har tyvärr fortfarande psykbryt, skickade iväg J och Leo hemifrån i morse och har sen dess verkligen storstädat hela lägenheten, har tom skrubbat badkaret!
Nu är jag klar och helt genom svettig, men det kan ju behövas eftersom jag gått upp allt jag gått ner på 2 månader bara över helgen. :(

Leo får iaf sova hos min mamma ikväll så att jag får samla mig lite. Imorn ska jag tillbaka till läkaren för en utvärdering av medicinen, så det blir till att byta för det här går inte...

Men nu ska jag ut med hunden innan J kommer hem iaf så golvet får torka och sen är allt helt klart för idag.

Dagen D

Blev en succé, vädret var toppen, gästerna glada och maten kanon.
Tyvärr så har jag gått och blivit en arg bitterfitta av den nya medicinen som bara fräser och skäller på allt och alla, så jag är inte så sugen på att se bilderna som jag bara surar på just nu, dessutom har jag fortfarande fett ont i fingret efter mitt besök på akuten på dagen D´s morgon..

Så den flodhästiga bitterfittan ska ta sin jävla skit medicin och gå och dra något gammalt över sig.
Bränt mig i solen har jag också lyckats göra...
Nej God natt.

Dagen D

Idag är det dags för Leos namngivning och jag har lika mycket att göra idag om inte mer som igår =P
Jag längtar verkligen tills det här är över så att jag imorn bara kan ligga och glassa i solen :D

Nej nu måste vi fortsätta packa och tjaffsa, idag började J bry sig om planeringen jag jobbat på i flera veckor...
Precis samma sak som vid vårat bröllop, sjukt störande.

Härliga sol

Det är så skönt när det är sol och varmt!
Idag har jag och Leo varit i stan hela dagen, träffade Charlotta och köpte lite saker till bakningen hon ska fixa imorn och sen somnade Leo så jag passade på att sola i 1,5tim så lite färg har man allt fått :)
Nu har vi precis kommit hem, matat och rastat hunden och nu bär det iväg igen.
Nu ska det grillas i rålis..

Härliga sommar, jag älskar dig!

En söt liten sandgubbe

Jag och Leo har suttit ute nästan hela dagen, honom har man fått jaga efter och sätta tillbaka honom i skuggan eftersom han ska plocka varenda blomma på hela gräsmattan, själv har jag jagat solen ;)
Men tillslut som skuggan till sandlådan och det tyckte han om, att gräva ner foten och sen vicka på tårna var hysteriskt kul och han skrattade så han höll på att ramla omkull.

Söta unge!


Äntligen

Så är jag klar med blöjpåsen, den blev ganska bra trots min polska jävla skit maskin som jag inte har några passande underspolar till som först och främst gjorde att jag fick rulla på all undertråd för hand!
Bara knapparna kvar som jag var helt säker på att jag hade hemma men ikke..

Bild kommer imorn nu ska jag dra upp den sovande karln ur soffan och lägga mig i sängen.
Bombnedslaget som jag har orsakt får fan vänta tills imorn...

Leo plaskar i kungsträdgården

Nu har jag och Leo varit inne i stan med Filippe och fixat allt till dukningen på lördag vi köpte också tröjan Leo ska ha på lördag och tyg till en blöjväska.

En sväng till kungsträdgården blev det också där dom satt igång fontänen, det tyckte Leo var jätte kul att plaska i, tills vi båda var dyngsura, då fick han vara utan byxor tills vi kom till gallerian och kunde köpa nya torra byxor ;)

Men satan var folk ska GLO, hörde folk viska om att han inte har några byxor på sig, en tant frågade tom om jag visste om det?! Daah pucko nej jag vet inte att man har byxor på sig ute på stan, jag trodde det var normalt, att man doppar byxorna i vatten hänger dom på vagnen och bär sin skrikande unge naken genom stan....
Vad fan tror folk egentligen?
Nu måste jag iaf hänga upp dom blöta byxorna och börja knepa lite på blöjväskan :)


Shit vad VARMT!

Det är stekhett ute, jag och J har suttit ute på gården och ätit frukost, glass med annanas, melon och kiwi. Så gott men så fruktansvärt varmt! Efter 40 min var jag nu tvungen att gå in, det bränner överallt.

Men jag är glad över solen ändå, nu börjar Leo vakna så jag ska väl komma på vad vi ska hitta på idag. Förmodligen blir det in till stan, byta byxorna till en mindre storlek och köpa lite saker till dukningen på lördag och kanske lite tyg till en blöjväska, ev till en ny suflett också om jag hittar nått fint.

Funderar också på att köpa en uppblåsbar pool till Leo som han kan ha här ute på gården och plaska i så han inte blir så varm men var hittar man såna?
Hoppas iaf på att få med mig Johanna och Minna in men det verkar inte som det :(


Färgat utväxten har jag gjort också, eller ja Tessan var här och gjorde det igår så nu ser jag inte flintis ut längre ;)

Woho

Nu är Leos träd äntligen inhandlat :D
Dock så blev det både större och dyrare än jag räknat med, men det är lillprinsen värd!
Det skulle ha varit 1,5m och kostat 775kr men dom hade inga små kvar så notan landade på nästan 1300kr för ett träd på 3-4m, det är kul ändå för då blommar det garanterat redan nästa sommar. Det kommer att bli så fint där ute <3

Så det var nog tur att vi lagt upp massa saker på tradera för pengarna kommer vi behöva ;) det har inte ens gått 24tim än och det är redan uppe i 3530kr. Det är Nice!


Yes!

Mycket har jag fått rensa bort, men minns ni den nya klänningen jag fick hem för någon vecka sen? Den som var för liten?
Det är den inte längre! Jag kommer i den. Visst att det är lite trångt men den går på iaf, Hardy synade den noga och jag fick ett Ok av honom så då borde den fungera ute bland folk också ;)




Sälj ångest

Fan igår var J på säljhumör och jag orkade inte argumentera emot ;) så nu har jag snart inga saker kvar. 
28 st tradera auktioner är igång och 2 st på blocket och den här gången var det inte hans saker utan mina...

Men även om det bara är 5 av auktionerna som har fått bud än så länge så är dom uppe i 2160kr och då la vi upp det sent igår ikväll för 1kr :D
Det blir nog bra tillslut, jag spenderade faktiskt en hel del pengar igår igen. Äntligen så hittade jag dom gröna gardinerna som jag letat efter i evigheter. Så igår åkte julgardinerna ner ;)
Vi bytte också J´s skjorta jag köpte förra veckan och lämnade tillbaka byxorna. J fick ist en kavaj från Cheep Monday, fan vad jag älskar varuprovs hyllan, 100kr för en as nice kavaj.

Jag slog till på ett par trashiga vita jeans ala fjortis nu när det ändå var halva priset. Hoppas bara att Leo förstår att dom är vita och att man inte får varken kräkas eller kladda på dom.


Idag har jag några ärenden till i stan inför Leos dag på lördag, någon som ska med?

Frukost ute

Blev precis uppdragen av J som gjort en smarrig frukost med all frukt vi köpte igår så nu blir det frukost ute i solen!


Mys!

Äntligen Sol!

Idag har det varit as nice väder för en gångs skull, vi har tvättat och fotat allt vi ska sälja och J ska få lägga upp allt på nätet snart.
Idag har vi också tjänat pengar ;) satte J på att ringa comviq efter att han skällt ut mig för att min teleräkning var på nästan 1000kr den här månaden ;O så Milla nu är jag förbjuden att ringa dig på din jobbmobil eftersom att hälften var dit och andra hälften smsbiljetter.

Men han ringde iaf och klagade över att vi får betala 10kr i månaden var för samtal väntar som vi tidigare hade gratis. Sen klagade han också på att det kostar 49kr i månaden för abonnemanget så då fick vi 550kr i kompensation, gratis månads avgift och smtal väntar. J är ganska bra att ha ibland ;)

När han ändå var på få saker gratis humör så åkte vi tillbaka till hemköp i sundbyberg som vi var på förra veckan. När vi kom hem då så var köttet dåligt och annanasen möglig. Så vi fick nu tillbaka alla pengar och 3st annanaser gratis. Mer komp blir det på mån när chefen är tillbaka ;)

Men nu är det våran lilla midsommarkväll, J står och fixar maten, kräftor från mamma, lax, potatis och sill som han kan sitta och äckla sig med på sin sida. Jag har också köpt jätte mycket frukt som jag ska smaska på ikväll eftersom jag inte cyklat en enda dag till jobbet den här veckan. *fy mig* men till mitt försvar så har det regnat varje dag, lite mindre till mitt försvar var nog att jag tog taxi ist ;)


Nej nu är det sommarkrysset och gröt för Leo som gäller (som vi nu får se på tv´n ist för live eftersom vissa är så jävla sega) *piiik*


Förresten ska det vara Sol hela veckan nu när jag har Semester! So Sweet!

Den hemska bussresan

I knew it det regnar som vanligt på midsommar. Men det är ändå väldigt lugn på jobbet, vi är bara 3st här nu ist för 70-80pers som det är en vanlig dag. Så det är väldigt lugnt!
Ringer typ ingenting förrutom på support som jag inte kan ett skit om och en hel del idioter som vill ha ut en tekniker nu, vad tror puckot som sitter ute i Österbymo? Att jag kan flyga dit och fixa in hans jävla tv4 sport?! Mongo! Så det är mycket spelande här idag ;)

Efter jobbet blir det hem till mamma för att se om det blev någon midsommarmiddag kvar till mig, hörde att det skulle finnas kräftor också <3



Iaf det hemska på bussen som jag fått lite frågor om som hände här om dagen var när jag och Leo åkte från sundbyberg till mörby med 509 så var det fullt med barnvagnar på bussen och bussföraren kör som en IDIOT och blir tillsagd flera ggr att hon ska ta det lugnt. Men det lyssnar inte hon på utan när det kommer en sväv kurva så tvärbromsar hon, en mamma med sin 1månaders dotter som var i vagnen i mitten, ramlar omkull och direkt efter så ramlar också vagnen och dottern flyger ut! Mamman kommer inte upp eftersom hon har vagnen halvt över sig och dottern åker ner för trappen med huvudet före och slår upp hela huvudet. 
Det blir panik på bussen och det sprutar blod överallt. Mamman är i chock och liggar på golvet och försöker stoppa blödningen medans bussföraren skriker i högtalaren att man inte får ha vagnen mitt i gången och att vi måste vara tysta så att hon kan koncentrera sig! Tillslut får man bort vagnen från mamman och då ser man rakt in i bebisens huvud :(

Det var det hemskaste jag sett på länge och jag har mått så dåligt över det hela veckan, att bussföraren sen inte ens stannade förens vid nästa station! Det tycker jag är helt oacceptabelt och det var också det som J ringde till SL och sa sen men dom hade inte ens fått in att det varit någon olycka på den bussen, vilket är konstigt eftersom den bussen kan dom inte ha fortsatt att köra med. Den behövdes verkligen spolas av för det såg ut som ett blodbad där inne, hade ingen aning om att så små bebisar kunde blöda så mycket :(


Iaf så kom ambulansen precis bakom oss när vi äntligen stannade vid hållplatsen men jag har ingen aning om hur det gick för den lilla tjejen, jag hoppas verkligen att hon klarade sig men det såg tyvärr inte ut som det. :(
Jag kan bara inte sluta tänka på bebisen och mamman som jag pratat med nästan hela vägen som var så glad över att äntligen blivit mamma.

Nu kommer jag aldrig mer våga ha Leo i vagnen på bussen, det var tur att han satt i mitt knä, annars kanske det hade varit han :(


Bajs väder

Vädret suger pung som vanligt, blir väl förmodligen ingen sol imorn heller. Stör inte mig så mycket eftersom jag ändå jobbar, men tråkigt ändå :(

Men idag är jag som vanligt bara trött och har ont i huvudet.
Slutar 19 och då åker vi hem till Leos gudfar som varit i portugal med sin tjej i en vecka och haft det bra. Jävligt dålig stil av dom tycker jag eftersom jag inte blev bjuden.

Men men nu ska vi dit och äta lite iaf. Har varit på bolaget åt J till imorn också men han vet inte vad han ska hitta på heller. Men vi får se, jag hoppas att det blir bra väder men det kan man väl inte räkna med i det här skit landet..

Lite bilder (igen)

Eftersom jag är en otrevlig skit idag så får det bli lite bilder som J laddat in i datorn först ut är så klart jag ;) som fortfarande försöker, (1,5år senare) läsa ut min bok i solen..



Sen blev Leo överlycklig när han fick ett helt eget tanjentbord av J i 6 månaders present ;)


En annan sak som får honom glad (och tyst) är när han får leka med alla J´s små blinkande lampor i sängen.


Då blir man så glad så att man kan visa gaddarna, fast här ser man bara en :(


Men det som får honom tystast är så klart nya pärlan!



Märks det att jag har ont i huvudet idag med och bara vill ha det tyst och lugnt här hemma?

Jag tror Leo börjar bli lite sjuk, han är snorig, tjurig och vägrade äta någonting mellan 11 och 19 så jag är lite matt idag.
Mycket energi har också gått åt bebisen på bussen. J ringde till SL för att höra hur det gått men dom hade inte ens hört talas om det :( jag ska ta tag och skriva ner det imorgon just nu orkar jag bara inte tänka mer på det..

Imorn blir det upp tidigt och jobba.

bajs

Kärringen idag var lika otrevlig och oförstående som på telefon.
Leo växer på fint och dom var impade över hur lång utvecklad han är för att bara vara 6mån.
Men jag kan inte sluta tänka på den stackars bebisen på bussen :( hoppas hon klarade sig..

Idag har jag inte så mycket trevligt att säga så jag ska hålla käften.


Väntar bara på att J ska komma hem nån jävla gång så jag kan låsa in mig i sovrummet och spela sims3

Massor med shopping

Idag har jag varit runt massor. Först åkte jag och J in till hötorget, mötte upp Milla och gick till party store. Jag fick inte köpa ens hälften av det jag ville. Blev totalt nedröstad :( så jag kom därifrån med 6st (!) ballonger och 6st fina godispåsar till barnen..

Men det tog jag igen resten av dagen ;) Tessan kom in och vi shoppade loss lite. Jag köpte först massor med kläder till J, en munkjacka, en skjorta, ett par shorts och en keps det blev också ett par sneekers till Leo.
Nu när han provar så gillade han inte shortsen så dom får jag lämna tillbaka, skjortan var för stor och måste bytas men kepsen och tröjan gillade han iaf.

Sen gjorde vi värsta fynden på Weekday som har 50% på typ Allt nu!
Hittade jätte söta Cheep monday jeans och skjortor till Leo men det kostade lika mycket som om jag köpt det till mig själv, ca 400kr plagget. Tills vi hittade varuprovs hörnan, där fanns båda skjortorna och massor med annat fint för 20kr! Så han fick en svart och en blå :) dom fanns också i vuxen strl så J ska också dit och köpa en så dom kan matcha varandra ;)




Äntligen fick jag också se klart The Proposal med mamma :) Tessan tog med Leo hem så vi kunde kolla på den innan minglet på Stockhome. Den slutade inte alls som jag tänkt mig men jag tyckte den var jätte bra.
Minglet var kul men väldigt snålt med gratisprylar! Vi blev bjudna på lite godis i den milslånga kön och fick den snålaste goodiebagen någonsinn, den inehöll en disktrasa och en Groteskt ful diskborste.
Men lite fynd blev det där också.


Prickiga formar som Charlotta ska få göra cupcakesen i, J tyckte dock att det var dom fulaste formarna han någonsin sett, men han fattar ingenting ;)


Apor till Leo som han kan ha sin handduk och jacka på, fast inte bruna utan gröna så klart så dom matchar rummet :)
Sen fick han också en kylgel i form av Mr.Bump så klart. Toppen att ha hemma i frysen nu när han slår sig jämt.

Tack mamma <3


Imorgon bär det iaf av till Kronan i sundbyberg som vill ha en "kompletterande intervju" för att besluta om jag kan få nån hjälp där eller inte eftersom jag sa att jag inte nöjer mig med en kurator utan jag behöver en psykolog. Så vi får väl se vad dom säger. Jag som trodde jag gjort klart för dom om vad jag har för problem, jag har ringt och dragit bara dom senaste månadernas händelser ett par ggr och då höll dom på att ramla av stolen. Men vill hon höra min livshistoria så VISST!



Efter det ska iaf Leo på sin 6mån koll som J missade för 2v sen *pinsamt* måste då höra efter varför han får lite röda utslag i ansiktet lite då och då. Kanske är han allergisk mot nått men jag har inte fattat vad :/

Nej vad långt det blev, nu blir det soffmys med älsk.

Jag tror jag är så trött så jag dör.

Jag är helt slut, Leo drog precis upp mig och vill kolla på teletubbies samt banka min mobil i golvet.
För min del så känns det som att jag sovit typ 20min ont i huvudet har jag idag med.. och jag blir bara ännu tröttare när jag tänker på allt jag har att göra idag..
Så fort J behagar att gå upp så ska vi in till stan och handla tallrikar och sånt till Leos namngivning eftersom han hade mitt bankkort igår så jag kunde inge köpa nått, bara kolla ut vad jag skulle ha.

Leo är för övrigt expert på att stå nu, han ställer sig mot Allt. Inte så smart alla gånger som nu när han står mot datorstolen, som både snurrar och har hjul. Han blir mindre glad när det inte sitter någon här och stolen åker iväg ;)

Nu har J vaknat iaf så nu är det bara att göra oss i ordning. In till stan fixa sakerna till Leo, sen åker J till skolan medans jag och Leo lunchar med Milla. Efter det ska jag se om detr finns bio biljetter kvar till filmen ikväll och se om jag kan få ett längre datum på centralbadet presentkortet som gick ut igår ;)

Sen kommer Tessan in och vi ska kolla lite kläder. Efter det så får vi se om det blir nån bio eller om det blir invigningen av Stockhome direkt..


Hur som helst så är det full rulle idag och jag är redan mega trött...




Nej nu fick jag veta att det kommer nån jävla mupp gubbe och ska köpa J´s gamla kamera nu om en halvtimme. Jag har sååå ingen lust!

Cupcakes

Till Leos namngivning så har jag beställt cupcakes av Charlotta på jobbet som är Grym på att baka!
Men när hon frågade vad jag ville ha så tog det stopp ;) cupcakes vet jag men inte mer än så, så nu när jag väntar på att tvätten ska torka så har jag googlat och hittat 3 olika alternativ som jag gillar :)



Söta med körsbär eller strössel (passar bra till Leos rosa körsbärsträd ;) )



Med hjärtan bara för att det är sött



Eller min favvo, med prickar :D jag har ingen aning om vad prickarna är eller om det går att äta,
men fint var det :)


Så Charlotta vad tror du, can you make it happen?

Jävla bitch, Flytta!

Allt är som vanligt då, det blev jag som fick tvätta allt. Nu har jag lagt i dom sista två maskinerna iaf så sammanlagt 11 maskiner blev det idag. J tycker han har dragit sitt strå till stacken eftersom han faktiskt tvättade 2st i förrgår. ;)

Men det är helt värdelöst att tvätta här när alla dumma jävla indier tar alla masiker, allas tvätt och alla torkmöjligheter. Nu precis var det en som slängde in all sin tvätt i min torktumlare. Jag sa åt honom både på svenska och engelska att jag behövde den NU, Yes yes fick jag till svar och han fortsätter langa in sin skit där. Jag går dit och tar ut hans och lägger det tillbaka i hans korg och pekar på den som hör till hans maskin och ska precis slänga in min när han lägger tillbaka allt...
Jag blir fan galen, jag vill ha en egen tvättstuga, eller iaf en gemensam för folk som förstår Någonting!


Jag gav upp och tog en annan, jag har så ont i huvudet idag så jag orkar inte, det tjänar ju inget till..
Alla som bor här är så jävla Korkade!



Inatt så kände jag mig för första gången på länge riktigt gammal när jag ringde till störningsjouren (jag lixom?!) men jag har tröttnat så hårt på bitchen vägg i vägg. Hon gapar och skriker på sin kille jämt och beter sig som värsta psykfallet hela dagarna. Man hör inte tv utan bara hennes jävla gap jämt. Och hennes pussy till man borde man bitchslappa till verkligheten!
Han gör inte ett skit han sitter bara där och muttrar ta det lugnt medans hon skriker och skriker timme ut och timme in.

Inatt så började hon iaf vid halv ett och då fick jag nog. Nu tänker jag ringa varenda gång tills hon antingen håller käften eller flyttar. Undrar om man ska ringa polisen också och berätta att hon misshandlar sin kille?
Hyresvärden ska jag iaf ta ett snack med nästa gång jag ser honom.


Som hämnd har faktiskt jag varit nere och snott hennes puma munkjacka från tvättstugan efter att den legat där nere i 2 dagar, kanske ska jag gå och lägga en lapp i brevlådan och säga att jag kidnappat den och hon får tillbaka den när hon blir tyst! :D

Bara jobb jobb jobb

Känns som att jag jobbar jämt trots att jag bara jobbar 2-4 dagar i veckan nu ;)
Idag var ingen rolig dag, det regnade när jag cyklade till jobbet, och spöregnade när jag skulle hem så jag fick lämna cyklen där. Det suger eftersom det saknas några cm innan jag kommer i den fina klänningen..
Så då blir det ingen cykling imorn heller eftersom den står fast där. :(

Imorn är det också jobb och sen hem till mamma för middag. Jag ska också försöka hinna hämta ut nya förhandsvisnings biljetter till The Proposal och försöka se den igen nu på tisdag med mamma, efter det så ska vi på invigning och mingel av nya Stockhome.


Nu är det också sälj hysteri här hemma. J har tvättat vagnen och jag har tvättat allt annat ;) mycket som ska bort nu. Jag försöker också ta mig mod till att sälja min älskade bröllopsklänning. Måste pallra mig ner till kemtvätten med den först bara, vill igentligen inte sälja den för den är så Jävla fin :(

Men vi måste bli av med alla saker nu och börja planera inför flytten, sen känns det inte som att jag kommer att använda klänningen igen och jag tror inte Leo vill ha den heller ;) så det är lika bra. Bästa tiden att göra sig av med den nu också


Men i love it, det är ju det finaste plagget jag har...





Kanske nån jag känner som är sugen så jag kan få hälsa på den nångång ;)

Aj aj

Ont i huvudet idag igen, Leo krånglade nu när han skulle sova också. Fattar inte vad som hänt han har Alltid somnat själv i sin säng sedan han föddes, nu har han i 3 dagar bråkat och skrikit varenda gång han ska sova. Det spelar ingen roll om det är på dagen eller natten, det ska skrikas i mellan 30min och 2tim som natten som var.

Känns inte som att huvudvärken kommer släppa förens han slutar.
Tack och lov så är det inte min natt nu på hela helgen eftersom jag ska jobba...


Men nu är det äntligen middag :)

Btw

Så blev Leo sjukt söt i nya västen som tack och lov var hel trots att paketet var helt trasigt och öppet. Fast lite stor är det fortfarande ;)



Nu ska vi tvätta alla hans gamla vagnar så vi kan sälja dom :)

Klänningen föresten kommer jag i, med lite god vilja och utan middag på en månad eller två. Alternativt utan att andas men det blir jobbigare. Tur att jag inte ska ha den på ett tag till, kanske cyklingen har en förminskande effekt på tuttarna med, vem vet?! ;)

Förbannad!

Nyss kom ett otrevligt brev med posten.
Taxiföraren som spottade mig i ansiktet på vårat bröllop har övarklagat tingsrättens beslut om att åtalet ogillades. Alltså hans anmälan mot J, min mot taxiföraren har dom inte ens tagit upp.

Nu ska jag ringa och höra var fan min anmälan är och hur någonting som ogillas kan överklagas. speciellt på dom grunderna som han skev; för att han är utländsk och för att J pluggar medicin!



Hittade brevet och det är så kul att läsa så jag måste lägga upp det ;)

"Hej
Jag tycker att det här domen var urett vis att man blir slagd på marken men grun av har jag ingen bra advokat och kanske är icke svesk??!!
eller kanske ska han utbilda sig inom medesin??!!
alla fall jag ska klaga över domen
m.v.h **** ******"





Jag har även fått lite insider info om Therese, Tim och Tove. Och det var som jag misstänkte, dessutom vet jag precis vilka Tove umgås med och jag är ärligt talat inte förvånad över vad som har hänt.
Det gör det tyvärr inte ett dugg mindre tragiskt och jag tycker så synd om Therese och alla som på något vis kände henne...

Therese Johansson Rojo

Jag blir så jävla förbannad!
Nu har jag haft tid att sätta mig in i mordet på 16 åriga Therese Johansson Rojo, och jag förstår verkligen inte hur fan man kan göra nått sånt. Det är en sak att slåss, snacka skit, what ever. Men att planera och att övertala sin kille att verkligen Mörda en jämnårig tjej som man känner, det är fan rubbat!

Nu har jag också läst igenom dom hittills 331 sidorna i tråden på flashback som är underbart när man inte vill ha någon censur. Där händer dom ut dom som är annsvariga för det hela Tim Vrågård och Tove (Elisabet) Lind.
Det tycker jag är så jävla rätt. OM dom nu mot all förmodan skulle få "ungdomsvård" så blir det garanterat boden eller hassela, rena jävla lekstugorna där dom kan skaffa sig nya kompisar gymma, åka wakeboard, klättra klättervägg och göra annat skoj för mina skattepengar.

Det hoppas jag verkligen inte att dom får, nu fick dom iof sitta på kronoberg vilket många verkar vara emot eftersom dom är "bara barn". Bullshit dom är kallblodiga mördare båda två och ska behandlas som det också. Är man 16år så ver man vad som händer och man vet också straffet!

Varför har vi inget utlämningssystem med andra länder för skit huvuden som vi inte vill ha kvar i det här landet?



Skicka skiten till Guantánamobasen och låt dom stanna där!





Om det nu är som det ryktas att han har pryglat, strypt och sen puttat ner henne från en brant / stup / hoppbacke, så hoppas jag Verkligen att dom båda får Livstid, på USA vis och inte på svenskt jävla "rehabiliteras ut i samhället efter 2,5år" sätt.

Kasta bort nyckeln långt åt helvete!

Im in love!

I våran nu städade hall står den nya vagnen.

En brun Bugaboo Frog med extra Cameleon fästen så jag kan använda alla dom sufletterna också =)
Jag köpte också en mugghållare och nytt svart toppklädsel i svart fleece, J som var helt emot den från början tjatade till sig ett parasoll också ;) och nu älskar han den också.

Tidigare idag när jag ställde traktorn i hallen så surade jag över att den tog upp hela hallen, kom varken åt skorna, kläderna, toaletten, Leo´s rum eller garderoben. Men nu när den nya står där så täcker den inte ens hela dörrmattan!

Im in love!


Annat vi gjort idag förrutom att älska vagnen var att åka med J till huddinge där vi mötte Jenny och jag var med henne på hennes tillväxt ul. Det var mys, men lite mysko att se en liten bebis i magen utan att känna den själv. Men det var en stor liten kille som vaknade till av alla buffarna. :)

Efter det lunchade vi med J i entrén till hans kontor som jag faktiskt aldrig sett närmare än så och sen så åkte jag och Leo förbi Catta, laddare batterierna och spelade lite ps3.



Men nu har jag städat och håller på att plocka ihop allt som ska säljas. Nu är det massor med vagnar, vaggan, babygymmet, sjalen, kläder (både mina och Leo´s) och jätte mycket mer, så nu har jag att göra ett tag framöver.

Skönaste youtube grejen på länge


Mycket nytt blir det ;)

Idag har jag haft sjukt mycket att göra. Så jag ställde in träffen med Jackieline och hennes Bonnie samt sommarfesten på öppna förskolan.

Så jag började dagen med att ringa runt, annons på vagn, jobbet, länsstyrelsen, psyk och en hel del till. Mao så började jag dagen med ett riktigt dåligt humör. ;)


När J vaknat så blev det iaf bättre. Både jag och Leo blev gladare så vi åkte med in till stan så J kunde köpa ett nytt batterigrepp till sin andra fru. ;)
Sen tog vi oss en spontan lunch med J´s pappa på hans lokala pizzeria och Leo åt upp alla mina kanter (läs spottade ut på golvet)
Jag passade dessutom på att lämna tillbaka det randiga linnet på h&m som jag köpte förra veckan för att det inte satt så bra, lite för stora tuttar för tubtopp.

Men det bästa av allt, jag hittade Äntligen mitt borttagningsmedel för kreatinvaxet! Jag som letat mig blå och nu fått nästan som dreads på dom få slingorna som är kvar. Det ska bli så skönt att få bort det och att kunna borsta håret ordentligt igen. Därremot så ska jag sätta i nytt inom 2v igen men vill man vara fin får man lida pin. :)


Resten av dagen har jag bara spenderat framför datorn och med ljus och lykta letandes efter mönster till bugaboo suffletter, men ingen vill ju dela med sig av dom :( men jag ska nog lyckas knepa ihop ett eget mönster och pimpa vagnen som jag vill. :D
Det andra jag letar efter är 2 st tavlor som jag spanat på länge åt Leo som han nu förhoppningsvis får när blir "namnad", hittade dom tillslut och har mailat dom till blivande gudmor.


Så idag är det ett väldigt tråkigt inlägg, som vanligt känns det som nu när inga kommenterar längre... *pik*
Men imorn så hoppas jag att jag kan bjuda på lite nya bilder på Leo´s förhoppningsvis nya vagn som vi ska kolla på imorgon kl 18! :D


Imorgon kommer också min nya klänning från Forever 21 och Leo´s Benetton väst jag köpte från tradera.
Love love love


Dumma :(

Dumma blocket kärring. Svarade varken på mail, sms eller i telefon och nu är annonsen borta. Såld till någon annan trots att jag var först. :(

Bitch!


Men jag ska köpa en ändå, så jävla surt bara att den låg uppe för 2900kr, men jag har hittat en annan jag vill ha också men jag tänkte pruta lite. Jag vill inte ens ha allt som följer med den där eller följer med och med, som man får betala extra för.
Bara mugghållaren så J kan vara lattepappa i sommar. :)


Men idag blir det bara letande för mig, svårt att ringa och åka och kolla på dom när man jobbar till 21. Men imorn ska jag nog lyckas hitta nått fint.

Fint är också mitt konto imorn när skatten kommer, det är Jävligt Nice och mer kommer det att bli, ska fortsätta sälja iväg lite saker som jag samlat på mig och J med. Alla vagnarna ska också säljas när den nya kommit, bilstolen också eftersom Leo börjar bli för stor för den, men han kan nog ha den tills Jenny får sin plutt. :)


Men iaf så är överraskningen inför bröllopsdagen så gott som klar iaf, bara det sista kvar att boka nu och hitta någonstans att göra av vovven.

Glader :D

Woho jag är så glad, för en gångs skull så är det jag som står för överraskningen den här bröllopsdagen!
Och den kommer bli storslagen :) hoppas J gillar det. Just nu muttar han bara och frågar om det blir dyrt, men det ska han skita i! :P Han behöver inte fler kamera prylar, för jag ska köpa en Bugaboo!

Hittade den perfekta på blocket idag, efter att ha pekat på J´s hög med all sin nya kamerautrustning så gav han med sig. Nu hoppas jag bara att den finns kvar, har messat dom som säljer den eftersom jag kom hem så sent men har inte fått svar än.

 

Hoppas hoppas hoppas!


Då får J åka och köpa den imorn <3

 

Äntligen!


Då var det dags igen

För mig att hoppa upp på cykeln och ta mig mot jobbet, jobbar 4 dagar den här veckan så det kommer bli mycket trampande.
Trots att jag bara cyklade 2ggr förra veckan så var det stor skillnad igår när det var vägning och mätnings dags, det gav lite extra energi så nu hoppas jag bara på bra väder heal veckan också. Men enligt vädret ska det regna ikväll, så vi får se..

Men först nu ska jag och mina monster här hemma äta frukost.

Go Piratpartiet!

Yey!
Piratpartiet kom med, nu kanske eu öppnar ögonen iaf!

Hoppas verkligen på en diskussion ang intrigiteten på eu nivå..


Det ser bra ut

För våra kära Pirater, prognosen säger att dom sopar mattan med dom flesta övriga.

Nu får man inte rösta längre, så nu ska dom bara räknas..


Hejja hejja hejja!

Idag röstar vi Pirat så klart!

Stålande sol ute på dagens röstdag :) kanske man kan gå ut och få sig lite sol ändå.

Dagen till ära så har jag självklart dragit på Leo sina pirat skor och ska dra med honom till vallokalen, det ska börjas i tid. ;)
Sitt inte hemma och uggla idag, idag lägger jag min första röst någonsinn, förra gången tyckte jag inte att det var några bra att rösta på. Men Pirater är alltid bra, kolla bara på Leo, han bestämde sig för länge sen ;)

 




Skorna var tydligen för små, men armbandet med döskallar på passar bra nu ist och mössan från morfar så klart :)

Sveriges nationaldag!

Har jag firat idag, en av dom få gångerna. Kan inte minnas att jag gjort nått speciellt någon annan 6e juni.
Men idag har lilla familjen bara varit med varandra och myst. Först tänkte vi åka till skansen, men eftersom att J inte jobbar på grönan i år så kostade det 110kr per person! Att gå på skansen lixom.
Jag som altid trott att det kostar typ 30kr...

Så vi fick göra annat, vi åkte bussen in mot stan och tänkte gå till kulturhuset, men så hamnade vi på 65an och då ville J att vi skulle ut på skeppsholmen. Så vi åkte dit och promenerade runt där ute i typ 2 tim.
Det var mys, J fotade och jag och Leo tittade, pekade och vinkade till allt. :)


På bussen tillbaka så fick vi hoppa av för att kungens vagn kom, dock tom. Så J kommer på den underbara idéen att vi ska stå och vänta vid avspärrningarna tills han kommer och åker mot skansen där han skulle vara kl 19 så att J kan ta en bra bild. Vi var där strax innan 18 och jag sa att jag tror det här kommer ta en jävla tid.
Nähä då säger J och knuffar sig längst fram, Leo blir trött, sur och kall efter 45 min och somnar. Jag som burit på honom hela dagen är också helt slut men J ska stå kvar...

När vagnen väl kommer så kommer en tysk turist och tränger sig framför J med sitt stora krulliga hår. J lackar och säger på alla språk han kan att hon ska försvinna men hon fattar inget, inte ens när han knuffas så fattar hon vinken. Nu ligger J i soffan och surar med en öl, eftersom alla bilderna som blev bra har halva hennes huvud med...


Nu har Leo somnat och surisen kollar på Fotboll. Intressant eftersom han frågar mig om reglerna stup i ett; älsk vad betyder offside, älsk varför fick han kort för det, älsk älsk älsk. Tur att man har 4 st bröder så jag för en gångs skull känner mig smartare än J... Så nu bänkar jag mig också i soffan och njuter av att ha all makten. ;)


Nu fick jag höra att matchen är slut, vi förlorade, men vi spelade ju också skämmigt dårligt. Så då kan jag lägga upp en del bilder från dagen ist..



Framme vid Modernamuseet, spännande med allt som rörde sig tyckte Leo



Leo vinkar till pappa :)



Fin sten om Sveriges första kringsegling av asien



Leo hittade en fin sten



Sen fick vi posa lite med den också ;)



Fin gränd :)



Utforska bussen är ett måste



Ett annat måste är att ha en flagga i papper, som höll i ca 3 sekunder



Efter en bra stund så skyndade dom sig förbi (enda bilden utan tantens huvud ;))



Victoria, Carl Philip och Madeleine fick åka egen vagn :)

Gizzy and the shoes are going to a party



Jag är helt oplanerat på väg på fest, fie fyller år. J var trött och stannar hemma ikväll han ska trots allt ut imorn. Studenten var nice, lite bilder kommer imorn. Nu Party :)

Fan vad besviken jag blev nu

När jag läste att "rump attacken" mot Eminem var uppgjord. Det hade varit mycket roligare om det inte var det..

Lika besviken är jag på "Ballar av stål" som också är uppgjort har man fått höra från många som varit med, as tråkigt att titta på det nu så det är bannlyst härifrån  ;)


Men något som inte är tråkigt var att dom rev J "böter" igår när vi väl kom till SL och att jag hann handla lite till dagens studentmottagning..
Resultatet;



+ en body till Leo i strl 74 som han snart kan ha.. Idag har också Leos kläder som jag beställde för 2v kommit också, allt i 68 så vi får se om han iaf kan ha dom över helgen innan han växer ur dom ;)
Igår så började gullplutt vinka också, det ser så himmla sött ut!


Men nu är det dags för frukost och dusch, för sen tar Rebecca studenten!


Fy fan vad hon är bra!

Nu är dom klara!

Äntligen!! Nu är dom på väg till närmaste brevlåda, J fick med sig dom när han gick, förutom två som vi inte har hittat adressen till, min pappa och Axel. Men pappa träffar vi ändå imorn på kusinens student.
J åkte ju fast i en biljettkontroll förra veckan på tunnelbanan för att han inte hade sitt mecenat kort med sig och han hade studentkort. Så dom skrev så klart ut en böter, som ska rivas idag när han åker och visar kortet.

Men när han fick kortet igår så hade han öppna kuvertet, lagt ner kortet och kastat det i pappersinsamlingen. Så hela morgonen har jag letat som en galning efter kortet. Men nu är det upphittat iaf så jag får åka förbi kista innan det bär av in till stan.

Måste byta linnet som jag köpte på Lindex förra veckan, hade det igår men Leo hade sönder det. :(
Ska även köpa nya fina skor, kläder och annat som jag ska ha imorn.
Present till kusinen måste jag också köpa men jag har ingen aning om vad, tråkigt med en vanlig nalle att hänga runt halsen, och dricka har hon redan för mycket av (27 flak som hon ville att jag skulle frakta hem till henne) men vi får se vad det blir.


Nu ska jag passa på att äta och duscha innan Leo vaknar igen.


Stora killen blev hela 6 månader igår!

Så igår spenderade vi på stan med Johanna och hennes söta lilla Minna.
Passade på att köpa en "fresh food feeder" till Leo, samma som Linda har ;) men när vi kom hem så hade vi så klart inget att lägga där i, men J skulle ta med sig frukt från kontoret åt honom..


Nej nu blir det till att duscha så man kommer iväg nångång..

Förhandsvisning

Av inbjudningarna som jag håller på med nu igen, dom måste snart bli klara så jag får iväg dom idag...


Stressigt värre...

Idag har jag inte hunnit blogga någonting, det har varit full fart hela dagen. Först jobb där man inte fick en lugn stund, försökte skriva klart Leos inbjudningar, hann göra en på hela dagen...

Sen var det förbi jobb nr 2 för att fixa t bilderna till inbjudningarna, Milla hade försökt hela dagen och skrivit ut 40-50 bilder varav 18st gick att använda nu efter att jag fixat alla svarta kanter som blev förstörda för hand. Det är konstigt det där, mamma försökte också skriva ut hemma igår men det gick inte heller. Ingen skrivare som vi testat klarar av att sriva ut just den bilden jag ville ha :/ men nu har jag en del iaf.
Efter det fick jag springa lite på stan, kollade skor, köpte lite smycken, bytte pennan som jag köpte igår för att den var för tjock för att kunna skriva inbjudningarna med. Sen fick jag också köpa massor med färg till J´s nya hobby han kommit på; han ska bygga och måla en modellbåt, titanic!
Vi får väl se hur lång han kommer med den, det är Väldigt mycket pill....


Skynda hem, undvika att bli överkörd av alla studenter. Kolla på Paris nya BFF, helt sjukt dåligt men mycket underhållande. ;)

Då kom också Max och hans tjej över för middag och jag var osocial och satt med inbjudningarna. J grillade kyckling och revben smaskens som vanligt.
Nu har dom precis gått och jag ska fortsätta med inbjudningarna så att jag kan få iväg dom imorn. Annars är dom inte framme fören på måndag vilket jag tycker är aldeles för sent!


Men nu måste jag sätta fart igen, satte precis J på att klippa ut bilderna så jag kan fortsätta skriva för det får inte han göra. ;)

Ingen cykling idag

I dag är jag sååå trött, gick och la mig vid 2 och J väckte mig vid 3 och sen någon gång senare också. Sen skulle jag upp 7 för att börja jobbet kl 8. Så ingen cykel för mig idag, sov hela vägen på bussen och skulle lätt kunna sova nu också.
Idag slutar jag tidigt så då ska jag åka in till stan, köpa den där kreatinvax borttagningen och papper till Leos inbjudningar som ska skrivas ut och skickas imorgon. Jag & J satt igår och fixade lite med inbjudningarna dom kommer bli super fina :D jag ska också köpa lite fint papper till fadderbreven som ska ramas in, Leo ska få öva lite också på sin del i det hela, kan tyvärr inte skriva vad eftersom hans blivande gudmor är inne här och snokar. ;)

Som vanligt här så fungerar ingenting här på jobbet, Alla våra system ligger nere så vi kan bara be folk att återkomma :/ helt värdelöst. Men eftersom det är måndag så är det frukost som bjuds på här så då kan jag passa på att äta lite. ;)


Sen ska jag passa på att kolla mer saker till Leos namngivelsecermoni det börjar närma sig nu.

RSS 2.0