Äntligen hemma och utvilade

Vi åkte tillslut hem igår, var hemma strax före kl 1 i natt, tog en taxi. Vilken tur att bilstolen sitter på vagnen ;-)
Var ju ett jävla tjaffs på dom innan vi fick åka hem, dom ville ha kvar honom för observation åtminståne över natten men han var hur pigg som hellst efter kl 18 men dom ville inte släppa hem oss eftersom han fortfarande kräktes, försökte förklara att han är bebis med laryngomalaci, så han kräks alltid, dock inte lika mycket som han gjorde på morgonen..
Men men tillslut så fick vi iaf åka hem, efter skiftbytet så klart.
Tyckte det var helt onödigt att hålla kvar oss så länge "observation" my ass, vi fick sitta i ett sketet lite rum och vänta i flera timmar i sträck på ingenting. Snacka om att ta upp akutrummen i onödan, sista timmarna gick vi ut och satte oss i väntrummet för där fanns det iaf tv. =)
Men Jenny följde också med hem och sov här, stackars henne som fått sitta med oss på sjukan i 12tim, men lite kul hade vi nog ;-)

Så nu är vi hemma, pigga och glada, Leo sov lite oroligt i början av natten när vi fortfarande var på sjukhuset, gallskrek i sömnen. Men efter att vi kom hem så har det varit hur bra som hellst, han sov hela natten, vaknade inte ens för sitt morgon mål vid 5-6 utan sov till 9.30 =)


Idag blir också stora killen 4mån!
Så till frukost nyss fick han potatis =)
Äter potatis =)


Som han försökte äta helt själv =)
Äter potatis själv

Det gick väl sådär, men gott var det ;-)



Nu ska jag hoppa i kläderna, plocka lite och åka in till stan och träffa Lina och lilla Alice, promenera och njuta av solen, jag tror det blir en väldigt bra dag idag, det känns som det. =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0