Jordens sämsta

Bloggare, thats me men jag har verkligen inte orkat nu när Leo varit sjuk.
Idag tog vi oss iaf till Kista och köpte super söta benvärmare till mig, tack för tipset Johanna fler kommer det att bli ;)

Sen var det raketfart hem till Charlotta som satt på trappen och ville få sina naglar fina igen, det fick hon och nu är också jag klar med mina :D


J må tycka att min nya guldiga glittergel ser ut som öronvax men det tycker då inte jag.
Speciellt inte nu efter påfyllningen när det glittrar som bara den!


Nu kommer något som jag väntat på i Månader! Första avsnittet av episod 6, jag pratar så klart om mitt älskade Desperate housewives ♥
5min 12sec sen är det här...

Stackars skrutten :(

Han är fortfarande sjuk, vi kom precis hem från vårdcentralen där dom sa att han har en inflamation i örontrumpeten, i båda...
Det kan bli öroninflamation men det är det inte än iaf.
Så idag är jag lika trött som igår eftersom han inte somnade förens 7 i morse. Försöker få honom att somna om nu igen eftersom han är helt slut men han bara skriker :(
Högt sängläge, näsdroppar och alvedon är allt som går att göra.

Men det är helt sjukt frustrerande när han bara är ledsen Helatiden...

im in looove!

Harbin SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
299kr för dom här sötnosarna. me ska ha.
det har blivit en hel del shopping igen dom senaste dygnen, jeansleggings och ett sött linne.
Jeans Leggings SEK 149, Wannabes - NELLY.COM

sen allt från ikea igår, som ni ska få se så snart J går ur sängen. Jag har satt ihop allt men J måste sätta upp det på väggarna.

Leo har varit jätte ledsen hela natten och har fortfarande feber, så jag måste ägna mig åt honom nu..

Liten sjukling :(

Idag har Leo haft feber, första sjukdagen i hans liv.. han har varit lite små tjurig i 2dagar men imorse så var han jätte varm, men han har varit lugn och snäll hela dagen trots att vi varit på ikea hela dagen och köpt massa fint.
Nu ska han få 2st suppar till av J eftersom jag inte har hjärta att trycka upp nått i röven på honom,minns fortfrande hur Hemskt det var när mamma gjorde det på mig när jag var liten.. :(


Jaha ni


2 dagar nu

Så länge har jag försökt skriva dt här inlägget, men jag hinner aldrig lägga upp det!

I förrgår så åkte jag in och köpte Leos overall trots ryggen som fortfarande förpestar mitt liv. Jätte fin var den och jag hade tur för det var sista i butiken och slut från leverantören :)

Igår var jag och Leo i stan och fikade (läs drack somersby på carmen) ;) det var mysigt men när jag kom hem så insåg jag hur mycket som finns att göra här hemma. Så nu har jag organiserat bland mina skor. Tömt skolådorna på massor av skit och lagt i skor som Leo gärna river ut igen, samma sak med garderoben i hallen som nu har krokar och skor på golvet ist för en stor hög med skräp som ramlar ut om någon råkar nudda dörren..

Även hatthyllan har fått sig en rensning idag men den ska få hyllor till alla mössor och vantar som börjar komma nu.
Mycket fix här hemma kommer det att bli dom närmaste dagarna.


Lite höst fint måste man ha det eftersom vi får fin besök den 10e. Mer om det i låsta efter att mormor har åkt hem ;)

Aj aj aj

Min rygg är tokpaj :(
Visst att jag har haft ont och problem med den i många år nu men som den är idag har den aldrig varit, det gör så fruktansvärt jävla ont så fort jag rör mig nån mm. Har inte sovit många minuter i natt eftersom jag måste vakna för att gråta varenda gång jag råkar röra mig ellerJ stöter i mig..
Hur fan ska jag klara den här dagen på jobbet egentligen?
Och att åka själv till stan och köpa overall kan jag glömma eftersom jag verkligen inte Kan lyfta upp Leo.

Som sagt aj aj aj, ska se om en jätte varm dusch hjälper till lite på traven.

Halvt kurerad..

Men inte helt :P jag är fortfarande helt slut i kroppen och har haft sjukt ont i ryggen nu har det bara varit jobbet som varit i sikte men imorn så är det sista dagen den här veckan sen har jag lite vila..
Imorn är det sent jobb som gäller, men innan så blir det till att köpa en overall till Leo tror jag.
Det blir den från 8848 iaf, men jag är lite små orolig för att den kommer vara för stor. Jag ska också försöka ringa till solna stad igen och se när fan man får veta om vilket dagis man får också. Helt sjukt att man måste logga in varenda dag på deras sida för att inte missa sin plats!

Busen ungens säng har vi fått sänka till lägsta snäppet nu efter att jag hittade honom igår morse här;



Så på något vis hade han tagit sig ur sin spjällsäng och satt och busade och stökade ner..
Vi har börjat fundera lite på vad han ska få i födelsedagspresent och julklapp också men vad vill en 1åring ha?
Jag vill köpa en eldriven motorcykel medans J vill köpa en bärbar laptop för barn... Men jag får nog leta runt lite mer, känns som att det är för lite äldre barn.

Någon som har några bra tips?

Mår som man förtjänar

Det gör jag idag, ändå så ska jag tydligen på min kusins kalas som jag så klart hade glömt..
Present hag jag då så klart helt missat... Vad vill en 19 årig tjej ha förrutom sprit och dildosar? Hon har redan fått tillräckligt med sånt av mig genom åren.
Får se om vi hinner köpa nått annars får det bli en I.O.Y. ;)

Igår hade jag skoj iaf, och jag spydde inte som var J´s enda regel för kvällen så sent var jag inte hemma heller, runt två tror jag. Rosie var med hela vägen till bergshamra innan hon mådde piss av donken burgaren och åkte hem. Hoppas hon tog sig hem bara... Bussen hon skulle ta var paj och dom tänkte inte sätta in någon extra trots att det var sista!
Bitches..!


Nu har jag iaf laddat ner Twilight som jag ska mysa ner mig till ikväll. Känner mig såå efter som inte sett den än, eller jag känner mig det nu efter att min lillebror påpekat det :)


Nej nu ska jag joina J och Leo i duschen så vi kommer iväg nångång.

ÄNTLIGEN!

Mina älskade cider är här! 2st är redan slut men det här räcker till kvällen iaf <3

En dag hos mamma

Och kvällen igår är snart avklarad, Leo hara krånglat hela natten för att J snarkar så jävla mycket så alla andra vaknar.. Klockan 8 imorse gick jag ut och la mig på soffan men det hjälpte inte mig så mycket eftersom att alla andra stack vid 9 så då var det bara att gå upp ändå.
Men jag har iof sovit middag en sväng med honom också ;)

Det är hur varmt som helst ute nu, jag har släpat med mig datorn, hunden och Leo ut och sitter och glassar i solen.
Ikväll är det girls night out!

J är bitter för att det blir han och Leos 6e kväll för dom själva den här veckan men så brukar jag ha det så jag ser inget fel i det faktiskt ;)
Igår skulle vara våran mys kväll, vi gick på bio och såg "Flickan som lekte med elden" sen hem hit till mamma och åt sen var det filmtajm, Dirty dancing så klart men då skulle J "jobba" aka sova som vi vanliga dödliga brukar kalla det..


Ni andra ;)

Ska självklart också få ett inlägg men inte ett lika kul :)
Dagen på jobbet var skoj, Jenny kom förbi med sin Mini bebis, han var hur söt och liten som hellst.
Grattis till en helt underbar liten krabat!!

Efter det så blev det Kaos på jobbet, hela södra sverige kraschade så det var runt 200pers i kö i typ en timme..
Stressande men det gick över ganska fort och då fick jag mina två trisslotter som jag vann och på dom vann jag sammanlagt 75kr :)

Imorn är det dags för psykdoktorn igen och sen ska vi lämna Leo hos mamma och så ska jag och J gå på bio innan vi ska tillbaka till mamma och sova över för att J ska på handledarkurs på lördag morgon inför körkortet som nu 6år senare påbörjas ;) efter det är det girlsnightout eftersom en vän behöver komma lite på andra tankar. Jag hoppas bara på att mina cider kommer innan dess till systemet nere vid mitt jobb som jag beställt som skulle kommit igår men jag har fortfarande inte hört nått.. Ska ringa dom imorn när jag också ska ringa till prisextra där som är skyldiga mig 169kr..
Men dom kan jag så klart bara få tillbaka på kontorstid (?)

My girl


Fimp-nisse

Kom som vanligt och snodde våra fimpar på jobbet idag, det är ju faktiskt onsdag...
Jag och Rosie stod länge och funderade på att lägga värsta loskan där i för att han skulle fatta vinken men vi skippade det ;)
Men rolig är han, står och låtsas pratar i sin mobil när man tittar och sen börjar han direkt gräva bland fimparna.
Onsdagsmannen, why bara onsdagar?

Det roliga är ju att han inte är någon uteliggare heller utan bara en vanlig äldre man med sin lilla hund..



Nej nu ska jag fortsätta blåsa såpbubblor på jobbet och vinna en fiskedamm till, förhoppningsvis lite trisslotter och biobiljetter...


Snurrsnurr

Igår när jag kom hem från jobbet var det full snurr här hemma. Jag och Leo snurrar ofta tillsammans när vi är hemma men nu hade J upptäckt att det var kul också :p
2 snurrar blev det, synd att J´s kamera mobil suger men efter andra snurren så ser man iaf hans ögon som ser så kul ut ;)


Men nu ska Leo få lite mar och sen sova en sväng till innan jag ska till jobbet.



Psst fler filmer finns på våran youtube sida som jag inte orkat lägga upp här ..

Bajs kväll

Det var det igår, mådde skit och hade en låååång diskution med J tills kl 4 i natt..
Jobbigt men det löste sig tillslut. Och blir förhoppningsvis lite bättre av det.

Den som lever får se ;)


Men nu är det bättre iaf, var hos läkaren imorse och fick förlängs sjukskrivning igen och ett intyg till jobbet så jag får ett bättre schema än skiten jag har nu. Har ju varit ledig nu i två veckor och den här veckan är det 12-21 hela veckan, det suger och gör mig as stressad så jag ska nu få ett Fast 20tim/v schema är tanken.
Ska ha "rehabiliterings möte" med schemaläggaren och min chef imorn när jag kommer hit så då får vi se hur det blir...

Har iaf fått mail från dom 2 kirurgerna som jag väljer mellan nu. Den ena har redan gett paketrabatt om jag gör båda op där, då kostar det 30795kr för allt och den andra vill se bilder för att se om magmusklerna ska sys ihop eller inte innan han ger pris. Så lite gladare är jag idag..

Får se hur länge det håller i sig nu bara.

Bara för att..

J Och nu också Johanna kallar mig fjortis så bjuder jag på dagens bästa fjortis pose innan det bär av hem till mamma.


Fett med fjortis?

Shiiit vad tiden går fort, och vad det händer mycket jag som fortfarande har illusionen av att min syrra är 7år fick precis värsta chocken när jag hittade till hennes blogg och fick se det här!



Hon har gått och blivit värsta fjortisen!!
Vad har hänt, hur länge har jag varit borta egentligen, hon som ville sitta i knär och få håret flätat sist och det var ändå inte såå längesen. Hon var här när Leo var född iaf...


Weird, känner mig redan as gammal nu :/

Magen

Är snart ett minne blott!
Jag har länge varit insnöad på att fixa mina tuttar, och visst vill jag det fortfarande men dyrt är det och kommer få vänta tills J också drar in lite cash till kassan..

Dock så ska magen fixas snarast, kollade runt lite igår och såg att det är faktiskt "bara" runt 20000kr här i sthlm för en liten bukop som jag tänkt mig!
Ska så klart kolla upp fler ställen och gå på konsultation men nu känns det inte så avlägset längre, jag hade räknat med typ 80 så jag är jävligt glad :D

Money-honey

Ja det är jag iof inte nu längre eftersom det var guldbyxorna på igår ;)
Men nu behöver jag inte frysa längre iaf eftersom jag köpte en ljusblå fjällräven ala fjortis och en röd kort canada goose jacka. Shit vad folk stirrade när jag hade den enorma fjällräven på tunnelbanan hem :P lite väl varmt kanske men den matchade senaste blåa sufflan på vagnen Perfekt :D

J kallar mig för sin lilla fjortis nu men det är lugnt, han gillar ju sånt ;)
Idag hoppas jag på en fika alternativt grönan som har gratis inträde och insane åkning idag men först ska jag ta mig en dusch nu när Leo tar en tupplur och J stänger några av våra 300nånting flikar på macen...

Flikmissbrukare? Yes we are...

In Love

Ååh kollade in Gold digger´s nya kollektion som jag väntat på Länge.
Och nu är jag kär igen.. Mycket kärlek i mig nu den senaste tiden ;)
Men dom här två sötnosarna är svåra att säga nej till, speciellt den med korset ♥


Fattar inte alls

Varför det inlägget under hamnade där bara för att jag gjorde en ny kategori. Men den får väl vara där då. Så nu flyttar jag inte över fler gamla saker för då knäppar det väl till sig ännu mer...

En till video

Bjuder jag på eftersom jag var så duktig att ladda in massor på datorn igår..

Den här är dock från när vi var i hälsingland förra månaden :)

På tal om andra tjejer

J som alltid varit väldigt fåfäng gnäller om att han vill ha flera tjejer och jag får visst välja (som tidigare ;)) men det gäller tydligen inte alla tjejer trots att han säger att han gillar alla tjejer och alla tuttar..

Jag; Vad gör du om jag fixar en till tjej åt dig då och så ligger det en jätte ful tjock villig tjej i sängen när du kommer hem?
J; Tackar för visat intresse och ger henne en påse godis så hon går...


Jag har inte garvat så mycket på Lääänge och jag kan fortfarande inte sluta ens nu när jag skriver om det, ni skulle sett minen, först blev han såå glad men när beskrivningen kom så gav upphetsningen med sig :p

Intressant samtal

Telefonen ringde precis, dolt nummer men jag är snäll och svarar ändå.
Det är en karl som på mycket bred norrlänska undrar om det är jag som
"ha en sånn man har barn i"?
Efter en stunds tystnad så klickar det, ja våran vagga ligger ju uppe på blocket.
Svarar att det har vi, om det är vaggan han menar, det var det.
"Dää va braa dää, kärringen sa att man lä ha den så ää du hem imorn så få ja la åk förbi och hämt den.."
Eeeh jo men ring innan så vi är hemma..
"Jaahadå dää gö ja allt annars få ja sov i vebon nä ja kom hem"
Humm. Ok men ring innan..

Jävla komtig dialekt det där, dom har ju glömt hälften av orden..
Finns det nån som hajjar vad dom säger? Jag har då ändå bott i dalarna men han som ringde var verkligen extrem!

Suris

Leo är ju bara härligast i världen ibland!
Nu har vi precis kommit hem från lunchen med min gamla kontaktperson Charlie, maten var god och hon var lika underbar som alltid..

Leo åt också thaimat med oss men roligast var ju citronen som han varken ville ha eller kunde låta bli, det är svårt det där när man inte kan bestämma sig :)

 

Nu ska vi ta våran lilla suris och åka till vasaparken och hälsa på lilla Hardy som var hos frissan igår.


Leolina ♥

Ibland önskar jag att han var en liten tjej, han skulle vara en väldigt söt en iaf ;)

Kompledigt :D

Yes, idag skulle jag ha jobbat till 22 igen men det var såå tråkigt på jobbet, ingen ringde och alla roliga kompade hem. Så jag följde strömmen och drog hem jag med :)

Med till jobbet var Leo och J, vi cyklade dit för att J ville sola på gymmet under oss. Leo hängde med mig men var lite blyg när det var så mycket folk så han klängde sig fast vid mig mest hela tiden. Sen var han också med och tog ett samtal eftersom J sölade, det gick bra men han var inte så bra på att logga vad gubben ville.. ;)

Duktig var han iaf när jag kom hem och vi skulle diska, då kom han på att om man håller för kranen så sprutar det vatten över hela köket och J hoppar runt och skriker. Det var vörvånande men kul..

Nu är jag ledig tills på måndag men imorn kommer min gamla kontaktperson hit och bjuder på lunch :D


På det så dricker jag kvällste för första gången på länge ihop med älsk, det är mys ♥

Kär och galen?


Grattis Jenny!

Idag så klämde hon äntligen ut lilla Adrian och jag vann!
Jag och Leo röstade på den 8e :)

Stort grattis till henne och ett litet till oss ;)

Lönehöjning

Yey, idag har jag fått veta vad min nya lön blir. 825kr mer i månaden får jag ist för 300kr som det var sagt från början. Man kunde söka för högre lön men jag orkade inte. Dock så tyckte min chef att jag skött mig så exemplariskt sen jag började här så hon ansökte om ytterligare en höjning för mig, heeelt underbat!

Så idag är jag glad :D


Upptäckte dessutom att jag fått min sjukpenning från fk idag så det är veckligen en bra dag.
Och jag fick köpa min frysmat på mina rikskuponger, up yours prisextra!

Sooova

Idag är jag så jävla trött, har ont verkligen överallt och känner mig överkörd av ett tåg.
Vi sov till 12 sen låg vi utslagna på soffan till 15-16 när mamma kom med Leo, det hade gått ganska bra förutom att han vaknat och varit jätte ledsen på natten, det har han börjat med här hemma också vid 1 brukar han vakna och vara ledsen men direkt när han får nappen så somnar han om. Så var det när han började krypa också men sen gick det över, men nu har det varit så sen han började gå med gå-vagnen så jag tror det är utvecklingen som spökar..

Lite mat hann vi få i oss också, hemgjord pizza, enorm och skit god!

När han kom hem iaf så tvingade vi oss ut, lekte lite på gården och sen gick vi och plockade äpplen så nu gör J äppelpaj medans Leo far runt och kletar äpple på Allt.


Inget bra verkar det vara på tv idag, missade precis Victoria secrets modevisning men jag tror jag sett den för det var från 08. Det är den enda fashionshowen jag verkligen Älskar!
Men idag skulle jag ha velat spela bingolotto om jag inte var så jävla snorpank..
Imorn är det jobb iaf och det ser jag verkligen inte fram emot, måste få sova i hundra år först och att någon tar bort mitt as pissiga mående just nu.

Det här folk brukar säga dagen efter att dom aldrig mer ska dricka, så känner jag nu. Förstår det till 100% men jag tycker det vore mer humanare just nu att bara skjuta mig för så här dåligt kan man fan inte må..



Så nej idag är jag inte så kaxig :(


Bra dag?

Ja det lär ju visa sig, snart kommer mamma och hämtar Leo och jag och J ska ha en spännande kväll ihop med några andra.. Får se hur det slutar ;)

Nu har jag precis lämat av Charlotta vid tunnelbanan efter att ha fixat hennes naglar fina inför hennes usa resa.. Jag vill också åka iväg men det får nog vänta tills vi är rika igen, som det är nu så är det jävligt snålt i kassan. :(

På väg hit är också Catta, Per och våran lilla Hardy. Idag hämtar dom hans saker och det blir officiellt att han flyttar dit, våran lilla plutt :(
Men det har också varit väldigt skönt att han varit borta nu i mer än en månad, även om vi saknar honom väldigt mycket också. Men det är ju mest för hans skull, här så får han inte den träning, uppmärksamhet och stimulans som han egentligen behöver så han har det faktiskt väldigt mycket bättre där..



Men guuud vad tungt det känns nu när dom ska hämta hans säng, matskålar och leksaker. Vems päls ska jag nu borra in huvudet i när jag är ledsen? Vem ska äta mina skor och sno mat från bordet? Men mest av allt vem ligger i hallen och bara väntar på att jag ska komma hem?


Hardy, vi ♥ dig!

Tråk

Jag vet, sjukt omotiverad till att göra någonting. Märkte dock inatt att jag kan gråta igen, J också, om det nu skulle vara nått att jubla över.

Idag håller jag och Leo på att tvätta för fullt och J är i skolan för första gången på länge..
Imorn ska mamma vara barnvakt över natten, vi ska försöka sociliseara oss med folk och se om vi kommer på bätte tankar och humör båda två..

Men jag har iaf fina naglar nu för en gångs skull. 3 timmar vid köksbordet blev det igår kväll när jag tjurade. En förlängning, första gången jag själv har det sen vi gifte oss för 3år sen ;) men fint blev det, älskar mina nya gillergelar <3

Låst inlägg!


Förresten

J blev friad, av en ening domstol. Nu ska jag ta hand om Leo som bara bits, kanske för att vi försökt få honom att äta med gaffel hela dagen, jag vet inte...
Ont gör det nu iaf.

Men det gick bättre nu med middagen än lunchen som jag filmade.
Trots att middagen bestod av kyckling och ris så fick han upp lite ris på gaffeln ;)



Hemläxa

Jag har börjat göra min hemläxa som psykologen gav mig, att läsa på om diagnoserna som jag nu har fått.
Och jag tycker faktiskt tvärt emot Johanna som tyckte att jag skulle byta psykolog, han har rätt, jag känner igen mig i allt och uppfyller i princip alla kriterierna och har gjort det i många år.

Det är inte det att jag alltid är labil, speciellt inte när jag är med andra, men en stor del av tiden är jag faktiskt det vilket är jävligt jobbigt för J.
Det som psokologen också sa är ju att den enda kriterien jag inte har är att det syns eller märks när man träffar mig eller pratar med mig. Jag har lärt mig hur man ska vara i sociala sammanhang väldigt bra och kan dölja det Oerhört bra.
Mer om det kommer jag att ta i den låsta bloggen ;)

Men det som har sagt är iaf att jag ska få träffa en arbetsterapeut, få Dialektisk beteendeterapi (dbt) och ev en pa.
J kommer också få hjälp med hur han ska handskas med mig..

Hej Kim heter jag och jag är kokkobäng...

Tydligen,efter ett möte med psykologen så har jag nu fått min aspberger diagnos utökad.
Jag kan ju börja med personlighetsstörningarna; borderline, antisocial och osjälvständig sen har jag också fått kronisk posttraumatisk stress och en kronisk depression.
Inte lite kokko mao

Bitterfitta i know

Jag är så jävla bitter nu för tiden och tydligen jävligt elak mot folk jag känner också...
Idag har jag iaf försökt vara lite trevlig.
Började på bvc där lill plutt nu blivit stor, 10120g väger han nu, en 10kg klump! Det är inte illa pinkat.

Stolt och på bra humör som man var så skulle vi precis åka för att möta Johanna och Max när försäkringskassan ringer för att bråka..
Så vi blev 2tim försenade till våran playdate, hoppas att ni inte led allt för mycket. ;)

Väl inne var det mys iaf, vi traskade runt lite sen gick vi på max och tog oss en varsin sallad, första gången jag är så duktig på länge. Det är bra med grupptryck ibland.. ;)

Sen testade vi den nya parken i stan, vi och pundarna.. Men den var riktigt nice faktiskt, liten men mysig. Sen kom rusningstrafiken, runt parken så klart men det var skoj ändå, fan vad folk är aggro i trafiken!
Tutar tills man blir galen, går ut och skäller på varandra och ryker ihop...

Pinsamt, men jag vet att jag är aggro och det är därför jag inte ska ha nått körkort..


Well well nu ska jag muttra vidare och tjura dels över att jag är pank för en gångs skull och sen över att Sve hovrätt inte behagade att svara i telefon på sin telefontid idag så vi har ingen aning om vad J´s dom blev.. Mys är det att vara hemma själv med Leo ibland iaf <3


RSS 2.0