Meeeh

Det blir inget Twilight för mig :(
J vill inte se den, igen..

Så Gay tycker jag men men jag ska släpa hem Charlotta efter jobbet imorn och tvinga henne att se den :D

Mäklare, pimp, fixare, ande och kinderägg

Kontraktet är skrivet så nu kan jag titulera mig som ännu en sak, mäklare ^^,
Charlotta flyttar in på lördag och jag gräver ner mig i ännu mer jobb, J gnällde precis över att jag bara är ledig en dag i veckan och dessutom lägger på massor med mertid. Men det känns som att jag behöver det.
Jag har bytt till mig att jag ska få jobba nu under påsk också så J och Leo kommer åka till hans mamma och sova där nån dag eftersom jag kommer vara tråkig och jobba ttill 22 och börja 10, så jag kommer inte vara så party direkt.
Men vad har man för val när det nu är räkningar kvar på 3000kr och lönen är slut...

Nu är det mat och soffmys innan jag ska få min efterlängtade skönhets sömn.
(efter att jag städat bort mina nagelgrejer muttrar J)
Börjar inte förens 14.45 imorn sååå sjukt sweet, men jag blir tvungen att släpa Leo till dagis.

Fast efter det så ska jag mysa ner mig i täcket igen och kolla på Twilight innan jobbet ♥

Dissmaja?

Ja jag har hållt mig undan en hel del. Livet har varit lite upp och ner as always och jag är förvirrad igen..
En bra nyhet är iaf att J´s företags idé igår fick ett bidrag på 100.000kr! Just kul, men också sjukt synd att vi inte får spendera dom utan dom måste föja budgeten som han presenterade för dom för att få vara med och söka bidrag nr2.. Men kul för företaget iaf ;)

Mindre bra är att jag dragit mig undan så mkt, så mkt tjaffs och skitsnack som det varit den senaste tiden har gjort att jag inte har lust med nånting. Det är jätte skönt att iaf få komma iväg till jobbet och få skälla av mig på kunderna ;) då kan man slappna av på ett helt annat sätt..
En väldigt oroväckande sak som vi upptäckte igår när vi skulle byta tejpen var att min sista skorpa inte läkt ordentligt :/ det var mojsigt och geggigt.. Känns inte ett dugg kul.. Det såg ganska fint ut med tanke på att det var ett öppet hål där jag såg köttet, intressant också när man ser skillnad på kött och hud, jag trodde faktiskt att huden var mkt tjockare än den är..

Well well. idag blev det lunch med Charlotta och Rosie på café 117, inte alls så gott som det brukar men det gick ner iaf..
Efter jobbet så drar vi till stureby och skriver kontrakt på Charlottas nya lya som hon ska hyra av Frepp. Jag tror hon kommer trivas sjukt bra jag älskar iaf den där lägenheten, tycker den är skit mysig :)
Och nu är allt så klart hennes fel igen, hon har fått in mig på blocket igen, vilket har gjort att jag nu "måste" ha massor med nya möbler och grejjer..

Leos kök ska vi dock börja med ;) och det kommer bli Sjuuukt nice. Vet precis hur jag ska göra med det nu, hoppas bara på att det blir snart!
Känner att jag behöver ett projekt. Kanske kan hitta nått annat hemma att måla och knepa på, frågan är bara när jag ska hinna med det eftersom jag är heltidare nu..

Weird, konstigt och mysko är allt just nu iaf. Men jag trivs bättre just nu med att sitta hemma med mina projekt och inte vara så social faktiskt. Konstigt konstigt..

 

Och neeeej Rosie jag är inte alls igång igen :p
Jag dissar fortfarande folk..


Helgen

Första gången blev det för Leo i simhallen idag :D
Var tvungen att testa en av Medlys anläggningar eftersom jag ska köpa årskort nu. Det var helt Ok, inte super fresch men å andra sidan så kostar det 83kr/mån och det finns flera andra i både solna, mörby och täby..
Så det blir nog nice, gick mkt snabbare än väntat att ta mig till jobbet därifrån också. Så nu är det dags att bli fit, cykeln är fram töad och motivationen på topp ;)

Leo tyckte inte om att vara i bassängen till en början men efter 10-15min så gick det över och han simmade som en liten sill, trots att han skönk som en sten så ville han bara fortsätta :p


Igår var det årets första grillning hos pappa, Leo sov där natten fre-lör eftersom att vi skulle ut med mitt jobb på fredagen, vi hamnade dock i stureby på den skönaste bäddsoffan ever ;)
Det var första gången på väldigt länge som vi sov borta, speciellt utan Leo..
Men det var mys och äntligen fick jag min carbonara som jag tjatat om i veckor nu ♥

Och hemma hos pappa så hittade vi en liten kartong av alla dom tusentals som han har någonstans men där i fanns det lite kläder iaf, mina favvo jeans från mellanstadiet bland annat och dom passar, dom är tom för Stora :D Helt underbart, tröjjorna frå vi väl se om jag vågar ha på mig, det var inne med magtröjja då och nu är dom om möjligt Ännu kortare tackvare tuttarna ;)


Nu är det dags att börja jobbet, fylla i mitt schema och längta tills lunchen som inte är förens 17.30

Sötaste kameran

Åter igen så är jag inte död, bara sjuk ;) Igen..
Både jag och Leo är helt fuckt up i halsen :( men som plåster på såren så var vi idag i Kista och hämtade min nya kärlek;
Casio exilim fc-100 ♥
and i Love it :D
Jag har terroriserat J hela dagen med den, fotat och filmat allt.. Det är sjukt ballt att kunna filma i high speed, värsta time warp :)
Några våffelbitar har vi fått i oss också trots att vi inte har nått våffeljärn, men i Kista C så bjöd typ alla affärerna på egna våfflor..
Måste köpa mig ett nu snart, det är ju så sjukt gott!

När vi hämtat den så fick jag föja med till J´s skola, det var as tråkigt :p men vi hittade lite kul böcker. Lekte med kameran och fotade mina skor ;)
Sen blev jag utkörd av hans studievägledare (biiiatch) så jag gick och letade kläder.. Måste köpa nya munkisar eftersom alla som ev skulle ha passat nu har jag supit bort.. J gillade den grå med strass men jag föll för den lilla vita ♥
Tyvärr så blev det ingen den här gången eftersom vi fick bråttom till bussen ;)

Sen kom jag precis på också att jag inte visat hur jag möblerade om Leos rum i förrgår..
Det blev sådär...sängen står bra men skötbordet är helt mongo, funderar på att sälja det/slänga ut det eftersom han inte har legat på det sen mina operationer. Det har varit så mkt smidigare att byta på golvet.. men men på lördag vankas det ikea så vem vet hur det ser ut efter helgen ;)

Saneringen fortsätter

Nu är golvet skrubbat,leksakerna diskade och napparna spritade.Allt är spritat tvättat eller kastat.5st maskiner med tvätt är i full gång trots att jag tvättade sjukt mkt i badkaret imorse..Blir vi sjuka igen efter det här så blir jag fan cp..

Halv 8 hos oss

Så ser det ut så här.Alla leksaker i disken,madrassen är tvättad i badkaret ihop med Allt annat..Jag orkar inte en till sån här dag :( Mega Suck!

uuurk

Vi är sjuka :(
Jag har tagit ut vab för första gången i mitt liv och mår pyton.
J och Leo är magsjuka, jag mår sjukt illa men kräks inte iaf, tur det..
Men det här suger och vi blir nog hemma imorn igen, Leos rum ska stor saneras eftersom det känns som att det här bara går runt runt nu.

Helgen var skit bra förrutom att jag blev helt cp. Långt ifrån alla bitar är på plats men its getting there..

Nu vill jag bara göra som Leo och sova igentligen men tydligen så har J bokat in hela kvällen framför tv´n.
Får se hur många minuter det tar innan jag däckar på soffan..

Leo ville upp före 7 imorse igen så jag gick och la mig i hans säng (yes dubbelvikt) och vaknade en halvtimme senare av att det luktar skit. Självklart så ligger han då och pressar röven mot mig så nu kommer jag förlora ännu mer nästa gång jag leker fylle lekar..
Jag har aldrig blivit bajsad på


Uuurk, nu mår jag illa igen :(

Wii

Ytterligare en lyckad dag med Charlotta :) vi har letat lite kläder till kvällen innan vi åkte och kollade på lägenheten,jag köpte en söt korsett och hon en lägenhet ;) nu är det dags att åka hem och äta innan jag ska försöka kånka all dricka till buschen

Penisförlängare :D

Yes nu har jag fått en alldeles egen penisförlängare, eller fittförträngare som J säger ;)
Lite spontant så där.. Nej men vi har spanat på den ett tag nu, jag har gnällt om en kamera eftersom min mobil Suger och J´s är way to complicated för mig, fattar inte ens hälften av alla knappar och så är den as tung..
Men nu har jag en egen :) som J säger är bra och som filmar 1000bilder per sekund och full hd :D

Fett niiice ;)

Wiii

Jag är fortfarande glad ;)
Dels för att jag igår kom i mina ringar igen! ♥



Så nu är detta fin fina bling blinget på mitt finger igen, nu är jag inte längre naken och känner mig lite lyxigare..
Liiite finare liiite bättre ;)

Idag har jag varit hos kokkotanten och det gick bra, jag ska göra en +&- lista med mig själv som vi ska gå igenom nästa vecka och se vad vi ska jobba på och inte.
Efter det så sprang jag in på skoaffärerna i Mörby C och kollade på vår skor till Leo (läs mig själv ;)) och hittade dom här skönheterna, till Leo då..
Eftersom J kommer bli tokig när han får höra att dom kostar 400kr så har jag och Frida precis bestämmt att eftersom att allt är Charlottas fel så borde hon sponsra med minst 399kr ;)

Dom kommer ju passa så sjukt bra ihop med linnet som jag precis plockat fram nu till sommarn!

Lööövly♥




Dessutom så var nya schemat helt ok och imorn är jag ledig så idag är ytterligare en bra dag!
Helt otroligt :D

Imorn så blir det också en dag på staden för att leta lite "kläder" till kvällen, flirt fashion satsar jag nu alla mina kort på och hoppas Verkligen att dom har en bh som passar.. H-I kupor är uppenbarligen sällsynta om dom också ska vara snygga.. Men men nått ska man väl lyckas komma i..

Nu vill jag igentligen bara kompa och gå hem..
Och det ska jag göra om en kvart också :p


Inte?

Älsk ringde för nån timme sen och sa att jag inte alls mår så bra som jag skriver i bloggen, men faktiskt, jag är inte helt hundra igen men det känns sååå mkt bättre!
Att jag nu fick Charlottas cola som jag suktat efter hela dagen är en av dom saker som gör att jag blir glad.
Det känns som att jag har varit saknad och att folk är glada att se mig igen. Och det gör mig så glad så jag svävar på små moln.. So what? Låt mig göra det då.. Sluta klaga när det faktiskt är nått positivt...

Idag är jag en riktig pimp iaf, jag pimpar ut alla mina kompisar.
Charlotta har fått en lägenhet och iom det också äntligen ett ligg ;) hoppas bara det är bra eftersom anabola Kan ge problem på den fronten :p men hon har iof nått fint att titta på under filmen..
Och Johanna har förhoppningsvis fått jobb här också så im the man!

Nu blir det hemgång och imorn är jag ledig, det ska firas på flirt fashion ;)


Skev dag idag om man säger så, btw om man någongång vill hitta till 4an så följ min underbara beskrivning "den är stor och blå, går inte att missa" ;)

//Kim tha Pimp

Nu så

Nu har jag suttit och uppdaterat båda dom låsta med massor med bilder :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och äta innan det bär iväg till en jobba till 22 kväll på jobbet.
Tur att man har världens bästa kollegor så man står ut :p

Tillbaka på jobbet

Det känns väldigt bra faktiskt, känner mig som hemma här på jobbet.
Att få socialisera sig lite, skojja och höra allt skvaller har gjort mig gott idag..
Tror mkt av allt som jag känt senaste veckorna varit för att jag sitter hemma helt ensam.

Men nu känns det bra igen :D

Motiverad?

Jag tror nästan att jag är det idag faktiskt..
Även om Leo var jätte jobbig i natt och ville upp både 5, 6, 7 och 8 så somnade han om och vi gick upp till dagis vid 9 som vanligt men han var på världens bästa humör och sprang raka vägen in till sina kompisar när vi kom in, utan att säga hejdå till mig.
Men det är lugnt, han var så glad :) det är skönt att han trivs så bra!
Idag är min sista hemma dag innan det är dags för jobbet igen.
Det känns jätte bra faktiskt, sen tog jag lite kort nyss också och insåg att jag har blivit smal igen ♥
Wunderbart!


Idag ska det städas här hemma men nu ska jag springa och möta en kompis i centrum som är jätte ledsen över någonting och ville ses :( så jag får dra med mig honom hem hit så får han gråta medan jag städar ;)
Jag tror nog att det här kan bli en bra dag.. nästan, eller?!
Time will tell

Final

Yes, det som händer en gång om året händer just nu. Finalen i melodifestivalen..
Jag ser inte på delfinalerna eller nått för jag tycker hela programet suger igentligen, men finalen är kul.
Då är det annat roligt folk som underhåller mellan dom skit dåliga låtarna.
Får se om det är nått att ha, introt som är nu tycker jag var lite väl fjantigt, men jag har svårt för dolf. Finns det Någon som kan ta den karln på allvar? ;)

Nej nu ska jag krypa ner i soffan mellan J och Charlotta så jag också får lite chips :)

Trött!

J var jätte duktig igår när han satte i slingorna och 50års festen var väldigt lyckad!
Men gladast blev jag ändå idag när min våg gick under 60 strecket ♥

Heeelt underbart, jag som inte vågat väga mig på länge nu eftersom när jag gjorde det sist efter op så blev jag skitsur som svullen och vattenfyld så visade den fel ;)


Men nu är jag helt slut, Leo vaknade vid 8 och hade själv försökt byta sin morgon blöja. Så han fick bada direkt, precis som nästan varje morgon den senaste veckan.. Nu ligger vi här och kollar på nått skit program som man ska gissa ord och ringa in, helt hjärndött och det är så vi känner oss..
Men Leo röjjer på i sitt rum, han har suttit där inne och lekt med sitt garage jätte länge. Tycker det är så sött för han sitter och pratar med sig själv också med olika tonfall, arg, ledsen, glad, skällande och ordentligt. Sååå söt ♥


Nu ska jag ta soffans bästa plats tills kl 13 när jag och Charlotta ska ha vår och äta glass i gamla stan.

Jag vann!

Klart att jag vann kampen här hemma,lite gay är han nog för nu åker dom svarta slingorna i :)

Nu försöker vi med nya tag då.
J har slängt i lite hårfärg på mig som jag nu ska tvätta bort, sen ska jag försöka få honom att sätta i lite svarta slingor också..

Får se om han går med på det eftersom han satt o gnällde nyss om att han faktiskt inte var min egna lilla bögkompis ;)

Jag som flera gånger velat köpa den här tshirten från american appeal ♥


Uppenbarligen

Så klarade jag av den här dagen också..
J stannade hemma med mig idag och jobbade hemifrån, och jag sov till 12 :)

Dagen var inte så där as bra ändå några mindre utbrott helt utan anledning, men det blev bättre när vi åkte till Mörby för att byta Leos byxor som gått sönder. Det var mysigt ♥
På hemvägen så hämtade vi Leo, som var jätte ledsen, jätte kall och hade en skit förbannad fröken bakom sig..
Vi kom som vanligt 5-10 i fem men tydligen så stängde dagis 16 idag pga apk möte.
Vilket dom hade påminnt J om imorse när han lämnade...

Jäävligt pinsamt och nu Vägrar J lämna Leo imorn ;) så jag får väl vara mannen i huset imorn bitti också..
Tydligen så har jag tagit den rollen dom här senaste veckorna eftersom jag varit minst sagt lättretad och J har inte vågat säga emot så mkt.

Det är något som ska tas upp med psykologen imorn som jag inte får missa..
Jag har gjort veckans läxa "Kaboss-s" självskattningsformulär som bara gäller dom senaste 3 dagarna.
Vilka har varit hemska så det blir nog ett långt samtal imorn.


Imorn blir det också 50års fest!
Dock så har vi inte lyckats trolla fram en barnvakt än så det är J´s mission för dagen imorn och jag ska försöka ta mig till stan och fixa lite, kom ju aldrig dit idag så..

Well well nu, mera Landet brunsås ♥

Fiiint väder

En av bilderna J tog på mig idag i vårvädret.

Det är så konstigt, ibland känns det som vår och ibland, som när vi skulle ta den här bilden så fick vi traska i snö som gick över knäna.. När kommer min sommar?

Det kommer lite flera bilder senare i veckan när J har fixat lite med dom ;)

Idag har trots allt varit en ganska bra dag, solen och J fick mig på bättre humör. Vi kramades och höll handen under hela promenaden, gick förbi barackerna där Leo ska gå from månadsskiftet tills början av nästa år när hans ordinare fsk är färdig renoverad och klar. Dom var fina och ligger inte så fasligt långt härifrån heller.

 

Nu tv säger älsk.

Det passar mig bra, jag behöver en kram ♥


Mys

Det blev inget stan idag, men en lååång mysig promenad med älsk som kom hem till mig ♥
Några fina bilder blev det också i det super soliga vädret.

Nu är Leo hämtad så vi myser och ritar medans J gör egen friterad falaffel.


Leo ser för övrigt ut att ha gulsot nu eftersom dom hade målat snön på dags. Leo ville bara måla med gult, i hela pannan ;)

Medveten?

Jag är iaf medveten om att jag inte bloggat.. Eller jag har det men jag har inte publicerat det.
Det går varken framåt eller bakåt utan jag står fortfarande här och vet varken in eller ut.
Idag har jag iaf spenderat heeeela dagen med att slösurfa.
Men utan att göra nått av det vettiga som jag igentligen borde göra..

Undrar hur det kommer bli att börja jobba heltid direkt nu nästa vecka.
Har känslan av att jag inte kommer fixa det... Men jag vill iaf, för jag tror mkt av den här likgiltligheten kommer ifrån att jag bara sitter här hemma helt ensam hela dagarn :(


Men nu ska jag samma sak som fick mig på bättre humör igår. Lite mat och en promenad i solen med bara mig själv och mitt huvud.
Ev om jag känner att jag orkar med massor med folk så blir det en sväng in till stan för att köpa det turkosa nagellacket och kanske kanske den där heta höftkorsetten till pcd festen. Men det beror lite på hur den sitter ;)
Prova bh skulle jag också gärna göra, men som sagt, först promenad och mat.

Fint?

Ja vädret iaf.. Resten det vete fan..

Tänkte börja dagen med att duscha iaf, vilket jag inte gjort på typ en månad eller nått om man frågar mitt hår.
Leo sket ner säng fan idag Också med sin jävla diaré som jag inte får stopp på. Groose jag vet men värre för mig som måste ta bort skiten och gå ner o tvätta!

Men som tur är så är det sjukt bra väder, så jag ska iaf Försöka vara ute några minuter åtminståne så jag inte bara sitter här inne och deppar ner mig idag också.

Först ska jag tvinga i min lite frukost och medicin sen får vi se vart det leder.


Det är trots allt internationella kvinnodagen idag!
Frepp och Fie är prellbokade på att komma hit och äta middag idag men vi får se hur det går..
Dom brukar slinka sig ur det på nått sätt. ;)
Hoppas inte nu idag..


Jag hoppas faktiskt att det blir en bra dag.
Trots att det bara är jag och mitt huvud här.

Apatisk?

Ja det är en bra beskrinvning på mig just nu, en glömsk gammal surkärring, har jag blivit dement?
Jag vet inte..
Nått är galet. Flippade när J drog ut mig för att fota, bölade hela vägen till ica och halva vägen tillbaka..
Jag har också tänkt på att man kan bli deppig efter op men det känns som att det är det enda jag har att vara glad över nu. Jag är överlycklig över mitt nya jag..Fysiskt iaf.
För min psyke förstår jag mig inte på för 5öre..

Jag hade någon form av Go i mig tidigare, jag ville gå till simhallen med J och Leo men det ville inte J och eftersom jag inte får bada igen så var det kört och där rasade hela dagen.

Jag vet ingenting..Allt jag gör blir fel, jag förstår inget och jag hänger inte med..
Jag känner mig verkligen som om jag vore dement, jag är sur och grinig för att jag inte hänger med och inte förstår, vilket smittar av sig på alla andra här hemma och har gett mig en Jävla huvudvärk :(

Jag vill inte vara med längre  :(


Lugnande "vid behov" pillerna, ooh ja tack! Det här är fan ett sånt tillfälle..

Söndag

= Seg dag.
Jag är fortfarande förvirrad, J har ont i bröstet och Leo har diaré..
Så rolig blev våran söndag. Skulle igentligen gått på kalas hos kusinen men eftersom ingen av oss känner oss hundra så får vi skippa det.

Nu vaknade Leo från sin powernap så nånting måste vi hitta på med honom.
J vill ut och fota men jag har ont av det här jävla bröstbandet så jag har inte någon direkt lust.

Vad hände lixom, vart tog all lust för allting vägen?

Jaha

Då var man ensammen igen då..
"Tårtan" gick att äta och J´s mormor är snurrigare än snurrigast. Där känner man sig inte så knäpp iaf ;)
Men nu är vi hemma och J har precis dragit iväg på fest.
Vet inte riktigt vad jag känner, är fortfarande väldigt förvirrad och konstig, hänger inte riktigt med så jag är ganska likgiltig till det mesta just nu tyvärr..
Nått knasigt är det som händer med mig.

Hemma..

Japp det är jag :) Hyffsat smidigt gick det också, när jag kom fram till flygplatsen så gick det ett flyg till Bromma bara 20min efter och det kom jag med på. Det var tack och lov inget propellerflyg som J skrämt upp mig med utan ett vanligt fast lite lite mindre..

Om det finns något transportmedel förrutom plan som jag är rädd för så är det Stora båtar, som viking line osv, sen Estonia katastrofen när jag var lite så har jag drömt mardrömmar om att drunka på en stor båt. Lite udda också eftersom jag varit med min farmor och farfar på sjön hela livet.. Och jag Älskar skärgården och mindre båtar. Det är just dom stora som är läskiga :(
Men jag överlevde flygresan, även om det sen var lite jobbigt hem från bromma.
Jag fick för mig att jag skulle handra när jag ändå var på väg hem, vilket slutade med att jag satt fast där tills Olle kom och hämtade mig eftersom jag inte får bära..

Jag = smart...

Idag skulle jag också ha varit hos min psykolog kl 10, men det upptäckte jag nu.. Jag vet inte vad det är med mig, jag är jätte förvirrad. Glömmer allt, irrar bort mig, blandar ihop allt.. Känner mig typ senil.
Och på tal om det så ska vi hem till J´s mormor idag för att äta födelsedagsmiddag för J.

Bara för det så försöker jag baka en tårta nu, det går inte så bra.. Eftersom jag inte har någon Aning om vad fan jag sysslar med..
Vart är Charlotta när hon Verkligen behövs?
Vi får se hur det blir, jag har kokat jordgubbar i socker och gjort en "sockerkaka" i gratäng formen men hur jag gör nu det har jag ingen aning om..

Well well nånting blir det iaf ;)

Snabbis..

Japp då så sitter jag på flygbussen till Sturup i min nya heta byxgördel, sönderklippt bh och ett skit fult bröstband ;) allt ser as fint ut!ärren är sjukt tunna och fina och då har det ändå bara gått 2v.det hade jag inte räknat med,men jag är sjukt nöjd!

Framme

Då hoppar jag in till sköterskan för att kolla magen lite snabbt innan cosmo ska kolla tuttarna :) fint väder är det här iaf men kallt som satan!

Hata?

JA JAG TROR NOG ATT JAG GÖR DET SNART, HATAR MALMÖ ;) SAMMA VISA SOM SIST JAG ÅKTE NER, INGET NÄR SOM FUNGERAR PÅ HELA RESAN BARA DET ATT DEN HÄR GÅNGEN VAR DET INGA SKRIKANDE UNGAR PÅ BUSSEN DOCK SÅ VAR DEN PROPP FULL MED ANNAT LÖST FOLK! SÅ INTE EN ENDA BLUND INATT.. FY FAAANFASAN VAD SKÖNT DET BLIR ATT FLYGA HEM SEN! SYND BARA ATT DET DÅ BARA TAR EN TIMME, DÅ HINNER JAG INTE SOVA :( MEN NU KOM SOLEN SÅ NU ÄR DET BARA ATT BÖRJA KNATA MOT STADEN

Färdig!

Med Leos söta bord :D
Jag tycker det blev as fint..

Och det går också att bygga på när han lär sig flera ord.
Nu ska det bara kapas för det är lite för högt. Men annars blev det fin fint!
Bussen inför ikväll är bokad och klar också. Det blir samma som sist, nattbuss, fast nu till Malmö ist för till Lund som jag åkte till sist.

Hem sen är en annan femma, det har jag inte bokat så jag tänkte åka ut till flygplatsen och pröva lyckan där ;)

På ett eller annat sätt så kommer jag hem iaf.. Tar jag bussen hem så är jag inte hemma förens på fredag morgon så då sitter jag hellre och häckar på flygplatsen ett par timmar. Eftersom det ändå bara tar 50 min med flyget.

Fitt unge

Japp, på Leos dagis finns en fitt unge, med tillhörande kleptoman föräldrar.
Ganska mkt kläder har försvunnit på dagis, vilket är ganska förståeligt när det kommer till strumpor osv som Leo tar av sig hela tiden..

Men när det BARA är dom helt nya dyra märkes kläderna som försvinner varje gång, samt att ungen 5 hyllor bort alltid har exakt samma sak 2v efter att Leos försvunnit är ju Jävligt märkligt!

Så för 2v så testade jag nått nytt, dom nya dyra vantarna skrev jag "Leo" på fast på reflexen istället för på tvättlappen som alla andra..


Och gissa vad som ligger 5 hyllor bort idag?
Ett par nya vantar märkta med fitt ungens namn på tvättlappen och Leo på reflexen..
Vad Weird?! Undrar hur det gick till...
Dom måste ju ha oerhört bra smak som köper samma saker som vi hela tiden, eller?!


Nu är jag Fett less på dom, J vill samla på sig mer "bevis" och sen anmäla fanskapen men jag känner inte för att skänka bort mer saker till dom..
Bara den här Månaden så har det försvunnit saker för 1000kr.
Ja jag vet man ska inte ha dyra saker på dagis för att det Kan försvinna, men vad ska man göra när det gäller rena Stölder?


Gaaah nu är jag arg, hungrig och frusen..
Fan för att jag slutat röka! Det hade varit sååå underbart nu.

Back to business?

Ja jag får väl ta mig i kragen och göra klart resten av projekten som jag har dragit igång, nu är det sista touchen på Leos bord, finliret ;)

Det gör jag nog bäst själv. Även om Leo var jävligt söt när han skruvade isär det ♥


Btw, där på bilden Johanna så har du blöjpåsen som aldrig blev färdig, den är numera Leos "bokhylla" där har han böckerna som vi läser innan sängdags.. Så nej jag kommer aldrig att sy klart den, Ever! ;)

Får duga så länge..

Ja den nya bloggen är up and running iaf..
Inte så snygg men det får duga så länge..
Samma sak med länkbilden ;) inte lika snygg som hänglåset men det får duga det med..
När ska J komma hem och fixa allt? :p

Jahapp

Skulle egentligen börjat dagen med att gå till kulturhuset med Noomi och hennes lilla plutt. Leo skulle också fått följa med och ha en ledig dag från dagis. Men Noomi är visst sjuk så det får bli en annan dag..
Men ganska glad är jag ändå eftersom J inte ska jobba hemifrån idag så har jag hela lägenheten för mig själv = SATC på tv hela dagen, 2 datorer för mig själv, äta/dricka saker direkt ur förpackningen och slippa klä på mig på heeela dagen ;)

En vettig sak ska jag iaf göra idag och det är att måla klart Leos bord!


Kommer nog bli en ganska soft dag ändå..

Den första miljonen

Är nära nu, i can feel it!
J tycker jag är dum i huvet men jag och B kommer kirra biffen..


Snart är vi rika sötnöt♥

Pyssel

Idag var det 14dagar sen mina operationer och jag mår prima :D
Jag kan nu sova på sidan, klä på mig själv, ligga i soffan utan 17st kuddar, hoppa ;) jag kan göra allt iprincip.. Jag ska ju fortfarande inte lyfta tunga saker, det känns också konstigt när jag gör det så det undviker jag så klart. Utan gördeln så känns det också som at hela magen är kvar, skit weird men jag har en fantommage :p

Men jag är inte längre blå!


Det har jag firat genom att ta massor med nya bilder och genom att måla vidare på Leos bord, J tycker att jag ska fira genom att diska ;)
Det tänkte jag faktiskt göra en sväng också nu när det ändå ska torka en liten stund.

Men först så måste jag fixa fram en skiss på det jag ska göra På bordet. Det tar nog ett litet tag så det är bäst att jag sätter igång..

RSS 2.0