Leos träd!

Idag är det tok lugnt på jobbet, har på hela dagen tagit 30 samtal varav jag fått koppla 14 så det är säldigt lugnt.
Så jag har haft tid att leta reda på Leo´s träd som ska planteras under namngivnings cermonin. Har hittat ett på Bo Rappnes handelsträdgård som ligger precis vid oss till ett bra pris men har också mailat Gustavshill som ligger på färingsö där vi ska vara, får se om jag får nått svar i veckan.
Det är ju en speciell typ av träd, tyvärr inte med goda körsbär som J´s mamma önskade. Men det är fruktansvärt vackert!

Det är samma typ som dom som står i kungsträdgården, Prunus serrulata "kanzan", för mig är det den ulitimata kärleks symbolen. Absolut första gången jag kände att jag verkligen älskade var maj 2004 när jag och J satt och pussades på lejonen just i kungsträdgården, träden stod i full blom och en man kom fram och frågade om han fick fota oss för vi var så vackra. Tyvärr så har alla bilderna försvunnit förutom en;



Där viste jag att jag hittat mannen i mitt liv, jag kände mig älskvärd och allt var underbart! Den dagen har återspeglats mycket senare i våra liv, bland annat med en underbart vacker liten Leo och nu med ett lika vackert träd till honom som han får växa upp med. Förhoppningsvis får han i framtiden också känna den starka kärlek som jag känner för J, Leo och kanske kan han också hitta någonting vackert som kan symbolisera det hela.
 


Det här är äkta kärlek för mig!

Jag överlevde! (igår iaf)

Jag klarade cyklingen galant, men det tog sin lilla tid eftersom det var maraton i stan = packat med puckon överallt.
Men det gick bra, 45 min tog det, tog tid från jobbet också, därifrån tog det 20-25 min. Så idag blev det cykeln till jobbet :)
Igår satt vi ute hela dagen, J har meckat med sina prylar och jag & Leo har gungat, lekt i sandlådan, i buskarna och med den lilla fågeln ungen som flög in i våran port och stannade hela dagen. Den var i porten och på trappen hela dagen.

Runt 18 tiden så fick vi för oss att åka på fest, det blev en skogsfest vid universitetet och vi drog med oss Jenny. Hon tyckte folk var konstiga och jag tyckte alla hade blivit gamla ;) vid 21 åkte vi hem för Leo blev kinkig av den höga musiken, sen var han nog trött också däremot så somnade han inte fören 23, aldrig mer att jag glömmer hans kvälls gröt.

Men då hade vi iaf tid att gå igenom alla Leos kläder i 50 och 56, tydligen har jag bra smak för Jenny ville ha allt, förutom det som vi fått av mormor som inte ens vi använt men det har jag full förståelse för ;) men det är väldigt skönt att bli av med alla kläder, slippa krånga med att sälja det på nätet..
Nu väntar jag bara på 68 kläderna jag beställt så ska jag packa ner alla 62 kläder också som är för små nu..



Natten var däremot inte alls lika kul, Jenny väckte mig vid 4 och kunde inte andas, hon är allergisk mot Hardy. Tidigare hade hon fått mina allergi tabletter som jag hade när jag var gravid men efter att ha sovit halva natten i samma rum som honom så gick det inte mer. Ett samtal till vårdguiden som direkt sa åt oss att ringa 112 och en stund senare hade ambulansen krånglat sig in på våran labyrint gård, backandes. Jenny som trodde hon bara skulle få andas nått i bilen och sen gå och lägga sig blev med tvingad till sjukhuset.

Jag kunde inte somna om efter det, J snarkade, jag mådde jätte dåligt och bara låg och väntade på att Leo skulle vakna, det gjorde han vid 7 så det var bara upp och ge honom mat och sen väckte jag J. Han fick gå upp och jag försökte sova till och från tills kl 10.30 gick upp och duschade medan J åkte och köpte frukost. Hann tyvärr inte äta så mycket, och inget te hann jag med heller innan det var dags att cykla iväg.

Så idag är en typisk skit dag, har tagit en av tabletterna nu när jag kom till jobbet. Ville inte göra det när jag skulle cykla eftersom jag minns hur jag blir, märker nu när jag svarar i telefon att jag inte kan prata ordentligt och jag biter ihop käkarna som bara den, inte bra men vad ska man göra...

Trodde inte det var så här jag skulle fira min första mors dag :(

Duktig :)

Igår var jag jätte duktig :) det var en väldigt bra dag, jag hämtade ut J´s nya objektiv, Jennys regnskydd och Leos overall som jag beställde i december, det passar ju oerhört bra nu med en as varm fluffig vinter overall! Jag ringde förr förra veckan och frågade var fan den var någonstans och både avbokade och krävde pengarna tillbaka, men när jag ringde igår och på pekade det så hade dom så klart inga noteringar om det..
Lite som på mitt jobb alltså. ;)

Men sen bar det iväg till Mörby c, gick på systemet, hämtade ut Leo´s 6 månaders box, köpte ett fint sommar linne och handlade massor med mat. Vagnen var nerkligen fullproppad så det var ingen fjädring kvar i den alls. Men hem kom vi och började stor städa Och så lagade jag middag, det ni, det gick tom att äta trots att det var lite pepperklumpar här och där. ;)
När J kom hem så hade vi en super mysig kväll, vi kollade på massor med Lost men bio filmen som vi skulle se slutet på var fejk så den får vänta ett tag till...
Grannarna däremot hade Värsta festen på innergården hela jävla natten, väckte Leo ett 10 tal ggr när dom gapade, skrek och smällde smällare. Vid 3 tiden var J på väg att gå ut och klippa sladden till deras stereo som fortfarande var på högsta volym. Strax efter det så somnade vi så jag har ingen aning om när dom slutade, men här är resultatet av gårdagen iaf ;




Nu ska jag åka till mariatorget och hämta hem cykeln jag fick av Max i helgen så jag kan cykla till jobbet imorn. Så jag ska försöka cykla hem därifrån, jag som knappt hittar till tunnelbanan. Så är jag inte tillbaka inom en vecka så kan ni väl börja gå skallgång i dikena längs med alla vägar för man vet aldrig åt vilket håll jag kommer hamna. Sen tänker jag tvinga J att köpa glass till mig och sen ska jag försöka ta mig ut och sola.

Sing-a-long i bergshamra

Jag och Leo håller på att göra oss i ordning för att handla och hämta lite paket, Leo sjunger också så fint ihop med mig när jag sätter på hans favorit låt, (om man räknar bort postis per och prästens lilla kråka ;) )




Det är inressant att det alltid är låtarna som är med på Victoria Sectrets visningarna som blir as poppis sen, kommer igåg att det var samma sak med Justins sexy back som efter det spelades på varenda visning hela året och det var samma med Seans låt från visningen i julas, höll på att bli galen när den spelades Överallt när man skulle julklapps handla.

Men den här gillar vi fortfarande iaf, fast nu vill Leo ha lax :)

Min nya "ta hand om mig själv" - plan

Jag har beslutat mig för lite förändringar så här på kvällskvisten;

  • Det blir en ny tatuering för att symbolisera min (förhoppningsvis) väg tillbaka.
  • Sluta röka, igen, men med all stress just nu och allt annat så hamnar det en bit ner på listan, men det är med iaf. :)
  • Jag behöver semester, en time out och det finns bara ett ställe för det, Thailand. Har iprincip bokat en 3v semester i aug, måste bara få med J på noterna och betala.
  • Jag måste börja be om hjälp ist för att gömma mig och ignorera alla.
  • Äta bättre, eller framför allt åtminstone äta nånting, J har rätt inget blir bättre för att jag struntar i att äta.
  • Jag Ska börja cykla till jobbet, inte varje dag kanske men för att få lite motion, bli lite slimmare men framför allt;
  • MÅ BÄTTRE, det är det stora målet alla punkter. Just nu känner jag mig sjukt peppad men jag vet att det kommer upp som en sol snart kommer ner som en pannkaka, det är därför jag skriver ner det också.

Men det är en plan iaf och en bit på vägen, hoppas bara att läkaren har ett bra besked imorn och säger att hon fått danderyd att ta in mig på en gång så jag slipper vänta tills oktober. Men vi får väl se, vården är ju vården.. Finns tydligen flera knäppskallar där ute. ;)
Men det var samtalet med läkaren idag som fick mig att tänka till, hon var förvånad över hur glad Leo faktiskt är, tydligen så smittar man oftast av sig på barnen eftersom dom känner hur man mår. Jag har iof varit väldigt noga med att inte visa mig ledsen för honom och vänta tills han sover eller tills J kommer hem och kan ta honom så att jag kan gå utan. Men jag vill inte att min lilla solståle ska se mig ledsen. Om jag klarar av att hålla mig någelunda glad när han är vaken så borde jag klara det annars också för snart är han så stor så han kan genomskåda mig.
Så nu ska jag bara försöka hålla mig till min lilla lista...

Då var man knarkare igen då

Fast helt lagligt den här gången, efter mötet med vårdcentralen idag så fick jag plocka ut Oxascand 10mg i väntan på att få komma till en psykolog. Hon skulle också ringa danderyds unga vuxna mottagning och skicka remissen dit också. Beroende på vad dom säger så får jag ev också plocka ut ssri imorgon också, om jag inte får en tid där snarast för då får dom skirva ut det ist i samband med någon typ av annan behandling.
Däremot så vet jag inte om jag vågar ta Oxascanden eftersom det innehåller benzo, trots att jag på pekade för läkaren att jag varit hocked på bla benzo tidigare så tyckte hon att det ändå var bäst att jag tog dom, 3ggr om dagen...
Just nu känns det helt okej, så jag väntar med att ta dom tills det krisar, vilket blir då om jag känner mitt nya jag, senast imorgon bitti.

Men gårdagen var också helt okej, vi skulle se The Proposal men jag fick bara se dom första 40min sen drog J ut mig ur bion, fett pinsamt eftersom vi satt längst fram. Jag har aldrig gått från en bio, 1 gång har jag gått ut för att kissa och det var hur skämmit som helst.
Men jag gillade början iaf, ska ladda hem den nu och se om jag gillar slutet också. ;)

Sen bar det iväg till Hornstulls stand där det var ett as nice live band som spelade, 11 personer som körde underbar reggea/ska hela kvällen, ClubKillers. Dock så fick jag jätte ont i fötterna och fick sitta ensam i en fotölj sista timmen. Drack gjorde jag typ inte heller, en as god cider innan bion, en as vidrig på strand och sen en öl. J drack dessvärre betydligt mer så vi fick sova hos en kompis vid maria torget eftersom det inte gick att ta sig hem med karl jäveln. :p
Men jag fick en cykel för besväret, så nu ska jag cykla till jobbet, så hoppas på bra väder på söndag. Men annars så jobbar jag ändå 4 dagar nästa vecka så någon dag lär jag komma iväg. :)

Leo har haft det bra hos Jenny och Kevin under tiden och kört slut på Jenny men busat massor med Kevin. Det gick bra trots att Leo inte frågade först innan han tog Kevins saker, det tyckte Kevin var oförskämt. ;)

Idag kom Leos monitor också, vi har precis testat den och den fungerar kanon. Så i natt blir Leos första natt i sitt egna rum!

Ni kan roa er med 2st klipp från det sköna folket som spelade igår så går jag och Leo och gör köttbullar innan vi bänkar oss framför dumburken.



Vi just nu


Då var jag på väg

Mot bion, leo är lämnad och jag sitter på tåget. Tydligen har J bestämt att vi inte ska se hela filmen för vi ska tydligen på fest också, så nu ska jag vara lite fjortis och sminka mig på tåget i en av mina slampigare utstyrlar :) full kastrull? Yes box!

Jävla kuk central

Vårdcentralen i Bergshamra suger Pung!
Nu när jag kom dit så var det låst och stängt, för dom har planeringsdag..
Den otrevliga bögen som svarade där i telefon sa spydigt att dom flyttat min tid till imorn!

Jävligt hyggligt att dom informerar mig om det, skällde på honom och sa att jag faktiskt fagit ledigt från jobbet nu för att gå dit och att jag vet fan inte om jag kan komma imorn. Nehe sa han men om du inte dyker upp imorn så får du en straff avgift. Jaha sa jag, men var ska jag skicka fakturan på min straffavgift då som jag tänkte ge er nu då. Då garvar idioten och säger att det inte fungerar så här och slänger på luren!

Jag HATAR den där jävla vårdcentralen och det ska dom få höra imorn innan jag listar om mig till Rosenlund igen.
Hoppas dom går i konkurs jävla skit ställe!

Jag är så arg så jag fick gå och lämna Leo hos Filippe och ta en cigg där på balkongen, nu ska jag ta en dusch innan jag åker mot Jenny..

Jävla Skit ställe!

Yey =)

Idag blir det bio och öl med J! Vi ska fira alla hjärtans dag, i efterskott <3 Så självklart ska vi då se The Proposal.
Underbart att Jenny kommit hem nu och kunde ta Leo ikväll, passar också bra eftersom babymonitorn inte kom idag och Leo inte kan sova i vaggan mer eftersom han klättrar ur den...
Så inatt får han sova hos Jenny och imorn flyttar han till eget rum. Får se hur det går.

Så nu ska skruttens fina vagga säljas också så jag kan använda golvet på min sida av sängen. :)

Idag har jag också varit jätte duktig och städat, plockat upp Alla kläder och leksaker från golvet vilket tog sin lilla tid men nu är det klart iaf. Ska också byta sängkläder nu, Äntligen till lakan som faktiskt passar sängen!

Nej nu måste vi klä på oss och gå till vårdcentralen.

Lite mys

Blev det idag iaf, planen var att vi skulle åka in till stan och handla lite saker. Men vi vaknade inte förens vid 11 eftersom Leo var uppe till 23 igår så det hann vi inte, istället så tog jag med Leo och J till jobbet. J fick i sig lite gratis kaffe och Leo fick kräkas lite på golvet. ;-)
Sen skulle dom gå och sola i någon park och sen handla lite sommar saker, solkräm till Leo, kokosolja till oss, lite shampo och medel som löser upp kråkboet med kreatinvax som jag har i huvudet så jag äntligen kan få borsta mitt stackars hår. :)

Själv får man sitta här till 22 men sen är jag ledig tom söndag, Skönt!
Hoppas bara det är bra väder så man kan vara ute lite. För idag är det dåligt med sol när man sitter här inne...

Nu börjar det ringa, stackars små människor som ring och skäller på oss om att dom inte får sina tjänster som dom betalat för, puckon betala så sätter vi igång skiten igen!
Så är jag ansvarig för driften här ikväll så det blir inget jobbande för mig utan bara ta hand om alla som strulat till det, Men det är faktiskt grymt kul att bestämma över alla. ;-)

Äntligen!

Jag har hittat var min remiss är skickad!
Den gick först till öppna psyk på danderyd, vilket inte ens existerar, så den skickades vidare till akuta enheten på karolinska som bedömde det som inte akut (på vilka grunder då?) så dom skickade det sen vidare till något som heter Kronan i Sundbyberg! Det var dit skit läkar jävlen på bergshamra vårdcentral först ville skicka mig och jag sa Nej jag vill till danderyd, för där har jag varit förrut...
Men ikke, nu ligger den där och eftersom att karolinska inte tyckte att det var akut, utan att ens ha pratat med mig eller ha någon aning om vad det handlar om så tyckte inte heller dom att det var akut, så jag står på deras väntelista. Så runt OKTOBER ska jag ha fått komma på mitt första möte!

Vad är det för jävla fel på svenska sjukvårdssystemet? Jag och Rosie funderade här på om man ska ta en yxa och storma in på psyket och se om man fortfarande får vänta till okt...
Förmodligen inte!


Jävla Skit Sverige, fy faaan vad jag längtar till att få flytta här ifrån!

Liten Leo har ont i magen :(

Min lilla skruttplutt har ont i magen, alldeles förstoppad. :(
Vi började med natt välling igår och idag så hann inte J till affären innan hans Nan tog slut så det fick bli natt välling på dagen med, det har han inte gillat nu på kvällen. Han har varit jätte ledsen och tjurig, han vaknade precis igen av att han hade ont, lill stackarn. :(
Men han har iaf haft en trevlig dag innan, J tog med honom in till stan för att hämta ett objektiv och sen gick dom hem till en kompis. Jag däremot gick efter jobbet för att möta en gammal klass kompis jag inte träffat sen i julas.
Det var skoj, men när vi började strosa omkring så upptäckte vi att nästan allt i stan var stängt, daah lixom, klockan var nästan 20 på en söndag. Inte mycket röjj då, så vi åkte till söder och mötte J och Leo, in på ica för att köpa mat men vi kunde inte samsas så det blev donken ist. :D

Har också köpt massor med söta kläder till Leo på tradera idag, allt i 68 eftersom jag upptäckt att det visst inte fanns så mycket sånt i lådan.
Har också varit duktig och lagt upp pumpen som jag sagt i 2-3 månader att jag ska göra, men jag orkade inte lägga upp håret, alla skor, jackor och annat skit som ligger och väntar på att bli flyttade till bättre behövande. =P

Det får bli en annan dag, nu är det natt natt för imorn är det jobb igen.
Då ska jag också ringa fk och psyk igen och se hur det går, det gäller visst att ligga på som en igel annars så händer ju ingenting!

Men nej nu har jag suttit och retat mig färdigt på den obotliga idioten på facebook som tror hon kan allt, vet allt om allt och alla då så klart, ljuger så mycket att hon tror sig själv och dessutom både är fruktansvärt ful och inkompetent. Jag har fåt ur mig dagens elakheter på en som förtjänar det och fått ett gott skratt på köpet så;

So long suckers <3

Jaha

Då var man tillbaka på jobbet igen, dock 30min förtidigt, inga bussar som passade idag. Trots att det finns 4 olika hållplatser att välja på men men då har jag tid att blogga lite ist. :)
Igår var vi på loppis hela dagen, det var skoj, vi sålde nästan allt, bara några skor och Leos kläder kvar. Trodde hans kläder skulle gå som smör men det var visst för små storlekar. Så det får gå till Jenny och resten hamnar på tradera.
Fick lite ångest över att göra mig av med alla hans saker, dom är ju så jävla söta! J sa att jag fick spara en hel utstyrsel, funderade på att ta det han hade på sig första gången men så kunde jag inte välja så det blev bara hans ur söta strumpor som han hade första dagen. :D

Mamma sålde hur mycket som helst och folk var som gamar, det skulle öppna 12, vi var där 10 för att kunna plocka upp i lugn och ro men så fort vi plockat ur första kartongen ur bilen så var folk där och slet och drog. Så vid 12 var redan mer än hälften borta.
Men det blev lite extra pengar iaf, så det var bra för annars hade vi ändå kastat det. :)

Nu måste jag läsa allt jag missat i mina favvo bloggar, har inte använt datorn på hela helgen men jag har hört att det är lite intriger på gång, det är skoj ;)

Nått annat som är skoj är att Leo väckte mig precis som igår; -Mamma! det värmer i hjärtat <3

Mamma!

Även om Leo väckte oss kl 7 för första gången så var det hur mysigt som helst, han sken upp och ropade Mamma :D så pladdrade han på hela morgonen och sjöng mamma mamma. J ville att han skulle säga pappa också men han fick nöja sig med ett mampap :)

Inga saker kvar snart...

Shit vad vi har rensat prylar, men det har varit skönt. Måste ändå sälja av massa skit om vi ska flytta :)
Så imorn blir det loppis, får ta lite bilder på hur mycket det egentligen är. Helt oförberett så lyckades J få mig att rensa bland mina skor :( har en stor klump i magen för jag älskar mina skor, men han hade en poäng, dom har legat i källarn i 2-3år eftersom det inte får plats fler skor här uppe så jag använder dom inte direkt. Men jag sparade dom 4 finaste om ni frågar J (men om man kollar i väskan som jag snabbt gömde undan så hittar man minst 15par ;) ) men så kan det gå :D

J kom fram till att det är Bara jag som ensam står för alla inköp här hemma, om vi skulle separera skulle han få sova på golvet. Och han har nog rätt, jag har bestämt och köpt Allt, det är bara lite små skit som är J´s och det lilla han hade när vi flyttade ihop har jag kastat för det var så jävla fult. ;) Dom nya högtalarna är väl hans men dom skulle han ändå inte få för dom fick han köpa enbart för att det var dom enda som passade med mina nya tv bänk. :D

Jag passade också på att sänka ner Leo´s spjällsäng ett snäpp eftersom han försöker klättra ur den nu. Det här är nog sista natten han sover inne hos oss också eftersom han klättrar ur vaggan nu. Dock utan att ramla i golvet!
Han klättrar över kanten rant ner i våran säng och använder mitt hår som säkerhet, så jag vaknar när han kommit halv vägs och lyfter över honom.
Men jag vill ha en babymonitor först, får se om jag hittar en på loppiset imorn.

Me like allt skit man kan köpa på loppis <3

Nu har jag och Leo gjort pannkakor fast han somnade innan det var dags för mat men det tyckte han var kul ändå. :)




Men nu är det Talang på 4an, så jag och J ska sitta och gnälla vidare på Bert FJÄRT!

Röj dag

Dagen började med en större katastrof, jag flippade, J flippade men efter en timme eller två så låg vi och kramades i soffan och nu känns det lite bättre.
Eftersom jag så snällt började imorse att riva utt hela J´s garderob åt honom så kom vi överens om att det är lika bra att fortsätta eftersom vi ska på loppis imorn.
J får dock behålla sina kläder om han är snäll ;)

Men nu har det rensats ordentligt, har också satt upp vardagsrums lampan som jag köpte igår på ikea. Det blev fint.

Nu har vi plockat ihop en hel ikea kasse med Leo´s kläder, lite tveksam till om jag ska packa ner alla i strl 62 också för dom kan han faktiskt ha fortfarande även om vissa är en aning för korta..
Leo hjälper också till med att äta upp all reklam.

Nu avslutar J detta meddelande och tvingar mig gå ned och rensa i förrådet också.. =)

Vi just nu

Nu har vi tagit lunch pause från shoppandet för att äta lite i lugn och ro trodde vi, men ikke. Tusentals skrikande jävla skit ungar Överallt! Värsta dagen att vara på ikea nu när Alla är lediga. Men men tur att man har bra sällskap :)

Äntligen!

Idag blir det ikea!
Leo har kladdat klart med gröten och är tvättad och på klädd så nu ska bara hunden ut sen åker jag och Tessan till Ikea vid kungens kurva, äntligen!

Efter det är det middag hos J´s pappa.
Men nu ska vi springa iväg, får visa vad jag köpte sen, nuu följer ju inte J med så då kan jag få handla ifred ;)

Vidriga jävla fästing jävlar

Jaha då har man sovit en sväng, vaknade av att Leo som hängde på kanten till vaggan fick tag i mitt hår. AJ!
Så han fick ligga i mitten av mig och J och pyssla för sig själv, nästa gång jag vakar är när han Biter mig hårt som fan med sin lilla syl i munnen, lyckas somna om men vaknar strax av att J skriker för då fick Leo tag i hans öra :)
Jag som tänkte ligga och dra mig i sängen ett tag och fundera ut om jag ska ha nått mer från ikea idag men nej det fick jag inte heller för då hittar jag en Fästing jävel i sängen!
Men jag kan inte förstå vad dom kommer från för Hardy har redan fästng halsband efter allt problem vi hade förra sommaren med 10-15 fästingar om dagen och dessutom så får han inte vara i vårat sovrum...

Jag HATAR fästingar, dom är så jävla vidriga!!!


Så det blidde inget ligga kvar och mysa utan jag flög upp skrikandes och hoppandes.
Gick upp för att trösta mig med en jordgubbe som J köpte till mig igår, men dom hade redan möglat, han köpte dom igår em så det tycker jag var väldigt mysko :S

Nu har Leo precis somnat så det blir 2 avsnitt av Desperate H, det har kommit ut dubbla så jag antar att det är sista för den här gången.
Sen så är solen tillbaka förhoppningsvis för hela dagen, så kanske kanske kanske kan det bli en bra dag ändå...

Allting

Jag gör, har gjort, kommer att göra, säger, tänker och känner är och kommer alltid att vara fel.
Allt allt allt förutom 1 sak;
Världens Vackraste Leo


Han är det vackraste som finns, försår inte vad jag gjort för att förtjänat honom, min teori är att en sånn underbar unge måste ha hamnat helt fel, storken var väl full eller något..

Nu ska jag lägga mig i J´s famn och gråta mig till sömns i soffan, en helt vanlig onsdags kväll mao...

Trött, ledsen och fruktansvärt omotiverad

Det är vad jag är nu, allt som har varit så bra hela dagen trots kaoset på jobbet. Men sen var det vidare till nästa jobb och sen stressa hem.
Väl hemma blev jag "som vanligt" (så som det varit ett par veckor nu) alltså så jävla låg, ledsen och full av tårar. Nu har det tom blivit så illa att jag inte ens vill ha J nära.
Fattar inte vad det är som händer...

Vart tog jag vägen?

OMG

Det är allt jag har  att säga, stackars människa.
Har hon inget bättre för sig än att sitta och gissa bh storlekar och hävda sen att folk ljuger?

Är man stor/tjock call it what you want, så kan det se ut som man har värsta jätte tuttarna trots att det är D medans det inte alls ser lika stort ut på någon som väger hälften så mycket, klart det ser mindre ut när man är mindre!

PUCKO!

Urk

Vad jag är trött, seg och bara less på det mesta igen..
Försökt ringa danderyd och höra hur det går med min remiss för det börjar bli ohållbart, men dom kunde inte hitta den så jag får jaga vidare på lunchen. Har ingen lust att få en ny skickad och vänta 100år till.
Men vi får väl se, i värsta fall får jag åka dit akut för nu börjar jag tom få problem med maten. Jag som alltid kunnat äta på förrut ;) men jag blir varken hungrig eller sugen längre och sitter bara och petar i den... Det är inte likt mig alls så igår kom jag på att det verkligen är dags att kolla upp vad det är för fel på mig Egentligen.

Så råkade man sätta sig bredvid chefen som tydligen också skulle jobba idag, så nu måste man sköta sig ;)

Mycket som inte blir av :/

Här om dagen var det Ikea och igår var det jobb nr 2.
Jag var helt slut igår, trots att det var super lugnt på jobbet. Så jag får ta det på tis efter jobbet ist..
Men men en jävligt positiv sak hittade jag när jag öppnade min mail nyss var iaf att vi kommer att få mycket högre lön den här månaden, vi ska få en viss procent av våran ob och provision som vi tjänat in under ett helt år! Det är Nice..

Så dagen kommer att bestå av jobb och tuttjakt. Nu är det bestämt och klart, det enda kvar nu är konsultation och bestämma läkare och själva tidsbokningen. Det kommer tyvärr tidigast att bli i sept så den här sommaren blir det inte heller något strand häng. :(

Men till nästa sommar då jävlar ska jag vara hetast på beachen igen ;)
Har redan hittat bikinin som jag ska ha då, jag som hållt mitt bikini begär i styr i ett helt ÅR nu...


Ingen skönhetssömn här inte

Nehe det blidde inget Ikea igår :( J låg i sängen och sov till 13.15 innan jag gick in och skällde på honom.
Men vi åkte till kista c istället, J klippte sig och jag och Leo gick och handlade lite. Det blev en skit söt keps till lill killen, nytt mineral smink och ett jätte grönt linne från gina till mig som jag tänkte ha på Leo´s namngivelsecermoni som ska gå i grönt och silver. :)

Sen var det middag och melodifestival hemma hos mamma det var smarrigt som vanligt men jag fattar inte hur fan Norge kunde vinna, dessutom så var ju Sverige pinsamt dåliga! Men det sa jag redan när hon vann här, opera och schlager, vad har det gemensamt egentligen?

Hemgången var inte lika kul, Leo vaknade och var jätte ledsen precis innan vi skulle gå. Han tyckte vi störde hans skönhetssömn för mycket ;) men han somnade i vagnen på väg till bussen iaf. Däremot så missade vi först en buss, sen sa J att det garanterat skulle gå en 00.42, det gjorde det så klart inte 01.15 skulle den gå, men självklart var den sen så vi missade ju tunnelbanan vi skulle byta till. Innan det ens var tal om någon buss så försökte vi få tag på en taxi, det kunde vi glömma. Efter en halvtimmes ringade så fick vi tag på ett bolag, var hur lång kö tid som helst överallt. Det enda bolaget vi fick fram kunde komma om en halvtimme, så sa vi barnstol och då var det kört...
Det hela slutade iaf med att vi fick ta en taxi ändå eftersom vi satt fast i mörby.
Hemma stax efter kl 03.00 och tanken var att jag skulle vara på kontoret kl 8 imorse men det hade aldrig gått.

Så idag är ingen bra dag, J sparkade upp mig kl 11 och min buss gick 11.15 så det var bråttom. Ingen dusch, ingen frukost. Sitter här till 21 och sen blir det kontoret 4 tim efter det och imorn upp och sitta här till 21 igen.


Me trötter :(

men tack och lov så är det sjukt lugnt på jobbet idag, det behövs för jag är en zombie

IKEA <3

Nu har jag letat bland alaa tusentals bilder i iphoto men jag kan inte hitta bilden på min mage med godis :(
Ska be J leta lite sen när han gått upp, han får sova en timme själv nu i utbyte mot ikea ;) det som ska inhandlas är två fina ramar till fadderbreven, nytt täcke, lakan, skedar till Leo och ev påslakan och gardiner om det finns nått fint.
Det var evigheter sen vi var på ikea men J hatar det som pesten. :p

Men i natt när jag kom hem från sommar festen så hade J satt upp väggorden i sovrummet som jag väntat på sen i januari... Väldans fint blev det tillslut! Han hade också tvättat,, diskat, dammsugit Och skurat golven, Lyx!

Så nu kan man börja fundera på att visa lite bilder på alla rummen som är omgjorda nu, bara det fula vardagsrummet kvar men jag tror inte vi gör nått åt det eftersom vi inte ska bo kvar men men nu vill Leo ha full uppmärksamhet.

söööt

Ingen som målade min mage när jag var gravid, tycker det är skit gulligt.
Men en rolig bild har jag på magen iaf som jag tänkte lägga upp imorn, vi målade inte men jag gjorde en gubbe med godisar :)
Jag vill också ju, däremot inte så mycket så jag vill bli gravid igen ;-)
Jag får nöja mig med att måla mina tillfälligt tjocka kompisar under sommaren ist :D

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5156972.ab

Party party =)

Yes, kväll är det party med jobbet. Sommarfest, nice!
J stannar hemma med Leo, dom ska hem till gammelmormor och fira hennes typ 350e födelsedag.
Men vi ska till Retro, får se hur fulla folk är när jag väl kommer dit, jag slutar ju inte fören 21 medans dom sätter igång där vid 18.
Men men såg också att jag missat att berätta att Milla kom över i onsdags för att muntra upp mig lite. Det var mys, det är ju inte så ofta som hon kommer över längre, med jobb skola och pojkvänn i etuna. Men mer får det fan ta och bli saknar henne ju :I

Men nu är det snart lunch, har inte fått svar från rikskupongerna än så jag har inget papper att tycka upp i ansiktet på kärring jäveln i kassan som hävdar att fryst mat inte är mat! Så nu ska hon få!
Igår fick jag alltså ingen lunch, så det var en jävla skit dag helt enkelt. Var heeelt knäckt när jag stod där vid 17.30, inte ätit frukost, inte lunch och glömt kontokortet hemma, och så vägrar kärringen ta rikskuponger för fryst mat. Stog utanför och bölade i en kvart innan jag fick gå in och köpa en korv ist :p

Men men nu blir det ett nytt försök ;-)

hmm




Hopsan nu när jag kommit hem så såg jag att jag inte la upp inlägget innan jag gick från jobbet...
Jag var riktigt trött, jobb imorn igen så nu ska vi sova, eller ja efter programmet om torrdockor på J´s favorit kanal är slut så kanske. Om det inte börjar nått annat tråkigt skit program där så klart!

Men här är det jag glömde sist iaf =)







Sitter och funderar lite på hur jag kan göra mig och J lite gladare...
Funderar på en liten spa grej för oss på hasseludden, och såg att dom hade bre erbjudande nu om man tar med Leo =)
för 800kr per person så får vi;
I samtliga paket ingår följande:
Entré till japanska badet
Aktiviteter enligt dagsprogram
Te-och fruktbuffé
Yukata (japansk bomullsrock)
Badkläder och tofflor till vuxna
Barnen tar med egna badläder och tofflor 

Leo går in gratis =P men det tycker jag låter mysigt, lite dyrt kanske så frågan är om inte våran årliga gbg´s trip är bättre...
Tänk tänk tänk, får nog filura vidare på det...
Sitter också och kollar efter en fotobok, tänkte göra en för 2008. Vi har ju ett album för när vi träffades fram till bröllopet och sen har bröllopet ett eget, där emellan finns inget album än men det beror på att den första inte är klar än.
Men jag skulle vilja ha en fin bok om 2008 som vi kan ha med på Leo´s namngivningscermoni som folk kan få titta lite i..

Men då är det ju smidigt att bara beställa en färdig eftersom min mamma inte vill göra klart mina fina album. Då upptäckte jag ju ist att det är skit dyrt, men jag såg nått erbjudande för någon dag sen om en fotobok för 75kr.
Men var fan hittar jag det igen?
Någon som har tips på var man hittar en billig fotobok? Under 300kr hade jag tänkt mig iaf snål som man är, men det ska jag väl kunna lösa hoppas jag =)



http://www.fotobok.com/ är billigare men http://www.myphotobook.se/ har fått lite bättre betyg på http://www.kamerabild.se/nyheter/Test-av-fem-fotobocker-som-livar-upp-dina-bilder-1.34802.html
(fattar fan inte hur man gör klicka på länkar så ni får stå ut med att klippa och klistra så länge)
Nu till frågan, vilken ska jag satsa på, har ni nån annan?


Nej nu hem och mysa

Utmaning

Blev utmanad av Johanna!

Utmaningen går ut på att jag ska skriva ner 5 saker som jag ska göra under året 2009 samt 5 personer jag vill utmana.

1. Gå ner 10kg till
2. Flytta till Thailand <3
3. Operera brösten (ev buk också men vi får väl se ;-))
4. Tatuera mig
5. Köpa en bugaboo till Leo

Jag utmanar:
Jenny
Johanna (ja båda ;-))
Sofia
Emma
Charlotta

Och självklart andra manade!

Tillbaka på jobbet

Ja då var man tillbaka igen, känns som det var år och dar sen jag jobbade sist, har ju gått nästan 2v. Men skönt har det varit. =)

Nu är däremot J lite ledsen ist för att han bara sitter hemma, försöker få ut honom lite men det var tydligen ingen bra dag idag...
Satt igår och försökte få lite ordning på tankarna och livet, så det blev lite pysslande med Leo´s fylla i bok. Tänkte först göra fint med färger men tror det hade blivit så kluddigt så det blev bara med blyerts. Men det blev jätte fint ändå.


Jag har vunnit två biobiljetter fick jag veta när jag kom hit också, jag hade gett månadens bästa förbättringsförslag. =D

Sen är det sommarfest med jobbet imorn, tänkte höra runt lite om man kan få lite barnvakt så J kan följa med och bli lite glad. Jag slutar ju inte fören 21 imorn ändå så alla är väl kalas när jag väl kommer ner...
Men jag tror vi behöver få komma ut lite, J vill träffa nytt folk så det är väl bara bra. Kan han få ta med sig sin nya älskling och visa upp lite också ;-)
J har också bokat in en middag hos hans mormor imorn, men han tänkte inte alls på att jag jobbar, men men han får väl åka dit själv..

Har inte pratat med J än heller men tänkte också tacka ja till mammas förslag om melodifestival kväll hemma hos dom..
Men nu är det snart mat...Sen ska jag sitta här och ruttna tills klockan 22 sen ska jag hem och pussas framför tv´n <3 (om herrns humör är lite bättre då annars får han smisk ist ;-))


Måste sen självklart lägga in ett litet ord om kollegan bredvid här som så gärna vill bli omnämd i bloggen, så sådär nu ska jag äta =P

...

Jag är fortfarande väldigt trött och har ont så jag känner inte alls för att blogga..
Det gick iaf bra för alla er som undrat.
Har en pstav i armen nu som värker. Blöder inte alls så mycket som jag förväntade mig men humöret är ju inte på topp direkt..
Däremot så upptäckte dom att det inte bara var en liten skrutt utan 2st!
Det var en liten chock men det är skönt att det är över nu iaf..

Då var det dags då...

Tog förresten bort det förra inlägghet eftersom det kom väldigt mycket onödiga kommentarer, så nu kommer vissa inlägg bli lösenord på ist..
Tråkigt när folk inte förstår.
Men nu är J och lämnar Leo hos Catta sen kommer han och möter mig på sjukhuset. Ont som fan har jag nu dessutom så mår jag fett illa och är as hungrig men jag får inte ens dricka ett glas vatten.

Det här suger...

Det eviga kaoset

Det bara fortsätter, jag har varit så sjukt stressad hela dagen, lackat på J och J har lackat på mig...
Siktade på att vara hos Jenny 12-13, vid 15 var vi där, först missade vi 4st bussar... Först så glömmde J att föra över pengar till kortet, sen busskortet, sen bankmat kortet och sen kom han inte ihåg om han låst efter alla dom vändoorna. När vi tillslut satt på bussen så hade han inte fått med sig termosen med vatten till Leo ersättning. Mega suck!

Efter det så skulle vi äta, vilket var ett projekt i sig eftersom woppi var med och inte kan lämnas själv ute. Efter det så missade vi iaf 3bussar till för att J självklart skulle visa snabbaste vägen genom solna c vilket gjorde att vi hamnade Helt fel och fick gå runt hela skiten...
Men tillslut var vi framme vid Jenny iaf som var sjukt sexy i sin fina lila rock ;-)

När jag precis rullat upp henne på rummet igen ringer J och är hysterisk, Leo skriker och så hade kommit fram massor med folk och gett honom olika tips eller order som han tyckte, på hur han skulle göra för att trösta Leo. Men inget gick han var bara jätte trött och somnade direkt när jag tog honom igen...

Då var iaf J på så dårligt humör att det varken blev ikea eller stan vi åkte runt med massa bussar och det var bäst att inte fråna varför för då hade han fått psykbryt på riktigt. Hamnade tillslut i mörby iaf, handlade lite mat och gick på systemet och nu är vi hemma igen. Woppi är hämtad och lägenheten stor städas. Leo drar mig i håret och är hungrig så allt är som vanligt igen men man vet ju aldrig hur kvällen blir, det är ju trots allt några timmar kvar som kan fyllas med lite mer kaos...


SNARK!

Woppi

Sötnosen har kissat ner Hela lägenheten, rumsren my ass!
Men hon är fruktansvärt söt ändå <3

Igår var jag förbi Jenny en sväng på sjukhuset och droppade av en laddare till mobilen och min dator så hon hade nått att göra i det ap tråkiga rummet. =)
Ska förbi en sväng idag också men först måste jag Duscha! Men J har stått där inne i en halvtimme redan så vi får väl se vilket år det blir min tur.

Vi ska också förbi ikea, köpa ett nytt täcke och lakan som passar våran säng, vi har ju inte ett enda lakan som passar nya sängen, det är ganska störande. Och täcket hatar J, det är ett duntäcke och det är visst inge bra enligt honom, men det är lugnt för jag vill ha ett sånt täcke som fredrik har, det var sååå mysigt.
Woppi får vi ta med oss annars har vi inget hem kvar sen ;-)

Sen ska jag också in till stan med Johanna och Minna om dom fortfarande vill, och köpa dop present till Alice..

Nu är J klar så nu är det min tur att bli fin.

Kaos

Vad svårt allt blev idag, först hade jag bara kuratorn som plan för dagen men nu hinner jag inte ens allt. Pappa var precis här och lämnade av sin valp. Mitt i allt får jag veta att Jenny har sammandragningar och är nu inlagd på KS.
KAOS...

Så hundarna röjjer 11v Woppie har redan visat vem som bestämmer, tagit Hardys puff och ben och kissat på golvet..
Själv har man inte hunnit varken äta eller duscha så nu har jag satt Hardy i Leo´s rum så att jag kan få äta och Leo sova sen är det bara att vänta på att J ska komma hem och ta hundarna så att jag och Leo kan åka till Jenny..

Som sagt Kaos, stress och ont i magen...

Imorn tänkte jag dra med Johanna och Minna in till stan för att leta dop present till Alice som fyller 1år och döps på lördag.
Hoppas det blir lugnare...

Humm

Lite tveksam till nya temat men bättre än det gamla iaf eller vad säger ni?
Ingen som känner sig manad att göra nått fint till mig? Gärna med en fin header =)

Vi har för övrigt haft en mycket mysig dag hemma hos Jenny och vi tog allihopa en välbehövd sovstund, målarna såg lite förvånade när dom kom tillbaka och skulle göra klart sovrummet och jag, Jenny och Leo ligger och snarkar i soffan ;-)

Imorn kuratorn, nu välbehövd mat följt av en ännu mer välbehövd kramstund med J i soffan <3

Min nya väckarklocka...

Heter Leo, och när han tycker att jag har legat och dragit ut på tiden för länge så börjar han hoppa ;-)



och han slutar inte förens jag gått upp




Så nu är jag uppe, har gett Leo frukost så nu är det min tur sen ska vi klä på oss och åka till Jenny. J är på mässa och filmar så han är inte hemma förens tidigast 22 ändå så det passar bra. Synd att det inte är lika mycket sol som förra veckan jag som tänkte ligga ute och sola nu när jag är ledig mer än en vecka..
Imorn ska jag iaf tillbaka till kuratorn iaf nu när jag tänkt massor så imorn kommer hon verklligen att få jobba för lönen ;-)

Nej nu måste jag sätta fart här, Leo tycker jag är tråkig =P

Köpa köpa köpa

Ja så låter det här hemma nu, J vill köpa ny kamera, dator och massor med annat men jag orkar aldrig lyssna så länge så jag hör vad det är. ;-)
Jag vill också köpa massor och det första jag har siktet inställt på nu är en bugaboo cameleon, försöker bara komma på färg nu men det är svårt, det finns ju så många fina! Nästa grej är en ny sjal, Leo börjar bli så stor nu så jag vill ha nått stabilare och roligare färg, gärna en gul/röd/orange randig. Tatueringen kommer jag att vänta med dels för att alla dom pengarna kommer att gå till buggan men också för att jag hellre gör en när man inte längre ser ut som en flodhäst...Kanske dags att börja träna lite snart ;-)

Funderar också på att sälja babygymmet eftersom han inte legat där i på en månad, det är ingen idé när han bara kryper iväg ändå.. Har massor med annat att sälja också rensade ju garderoben förra veckan och kastade hur mycket skit som helst (stora jeanspuffen, fula fula barnvagnen, 4st blå ikea kassar med kläder. mm) men jag hittade också lite saker som jag kan få en hel del för, däremot har jag fortfarande inte bestämmt om jag ska sälja klänningen eller inte. Man får ju ut en hel del men den är ju såååå fin <3


Mycket beslutsångest här hemma med det mesta, på det så mår jag sjukt illa och spyr upp allt jag äter, fruktansvärt effektiv bantningsmetod (graviditet alltså), den enda biverkningen är att man aldrig kan äta, sur, grinig, alltid hungrig och ständiga kräkningar, dessutom går man oundvikligen upp i vikt ändå. Men annars är det den perfekta metoden ;-)


Nej nu ska jag försöka mata lilla fjanten här som bara sticker iväg och retas med mig

Helgen i bilder

Läkarbesöket sög verkligen pung, dels så var alla sena hela tiden så 2 av mina 2,5 timmar där satt jag bara och väntade...
Men jag fick se mini sprattla runt där 9+4 var det då i torsdags, så nu sövs jag och skrutt ner den 11e och sen var det bara jag igen... Vet inte riktigt vad jag ska tycka tänka eller säga så därför är jag rätt tyst om det...

Så jag har varit lite blogg off och allmänt osocial, lämnat mobilen hemma och fokuserat på bra saker och att vara glad.
Valborg firade vi här hemma med Tessan och Filippe, vi grillade massor med gott och sen gick vi ner till ullriksdal en sväng för att kolla på brasan. Det var mys =)


Sen åkte vi till grönan i fredags, Leo åkte allt han fick (förutom lilla paris för den är gay) och han hade jätte skoj, satt och drog, pillade och tryckte på allt. Jag och J åkte nya insane shiiit vad det killades i magen den var riktigt nice, helt klart värd att åka igen =)





Lördagen spenderade vi ute i solen, J fiskade, jag och Leo satt och lekte på en filt och kikade på Hardy när han badade och stänkte ner oss hela tiden och fontänen skummade över. J passade på att ta mycket bilder men gnällde hela tiden över att hans kamera suger, jag tycker han kan vara tyst eftersom han faktiskt fått massa pengar för att köpa en ny...




Så det har varit en bra helg iaf med mycket mys, det behövde vi nog alla, idag är J på kontoret i Kista en sväng och när han kommer hem ska jag till kontoret en sväng sen är det filip och fredrik i kväll och jobb imorn. Ska komma ihåg att plocka ut Leos böcker som kommit nu också men det får bli imorn för idag har dom stängt.
Idag har jag också varit duktig och gjort egen barnmat till Leo, det blev 2 burkar med motot och potatis puré, får se vad han tycker om den snart när han vaknar men först ska jag försöka hinna med lite sims..

RSS 2.0