Gårdagen ja..

Började dagen med jobbjobbjobb och sen en utbildning på 4tim som jag inte blev klokare av..
Men sen blev det bättre, kompade hem sista halvtimmen och åkte till stan för att möta mamma.
Vi var som ni kanske såg på bilderna innan på en helkväll på h&m.. Riktigt shyssta goodiebags var det för en gångs skull med lite tidningar, schampo, balsam, läckerol och skitsnygga påslakan.

Mamma fick ett av mina påslakan eftersom jag fick två goodiebags :D
Och jag fick hennes cider, det blev ju lite pinsamt efter ett tag när man tagit 5 glas skumpa och 4 flaskor sommersby ♥ men det var gott :)

Men jag köpte en jätte söt tröja och ett par as läckra jeans 4 (!) storlekar mindre än dom förra jag köpte för 2-3mån sen! Det var riktigt nice så det ska jag ha imorn när jag träffar B som kommer redan ikväll, eller om 42min för att vara exakt :D


Nu blir det jobb i 30min till innan jag bär mig av hemåt till mina pojkar

Nehe

Nej älskling jag har inte köpt Nånting :)

Min Mamma


Ooohyeah

Här går det fort i svängarna.
Bokade en konsultation hos Dr. Oya på strandkliniken i sthlm igår till den 7e dec och idag har jag bokat en konsultation hos Dr. Cosmo i Malmö den 17e dec Och en preliminär operation den 15e feb hos Dr. Cosmo!!

Heelt sjukt kul!
Jag vill vill vill Nu, helst igår eller förra året men jag kan stå ut med att vänta till feb för att få det jag vill ha.

En bra födelsepresent till J som fyller år den 28e feb :)
Fast jag ville iof ha det i julklapp till mig själv ;)


Så jävla glad jag blev idag då!


Yey!

Konsultationen är bokad, snart är man fit for fight igen!

Msn fylla?

Idag har varit en tänka dag. Mycket har snurrat runt i huvudet, både bra och dåligt. Finns en del som kommer upp i låsta sen men jag har inte skrivit klart det än.
Men jag börjar känna mig som en bra människa igen iaf...
Skönt. Men nu ska jag fortsätta fylle snacket på msn med sötaste B som just nu är lite så här från hennes sida;
"men jag älskar er i alla fgall...
hahaha
nbåda två
alla trec eller futa
hur mågnga är ni?"
Mycket capslock och "Förkåt" men hon är jävligt go när hon är full ;)
För övrigt så blir jag inte klok på allt med lån och räntor och shit, jag vet att det blir antingen Nordea eller Ica banken men jag fattar inte hälften av allt som står. Den klämde J dessutom ur sig idag att han vill att jag ska ta en dator på avbetalning åt honom för 15lök innan den 31a...
Ett rakt och ärligt Hell No har inte hjälpt och han tjatar värre än en unge på julafton och har tom varit och köpt blommor..
Nått han missade i torsdags när vi firade 6år :/
Well well jag tänkte...

Vet inte vad jag tänkte för nu har jag och B pratat i en halvtimme och jag blev inte klokare för 5 öre :p
Nu ska jag och J kolla på film :)

Myskväll med pojkarna

Snart blir det myskväll med mina killar, J är på väg hem från skolan nu och köper nått gott + middag med sig hem :)
Själv kan jag inte bestämma mig för vilken film vi ska se ikväll.
Hellst ville jag se nya Twilight men det blir svårt att göra från soffan ikväll. Så istället har vi Surrogates, Public enemies eller senaste Harry Potter.
Får se vad det blir. Imorn är det dags att pallra sig till jobbet igen och då ta med skitboxen som vi lånat. Men en inspelningsbar är ju guld värd så vi tänkte köpa en :)


Nu ska jag rädda köket som den mindre herrn i huset försöker riva nu.. Sen måste jag troka allt från golvet och upp på en meters höjd. Smarta jag gav Leo en bulle, så nu är det så klart bulle Överallt!

Sen ska vi öva lite till på att gå :D
Det börjar arta sig..


Nu blev jag sjukt sugen på nån het vampyr film! Någon som har nått bra tips på en?

 


6 År med Kärlek!

Yes jag har varit lite off och inte skrivit nått på flera dagar.. Men jag har varit upptagen med J ;)
Igår så firade vi 6år tillsammans.

Fan vad tiden går fort! Men sammtidigt som det känns som jätte länge så känns det sammtidigt som att inget har förändrats. Vi är fortfarande löjligt kära och har inte tröttnat på varandra för 5öre..
Det är Skönt.
Jag känner verkligen att jag har hittat rätt och det finns inte nått som jag inte vill dela med honom, förrutom garderobsutrymme ;)

Kär och galen helt enkelt!

Men nu så ska vi ta oss ur sängen och gå till Leos nya dagis och hälsa på :)


Sötaste..

Nu är jag sådär taskig och skriver i den låsta igen, men ibland måste man ;)
Idag har varit en bra dag med nya bekantskaper som det imorn ska fikas med x2 till och med, får se hur det går..
Efter det är det marknadsundersökning, om laktris... Weird men kul.

Nu vill Leo ha kvällsgröt, tjing!

Djävulens barn?

SUCK!
Man kommer hem från stan och sätter igång med städningen, förbereder sig för att både baka bullar och göra pizza. Leo leker fint på rummet, allt städat och klart så jag ställer mig för att diska upp i köket när jag hör värsta raset i vardagsrummet.. Skyndar dit och hittar en as glad Leo utan både byxor och strumpor som har rivit ut Alla leksaker jag precis plockat upp!
Nu har jag köpt ett paket cigg men inte tagit nån än, men det tänker jag fan göra innan det är dags att byta den där härliga bajsblöjan som jag hör att han förbereder åt mig just nu..

Sååå härligt det är att vara hemma med barn, familjeliv my ass.
Vardagstortyr!

Tänker maila familjeliv.se och fråga lite snällt om dom inte ska vara ärliga och ändra sidans namn till vardagstortyr.nu
Lätt att sluta röka i det här huset lixom.


Vad han har hunnit riva ut i sitt rum den halvtimmen han var knäpptyst där inne orkar jag inte ens gå in och kolla på..

Bio Leo :)

Jahapp då var dom redan klara, inte ens en timme var filmen. Så det blev inte så mycket alone time för mig, skickade J och Leo på förhandsvisningen av Spöket laban, bullar och bong :) Leo tyckte visst den var kul dom första 10min men sen ville han bara klättra på alla andra..

Well well jag får väl ta mig in mot staden nu då, köpa ett fodral till min nya ipod och pyjamas till Leo. Det är för kallt här hemma nu för honom att sova i blöja, undrar när fan dom ska slå på värmen igentligen..

Nej som sagt stan nu, kanske sola lite?


Ps. Ingen cigg idag heller.. Me Dutti som Fan!

Leo Gick!

Helt själv! Nu är han helt klart förlåten för att han inte gjorde det på 10mån kollen igår som jag bestämde förra veckan att han skulle klara, men idag så :D
Direkt när vi kom hem från Mörby C så ställde jag honom som vanligt vid sin vagn och går in, tittar bak och då går han/vaggar fram som en full anka efter mig! Självklart så hinner jag bara få med sista steget när jag tog fram mobilen..


När jag sen försökte få honom att gå så var det inte intressant längre ;)

Porrvarning


Jag vet

Jag har blivit as tråkig, tror medicinerna gör sitt en del men sen också att man varit sjuk.
Nu är jag däremot tillbaka får man hoppas. Imorn ska jag tom Ringa massor med folk jag inte känner!

Terapi på Hög nivå!
Pratade med banken idag och jag fick ett Yes! Så imorn blir det till att höra av sig och kolla upp allt Supernoga.
Har iprincip bestämmt mig för Dr. Tammy i Norge men ska kolla med några intressanta allternativ här i sverige först innan jag spikar en tid.
Känns så overkligt att man kanske kan se sig i spegeln igen snart..
Nu är det inte långt kvar. Har dock 2kg kvar till målvikten jag tjatat om helatiden men allra allra mest vill jag ner 7 till men det får jag inte för J. Han hatar när jag är så smal, jag har så breda höftben som sticker ut och han med så det är lätt att dom bonkar ihop när man humm ja gör det och det gör Jääävligt ont.
Så jag får nog undvika det, frågan är nog bara hur han ska undvika mina nya tuttisar i flera veckor när jag ligger i sängen och latar mig :p


Vi tog på tal om det lite fina bilder på mig igår i dom nya kläderna jag köpte ;)

Tänkte faktiskt lägga upp en i den låsta. Cyklingen har visat sig vara väldigt bra för nedre delen av kroppen, synd bara att magen är utom all räddning..

Nått annat som suger för nedre delen, och för mig då så klart är att jag tror min mensfan är tillbaka..

Mer än 1½ år av total frihet är nu över, eller?



Ytterligare en sak på det är att jag nu ska sluta röka! Jag har 1, En, Uno ynka cigg kvar. Vet inte om jag ska ta den nu så jag kan sluta vara så hyper och sova eller om den ska få vänta tills imorn så jag är lite trevligare än imorse när jag skippade den ;)

Vi frågade Olle

Idag har vi varit och grattat Hardy som både fyllt år och tappat bollarna,erbjudit min tjej att flytta in och bh shoppat.Vi frågade Olle men vi är tydligen helt normala ;)

Inte död än

Men fan fortfarande döende. Sjuk som fan så jag blev hemma från jobbet idag igen.
Lessen att bloggen varit as tråkig hela veckan nu men jag ligger bara och snorar och gnäller på soffan.
Till det så har min tinitus blivit värre nu också och ändrat karaktär, så i natt var det inte det vanliga tjutandet utan det lät som dom där guldiga grejerna man slår på på ett trumset. och det är fortfarande samma ljud.

Så ingen sömn heller alltså..

Inte heller för Leo som hittade mina godishalsband som jag inhandlade inför lördagen, så han har varit hyper hela mogonen. Det såg så kul ut när vi gick upp för han var helt vit i hela ansiktet, på händerna och knäna, sen var hela min dator och allt annat han fått tag på också vitt av allt socker..
Men kul såg det ut för det såg inte ut som socker ;)

Suuuk..

Vafan, först Leo sen J och nu jag...
Kom precis hem från jobbet, skulle ha jobbat till 19 ida och 21 imorn men nu ligger jag nerbäddad i sängen, fullt påklädd plus dunjacka och täcke.
J har precis tvingat i mig en hel pressad citron och en apelsin + kåvepenil, ipren och mina antidepp. Sen gick han och Leo ut i det "fina varma vädret" som han tyckte, jag höll på att frysa till döds på vägen hem men det är tydligen bara jag som är konstig..
Men fy fan vad piss jag mår, jag tror det är antingen cancer eller svininfluensa, men jag ska försöka sova på saken nu och se om jag blir klokare.
Nått annat som suger är att mina jeans leggings äntligen kom idag fast med rek i J´s namn och han har inget legg så det var som att slänga pengarna i sjön :(

Nej nu måste jag kurrera mig,
Känn ingen press kroppen men jag Måste vara frisk till 13.15 på lördag..

Städdag..

Idag har vi Tok städat inför lördag. Fredrik och hans "hot piece off ass" som hon tydligen heter (?) var här och lånade hem Leo i 2-3 timmar så vi kunde torka golv osv... Mycket har hunnit med, jag har tom städat hela bokhyllan och omorganiserat i den, min garderob och bland mitt smink!

Me dutti :D
J var lite duktig han med, men inte lika mycket för han förstörde våran "du är snygg" lapp som vi alltid haft i badrummet..
Jag har tom städat i datorn och lagt in en höstigare profilbild här på bloggen.
Men när ska någon göra en mysig header till mig??
Jag kan ju inte :(

Men men imorn och fredag är det jobb som gäller och sen är det Lördag!
Så jag ska nog faktiskt ta och gå till sängen snart.. Efter att min facebook mat är klar ofcourse, kan ju inte låta café gästerna vänta. Yes jag är alltså beroende av ännu ett värdelöst fejjan spel ;)


Men på lördag så får gästerna gå hungriga..

Hur svårt ska det vara?

Att få tag på Mandelmassa i stor stockholm?
Tydligen jävligt svårt eftersom jag inte fick hem det förens igår, nu känns det däremot inge kul att baka bullar eftersom det inte är kanelbullensdag längre.. Men jag har lovat grabbarna så man får väl stå ut. Men det kommer jag inte göra förens imorn. Idag är det jobb 12.45- 22 som gäller.

Då ska jag passa på att gå och klaga hos apple för nu är våran stora dator Helt kajko, igår fick man starta om den så fort skärmsläckaren gått igång, men idag startar inte skiten alls..
Vilken Jävla tur att J gjorde en Ordentlig backup på allt förra veckan!


Men nu ska Leo få lite frukost och sen ska vi sova en liten stund till.
Om jag får tag i honom, han har en ny grej, sno mammas handväska och backa fort som fan in under tv bänken...


Smart? Näe..
Sött..?

Stora killen

Det är ju helt sjukt vad fort det går nu, han börjar bli såå stor! Känns som man har missat massor med saker om man varit på jobbet ett par timmar, har jag jobbat två dagar i rad så har jag garanterat missat nått..

Nu är han 10mån, det har snart gått ett helt ÅR, vart har jag varit för ett år tar ju lång tid.. Det ska inte gå så här fort iaf.

Men nu återstår det att se om vi kan få honom att gå innan nästa tors, typ 1,5 vecka. Då har han 10mån kollen.

Än så länge så vill han verkligen inte gå utan stöd, han står som på bilden under och sen så slänger han sig så långt han kan ;)

Lär han sig det innan tors så ska han få sin nya cykel direkt ;) men stödhjul kanske måste inhandlas först :p

Fast allra hellst så vill jag köpa en eldriven liten hummer till honom. Så Jävla Ball! Någon som har 3295kr kanske?

Iof så är det ett jävligt bra pris, för en hummer.

Men tänk er själva att få glida till nya dagiset i en sprillans ny Hummer!

Hur ballt skulle inte det vara


Gårdagen


Bulledagen :D

Idag ja, iaf någonting att glädjas över i kaoset..
Nu ska jag kämpa vidare med jobbet och hoppas på att jag orkar handla ikväll så jag kan baka bullar.

Yeah!

Stora stora killen just nu ;)


Weirdo, me? Noo, Yes?

Natten var minst sagt Weird, jag drömde om CL!

Den utspelade sig på jobbet där jag gick och frågade efter min ipod och han säger att den är på g, han hade beställt den från apples restlager. Den gamla modellen!
Då flippade jag och satte snurr på hans stol sen körde jag hans huvud rakt igenom hans datorskärm innan jag kallt säger att han kan sitta där tills han beställer den nya modellen..


Hahaa jag är helt störd i know. Men kul var det ;)
Igår var jag iaf duktig här hemma och satte upp väggdekoren i hallen, köpte ev krok till mina väskor och byggde ihop en lampa till sovrummet. Idag blir det mer som ska fixas, mer i hallen, köket, tvätten, bokhyllan, mer ljus i sovrummet osv osv, 8 dagar kvar nu ju!

Förresten har Leo fått dagisplats nu :D
Den 9e dec så börjar han på Tellus här runt hörnet! Stora killen ju, hur ska man kunna släppa iväg honom till dagis nu när man faktiskt börjat fästa sig vid honom ;)


Bara för det så får ni lite bilder från ikea på lilla sjuklingen..


Han verkade som sagt inte så sjuk, tyckte vi då, men natten var ju en helt annan historia ;)

Inte officiellt men nästan..

Så har jag igår vunnit en ny ipod från jobbet men en touch ist för nano som jag vann förra året..
Men resultaten är inte klara än. Tävlingen tog slut igår och då jobbade inte hon som legat mig hack i häl och igår var min bästa sälj dag Ever sen jag började där.
Jag var på hugget, nu tänker jag bara sitta här och håva in vinsterna. :D

Men det är hysh hysh tills CL har räknat klart. (det vill säga om typ 3v ;))

Yes!

Idag händer det grejor, vi ska på lägenhetsvisning. En 3a i mörby c, vi har as bra plats och sen är visningen nu kl 12 så jag tror inte så många kommer komma :D
Bra för oss eftersom vi måste hitta en lägenhet nu, fick brev från sssb att vi åker ut 15e mars om vi inte söker dispens, som J iof ska göra men det är ändå inte helt 110% säkert att han får det. Men men vi står i kö till flera på samma gata så vi får se vad som händer.

Leo är frisk nu iaf och det märks, han far runt,studsar och dansar, sjunger och babblar hål i huvudet på mig och river Allt som vanligt. Sover gör han igen så jag är nöjd.
Men Satan vad han har vuxit den här helgen, det känns som typ 20cm och blivit smartare med då så klart ;) nej men faktiskt nu när man ska lägga honom i spjällsängen så måste jag vrida honom till sidan så inte fötterna slår i kanten..Då är man en stor kille :) som dessutom börjar få en väldans mycket egen vilja..
På gott och ont...

RSS 2.0