Urk

På den här dagen och veckan med, har legat i sängen tills nu när det bara var att masa sig upp och städa ur stugan.. Snart blir det hemgång och planering inför veckan, trots att jag är helt ledig så är det mycket som måste göras ändå, bvc, psykolog, lunch med Charlie, sätta om håret mm mm Jag vill bara gå och lägga mig igen när jag tänker på allt. Men Leo har gjort mera framsteg idag iaf, han stog helt själv i mer än 1 minut och dansade! Tidigare har det bara varit korta stunder, tills han märker att man släppt, då har han satt sig ner igen men inte nu :D ^stolt^

På det...

Så har jag självklart glömt att ta mina mediciner så mitt huvud är lite kaos just nu.J kom inte heller och frågade om jag behövde hjälp förens glaset åkte i golvet.Tack för den lixom...Nej nu ger jag upp för dagen/veckan/året, who gives a Shit anymore!

Rehab dag nr2

Dag nr2 ute hos J's mamma har varit jätte bra tills nu.Leo gasar iväg till köket direkt efter maten och river ut både kattmat och mjölk på golvet,precis när det är städat så välter han komposten,kaffesump och äckel överallt precis så ryker också vinglaset

Mycket blir det..

Som händer här, så nu den här helgen så åker vi ut till J´s mamma och rensar tankarna.
Det har varit så mycket nu med först Maria ungdom tjejen som var här och intervjuade mig i flera timmar, mycket jobbiga frågor som satte spinn på huvudet. Sen dagen efter var det dags för psykologen igen och han gjorde exakt samma sak bara det att han grävde lite mer.

Han har iaf kommit en bit nu och tycker sig ha en plan som vi ska ta mer på torsdag..


(Paus för at skälla på Leo som biter mig i tårna hela jävla tiden)

Leo har förövrig 7st tänder nu såg jag igår, två till uppe :) jäkla piraya det gör ju verkligen ONT när han bits!



Jag som tänkte vara duktig att uppdatera er lite men jag orkar verkligen inte mer, nu tänkte jag dra upp J och lägga mig själv. Jag är så matt i huvudet efter veckans utfrågningar så jag orkar ingenting...

Vi just nu

Idag började jag kl 8 på jobbet och har ganska precis kommit hem till mina killar, nu är det snart middag men först blir det lite mer promenad här, det gör mig på mycket bättre humör efter en Mycket hektisk dag på jobbet :)


Urk

Lååång och kämpig dag idag, men både jag och J är stolta över mig...

Imorn blir det mer..

Nu måste jag sova för att orka!

Me right now

Då har man precis sett förhandsvisningen Gamer med jobbet och nu bjuds det på dricka för hela slanten,goodiebagen sög men filmen var as nice :) men nu är jag mera törstig.

Mindre skoj..

Är rättegången imorgon, J har gått igenom papper och lekt dektektiv.
Vi har hittat alla fel som täby polisen gjort med mitt ärende och ska anmäla dom för tjänstefel!

Hittade också att taxi gubben har flyttat till min mammas område, bor på andra sidan ica nu efter att han skiljt sig från sin fru.
Det om något känns mindre bra, jag vill INTE springa på honom på ica eller när vi är på väg hem, speciellt inte eftersom att vi alltid har Leo med oss..

Besöksförbud perhaps?

Gizzy fundilerar

På vintern, som jag Verkligen inte ser fram emot och som vanligt när jag mår bajs så shoppar jag...
Nu är jag sugen på en ny vinterjacka för att dämpa kylan lite, jag vill fortfarande ha en fjällräven ala fjortis och har bestämt mig för att köpa en eftersom J fick en 8848 jacka för 5000kr+ förra året. Så nu är det min tur.
Kan bara inte bestämma mig om jag vill ha en ljusblå eller en röd.

Vagnen är blå, Leos overall är blå, mycket vi har är blått, men röd, nja kanske.. Men bara för att det inte ska bli för mycket blått. J´s 8848 är iof lite rött i.
Jag vet inte, beslutsångest.
Vad tycker ni?

Vi har precis kommit hem från våran cykeltur, J skulle visa mig vägen till jobbet genom karolinska, fattade typ inget men men ;) åkte förbi naturkompaniet för att testa en fjällräven men dom kommer inte in förens om 2v så jag får väl hålla mig till tåls lite..


Men jag har funderinger på att gå med i viktklubb.se men J säger att det är inget att ha, men det säger han om allt, när jag skrev in mitt mål så säger sidan att jag kan uppnå det på 3mån och det låter ju bra, frågan är om det stämmer..
Någon som är med där och kan säga om det bara är skit eller värt det?

Tur VS Otur

Livet är inte alltid rättvist..
En av J´s kompisar vann här om veckan 18milj på casinot, medans J själv ska på rättegång imorgon ackvare en man som kräver nästan det samma av honom.. För att ha spottat mig i ansiktet på vårat bröllop, logiken i det?

Frepp drar en krog i ögat medans Tonnie uppdaterar sin facebook profil med; "Ny bilägare har man blivit ikväll. Vann på färgfemman på Bingolotto!! HAHA!! Volvo, 25000:- mat och 25000:- kläder! HAHA FATTAR INTE!! Men kul e det iaf =) "

Var är logiken och rättvisan?
En buttugly nörd skrapade hem 10 tusen i månaden i 15år igår morse.

När är det våran tur att ha tur?


Idag har jag kompat hela dagen, och fått höjd dos ytterligare igen till 100mg, fixar inte att jobba idag. J är skit deppig. Men vi fick iaf veta att taxi idioten inte har med sig någon advokat imorn, han ska driva det hela själv, lycka till mongo.
Rätten och alla som haft med det här att göra har sagt åt honom att låta bli att driva det vidare för det kommer bara sluta med att han får betala hela kalaset själv. Men han fattar inte så vi får väl se hur det går imorn..
Han sa ju i tingsrätten att det inte var J så jag fattar inte varför han överklagar?

Kärlek för mig

Är den här låten, jag älskar den och jag kan ha den på repeat flera dyng i sträck, jag tröttnar aldrig och jag kan gråta, skratta, önska, drömma, ja jag kan nog göra allt till den här låten <3
Den får mig att må Bra, så nu har J fått stå ut med den ett tag under kvällen och nu känner jag mig stark nog för att krypa upp i hans famn och se skräckis.



Nästan iaf.. Måste bara höra den en gång till...

Och för att sänka humöret igen..

Så gick jag igenom mina dagliga bloggar som jag följer, och såg att olyksfågeln Frepp varit ute på äventyr igen. Jag hade aldrig träffat ett större klantarsel än mig själv, förens när jag träffade Frepp.
Under årens lopp har han spenderat mer tid på akuten än dom flesta. Han bryter armar och ben otaligt många ggr om, sväljer tändvätska som han sen spyr upp i ett tappert försök till att spruta eld, bryter armen när han skyndar till pendeln, hoppar ner på spåret och blir nästan påkörd av tåget som han dessutom missade.
Dom första åren så gick han nästan Alltid på krykor med gips, förutom i undantagsfall, som varade ett par dagar innan det var dags för nästa olycka.

Nu har han spenderat helgen i norge för födelsedags firande och fiske, ofcourse så får han en krok i Ögat!
Har då tydligen fått åka ambulans 10mil och får vänta tills imorn för att träffa en ögonspecialist. Ser bara ljus och lite färger...

Stackars jävla klant. Alltid är det nått, men det är klart att det skulle vara nått större nu när det inte hänt något på ett tag. Men hoppas bara att han får tillbaka synen helt iaf.


Men i den här situationen så är jag glad att det finns folk som har mer otur än mig, även om det är folk jag älskar så är det faktiskt konstigt nog skönt att inte vara ensam..


Nu fick jag tyvärr se bilden och jag är inte glad längre, !"#¤%&/(/&%¤#" vad Jävla ont det måste ha gjort!

Stackars Frepp, blir till att leta upp en bra krya på dig present, en ögonlapp ala pirat kanske?

För att glädja mitt humör

Så ska jag tävla lite och hoppas på att jag vinner någonting, känns som att jag behöver det.
Inte för det löjliga tjaffset här hemma utan för livet i allmänhet + rättegången i övermorgon...

Det blir lite tävlingar hos Familjen Korb till att börja med så får vi se om jag hittar några fler ;)
Klicka på bilderna för att komma till tävlingen..


Ett wellnesskort vill jag verkilgen ha eftersom jag vill gå på sånn där modell för en dag igen så man kanske får en bild på mig som blir bra :(


Den här boken är jag jätte sugen på, har flera liknande, "en kärleksförklaring" bla men ingen till Leo..


Amanda Egilson, i löööv, har förälskat mig i ett armband sär för länge sen, men eftersom det kostar 1400kr så ligget det på want listan ett tag till, men drömma kan man ju alltid göra ;)


Sist men absolut inte minst är en bärsele från drottning einar, huuur cool som hellst ju. Som jag har saknat att kunna bära Leo sen jag sålde sjalen, men ärligt så stog jag inte ut med färgen, den var as ful. Men den här är ju as läcker. Undrar om jag kanske ska köpa mig en ändå även om jag inte vinner den..?

Bra dag tills J blev Gay

Idag så har vi varit hemma hos mamma, var jätte bra väder, tills det började regna ;) men vi cyklade både dit och hem, så 2tim sammanlagt..
Mysig var det där och det var godare köttfärssås än vad J gör :p

På hemvägen så började J cp:a sig. Han cyklade ifrån mig när jag fick en halv snigel i fejjan och cyklade as långt ifrån mig hela jävla vägen hem. Så nu har inte jag pratat med honom på resten av vägen och nu sitter han dessutom och retas. Han säger att jag är dålig på att vara arg, för att jag tycker att man ska sätta upp skyltar om att sniglarna inte får snigla sig i cykelbanan!
Nu får jag inte heller kramas med honom när vi ska se den bajs läskiga filmen ikväll som Johanna tipsade om, men det gör inget för jag tänker ta Leos stora nalle Och den bästa platsen i soffan!


Så J är Gay men Leo kan stå själv! Och han ställer sig själv också. Han gjorde det lite hemma hos mamma igen när vi tränade och har fortsatt sen vi kom hem, det går bättre och bättre och han står längre stunder.
Shit vad fort det går...


Men nu ska jag sura vidare, och ta på mig nått riktigt fult men skönt bara för att reta honom ännu mer!

Tråkdag

Dagen har varit Så seg! Händer ingenting alls på jobbet, ringa som ringer, inget att göra.
Idiot städarna som ska börja mellan 22-23 började redan kl 21 så man hör ingenting när det väl ringer någon trots att vi har glagat som Fan över det.
Jävla polacker!

Well well jag har haft tid att fylla i alla mina fk papper nu iaf, alla förutom J´s tillfälliga fp eftersom jag inte hade det med mig. Men det får jag fixa imorn när jag är ledig.


Nu fick jag veta att jag får åka bil hem :) fett nice, slipper jag cykla hem på J´s cykel som inte har några stänkskärmar :/


Det här med att äta själv

Kommer nog bli en kul historia i sig när Leo ska försöka själv, men så hittade jag dessa;

Ur söta ju! Och kan faktiskt göra det ännu roligare. Kan ju vara ett hett tips till Leos mormor som kanske känner att hon måste inviga sitt nya kök med att lära Leo äta själv i det ;) Finns att köpa här.

Med det sagt så blev jag själv hungrig så nu blir det middag :)

Äntligen hemma igen

Vaxholm var mys men det blåste ganska mycket tyvärr :( såg nu på bilden jag lagt upp att Leo är helt svart i pannan av all jord han ätit. Tog en bild på J när vi skulle hem också för han var också helt svart fast på kinden..

Nu blir det snart tv mys och mat, men just nu så sitter vi och garvar åt Leo.
Han har stumporna på händerna och försöker leka med sina saker, det går inte så bra men han tycker det är kul ändå. Han löser problemet och tar upp alla saker i munnen ist och kryper sen runt som en liten hund.

Ätit laktrissnören har vi gjort också, och pussats på mitten, eller ja inte riktigt mitten för Leo fuskade och drog till sig det mesta med händerna. Därav strumporna ;)


Fuskunge!

Mys på vaxholm

Vi tog oss ut till slut men det är så typiskt oss att missa båten.Men vi tar den hem ist.Synd bara att det blåser så mycket annars hade det varit varmare.Men nu mer mys <3

Nehe

Och så blev det ingen tatuering igår, han ringde och avbokade en timme innan. Det var väl tur i oturen för jag var precis på väg till bussen...
Men sur är jag och blir det inte nästa vecka nu som han sa så blir jag fan förbannad.

Istället så tog vi en tripp till J´s pappa för lite fika för att sen kolla efter en overall till Leo, ist för en didricksons som vi först planerat så blir det nu en 8848 som J blev kär i.
Han vill att Leo ska matcha honom i vinter, eftersom att J har en 8848 vinterjacka ;)

Jag köpte också Leo´s extra overall. En Rockawear blev det, perfekt att ha i vagnen men inte till snölek

Eftersom Leo drog upp mig tidigt idag så funderar jag på att dra med familjen på något mysigt. Sitter och kollar upp båtarna till Vaxholm eftersom det ska bli väldigt bra väder.

Men vi får se. båten är rätt dyr och bussen gratis ;)

Mycket jobb..

Idag har jag nog jobbat ihjäl mig tror jag, började 9,45 imorse och kom precis hem!
Så idag har det varit mycket, glömde äta frukost, hann med en billys pizza på lunchen på jobbet, sen utbildning i ett litet litet rum utan luft i 2½tim och sen vidare till nästa jobb.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat igen, mår inte nått vidare så vi får se hur det går men J pressar mig nu och påpekar att han lagat det jag önskade, korvstroganoff..


Så jag får väl tvinga i mig det nu och sen sova för imorn är det tatueraren som gäller!
Det blir nog en liten mobilblogg därifrån, men sen är den nog ganska hemlig tills den läkt, allt för att hålla mina kära läsare på halster ;)

Fittslem AB?

Jag och Rosie har idag kommit på en ny affärsidé med tanke på dagens artikel i expressen.
Vi ska börja sälja våra gamla använda trosor ;)
Undrar om bolagsverket godkänner "Fittslem AB" ?

Jag vet att mycket familj läser här men jag kan bara inte låta bli :p
Det är faktiskt enormt stor efterfrågan på nätet efter det här och vi har kommit fram till att det dels är en bra extra inkomst men också, jag slipper tvätta!


Någon som är haj på att göra hemsidor så vi kan lägga upp en shysst prislista?
Som betalning kan ni få ett par av mina använda trosor ;)


Kommentarer på detta?

Energiknippe!

Inte jag då utan knasbollen som river ut allt ur köket...

Det blev en ganska lyckad dag ändå, efter att ha skrattat gott åt J som satt på skithuset med öppen dörr och nya nummret av glamour i högsta hugg så gick vi ut och cyklade lite med Leo. Stormade Filippe som hade en sjuk Tessan hemma, åkte till mörby, köpte mat och fick en god stek när vi kommit hem.

Resten av tiden har jag gett mig in i overall djungeln och kommit fram till att det blir en Didriksons 1913, gärna en svart men en camo går också bra...

Men nu måste jag lägga Leo som gör mig Galen! Han far runt som en dåre, klättrar, bankar söner allt, kastar sig, drar mig i håret och bara busar, gör allt han inte får och bara as garvar när vi skäller på honom..


Nu har han dragit av sig byxorna och kryper iväg som en raket med dom i munnen och flåsar som en hund...
Konstiga unge!

Nej nu är han uppe på skrivbordet och slänger min mobil i golvet! Fattar inte hur jävla snabb han blivit, helt absurt.
Kräkits har han gjort hela kvällen också, minst 10 ggr på 30min hoppas han inte är sjuk, men det känns ju inte så troligt med den här energin.


Men nu är han i säng och fylltrattarna J och Filippe är skickade till macken, hoppas dom ramlar baklänges i nått dike på vägen så jag får några minuters lugn och ro här.

Shit vad tråkig dag..

Jag har så tråkigt så jag håller på att dö, försöker få J att hitta på nått med oss men han är tråkig.
Var hos psykologen imorse också och klämde ut lite skit, han höll på att ramla ur stolen och sa att det vänder i magen på honom av att jag bara berättade lite random händelser. Så jag ska tillbaka dit nästa vecka, och han verkar som han faktiskt vill hjälpa eftersom han ger mig massa beröm hela tiden..
Men men nu ska vi ut och cykla lite eller nått så vi kommer ut lite..

Duktiga vi!

Nu är vi hemma och har landat igen, efter att ha cyklat runt i 4 (!) timmar!!
J är inte så bra på beskrivningar, eller på att hitta öht så vi som skulle till sjön i solna tog vägen via ullriksdal, kista, hallonbergen, helenelund, 1 värdelös timme rakt igenom skogen (det var ju en genväg så klart.. NOT) sen efter ett tag var vi framme. 
Hemvägen tog 10-15 min.. Men bra träning var det iaf och Leo älskade det, han sov när vi cyklade också, såg inte alls skönt ut men men.. 

Idag Får jag unna mig godis ihop med älsk.


Nu ska vi se på nyheterna som handlar om mitt jobb som gör lite som dom vill ;) 
Så undrar ni var jag jobbar så är det på 22 nyheterna nu, jag har ju nämligen en tystnadsplikt som är lite tvetydig. Vi får säga var vi jobbar men inte vad vi jobbar med. Men till våra kunder som vi faktiskt jobbar med får vi inte säga var vi egentligen jobbar.. Well well jag hoppas att det händer någonting efter det här, jag har min sista semester dag imorn så vi får se vilket liv det har blivit, vi får ju inte heller prata med pressen så jag undrar hur det här kommit ut.. ;)


Shopping

Idag ska Leo få cykla :) vi har varit och köpt en tuff hjälm och J en cykelsits som man har framme på styret :) hoppas Leo gillar det nu bara :)

God morning sunshine

Idag har jag varit duktig,var glad och nöjd när jag vaknade så jag och Leo gick till affären för att köpa frukost.Slutade med att vi bakade scones,kokade ägg,te och köpte juice!J blev glatt överraskad när vi väckte honom tid 13 ;)

Det slutade ju sådär.

Vi kom in till stan tillslut och gick runt lite på ung08, Leo fick ett festivalband som han kunde smaska på..
Men jag mådde inge vidare så vi åkte hem innan konserten, och jag gick och la mig vid 19.
Vaknade för 45 min sen eftersom J fortfarande inte lagt sig, har tagit en av mina lungnande och hoppas på att jag kan somna om nu och det är bättre imorn..

Åååh

Hur kunde jag glömma det? Jag som sagt att tjurat över att gick gick över strecket på vågen åt fel håll, jag tar det tillbaka för nu är jag under igen!
Men nu blir det fler situps bara för att fira ;)

Och killarna fick ingen fisk idag heller, konstigt att dom aldrig får det när jag är i närheten..

Nehe..?

Inget ung08 blev det idag, jag som tom tog på mig fjortis kläderna :/ men men imorn Ska vi iaf dit, eller iaf jag. Ska se Voice konserten, även om det inte var så många roliga som spelar så vill jag ändå hitta på något.. 
Istället för att gå till kungsan så träffade vi Catta, Per och lille plutt Hardy.
J tyckte det var jätte kul men har nu kommit fram till att han har det mycket bättre där. Så dom ska bara diskutera klart det hela och sen flyttar våran lilla vovve dit...

Lite sorgligt, men det är faktiskt det bästa för honom..


Frepp har tagit sig hela vägen ut hit idag för en gångs skull också ;) så nu är killarna ute och fiskar. 
Leo hamnade precis i säng med sin nattvälling och nu ska jag bänka mig framför tv´n samt skriva en lista på vad som måste köpas på ikea. Leo har börjat leka mer och mer själv nu, så imorse tog jag lite sovmorgon och han fick röja runt lite själv medan jag låg kvar i sängen en timme och han hittade mycket skoj att göra. Så nu måste det barnsäkras ordentligt. 

Vi satte en skiva framför boxen och förstärkaren förra veckan eftersom vi tröttnat på att han byter och fingrar på den Hela tiden! Men idag när han drog ur sladden till datorn så kom jag på att vi behöver nått sånt till bokhyllan med så han inte kommer åt kontakten, det räddar iof bara datorn. Vet inte vad vi ska göra för att han ska låta bli alla kontakter, han drar ut allt...

Sååå störande!

Speciellt eftersom han drar ur babymonitorn i vårt sovrum Varenda morgon så batterierna jämt är slut...


Men men nu vägrar Leo sova, han har fått för sig att man ska stå där inne och bara titta på honom tills han somnar, men när han väl somnat och jag ska smyga ut så knakar mina knän och då vaknar han.. Störande det med..


Nu har han gett upp iaf så jag ska sätta igång med mina situps, cyklade för övrigt hem från stan idag, i min 15cm klackar + platå, på J´s dirtbike, fick många konstiga blickar kan jag ju säga ;) men det förstår jag för det var inte enkelt och måste sett ganska sjukt ut.

Ung08

Yes nu drar jag och Leo oss in mot stan för att möta J, Catta och Hardy och sen vidare till ung08 i kungsan...
Jag tycker vi lyckades ganska bra med dagen outfit, mina kortaste shorts, oversized tshirt som jag glömt att jag hade och high heels. Leo fick en lindex body med matchande strumpor och ett par förstora baggy jeans.

Hot or Not?


Duktig igen.

Nu har jag gjort mina dagens 100 situps, trots att jag har värsta träningsvärken sen igår!
Och inte ett enda chips har jag smakat från J, duktig jag :)

J som aldrig brukar ha någon åsikt om vad jag köper till Leo vill nu inte ha jacka och byxor utan overall eftersom vi tydligen inte ska ha någon åkpåse, så det får väl bli en ny då..
Så jävla synd bara att det inte är rea på pop overallerna längre, men det är ju ett tag kvar så vi får väl se.

Men nu ska jag spela lite med min nya mus..


Dålig/Bra dag

Dagen började sämst, mådde bajs och hela världen var emot mig men så skulle vi åka in till 08 festivalen och spana på fjortisar dock var vi så sega så J var tvungen att åka direkt till sitt möte och lämnade mig och Leo själva på centralen.
Funderade på att åka hem men sket i det och gick upp och tog en fika med Elina, Theo och deras kompisar en sväng innan vi drog runt på stan.
Så det blev bra till slut. Leo fick sig ett par täckbyxor till vintern med ordentliga reflexer, men jag hittade ingen jacka som riktigt föll i smaken.

Så nu får dagis helt enkelt finna sig i att jag tycker det är snyggare och smartare med byxor och jacka än overall. :)

Tatueraren ringde idag också så dit ska jag på torsdag nästa vecka! Han hade skissat lite och ändrat storleken på texten så jag tror det blir jävligt nice.


Förresten så drog J med mig ner till sjön igår för att fiska lite, och jag är helt övertygad om att jag såg en haj fast J säger att det var en gädda, men vad vet han?! Det var en Haj! En stor stor fena som stack upp ur vattnet och simmade in i vassen. Men trots det så fick inte J någon fisk, men det fick Jag! 2st till och med, 2små mörtar <3

Precis när jag skulle ta en bild på den första som jag trodde var död så hoppade den så det är en flygfisk på bilden ;) den blev bete när J skulle försöka fiska upp min haj. Den andra lekte Leo med en stund, sen tyckte J att vi var djurplågare så han skulle slänga i den innan den dog men den simmade inge mer efter det ;) så hans kannibal polare åt upp honom..


Nu ska jag förbereda Leo för sängen och kanske äta någonting, har inte blivit mer än en bulle och fanta när vi fikade på nk så det börjar kurra lite i kistan nu.
Sen blir det 100 situps innan tv´n slås på.


Träningsvärk har jag haft i magen hela dagen så jag hoppas att jag pallar ;)

Duktig jag!

Jag har precis gjort 100 situps! Första gången på Mycket länge och det kan jag tacka tv 3 för, eller snarare 500kg klubben (och lite Jenna) ;)

Nu får jag försöka dra igång det här på riktigt, jag som passerade det magiska strecket för 3v sen har nu passerat det igen, fast åt fel håll. Jävla semester. Nästa vecka är den iaf slut, då blir det till att cykla till jobbet igen. Samt att jag måste försöka göra mina situps varenda dag om jag ska få något resultat någon gång.

Nej nu ska jag nog göra några till och säga åt J att plocka bort den äkliga chips skålen...


Var är alla mina kommenterare förresten? Har ni döddit?

Trötter trötter..

Tillslut så kom pucko psykologen, 45min för sent, han hade så klart glömt bort mig. Jag påminnde honom om att jag fick den här snabba tiden för att jag tänkt att anmäla dom eftersom den förra shabblade till det.
Nu fick jag också veta varför den andra aldrig hört av sig.. Han orkade inte (!) det blev för mycket för honom, han bröt ihop?! Hallå jag då som lever med det och som inte ens berättade nått mer än övergripande basic...?
Jävla fuckup!

Fick hur som helst en ny tid på måndag så den nya hinner leta reda på alla papper som den första fyllde i så jag slipper göra om allt.. Han verkade ganska förstående iaf men jag har ändå fått nummret till C´s psykolog på lidingö så jag ringer nog dit med..

Var en sväng hos tatueraren också och han ska rita lite till mig och så ska jag dit nästa vecka förhoppningsvis. Han ringer imorn med en tid <3


Fint blir det iaf :D

Fin har också Jenna Jameson blivit! Läser hennes blogg som kommit igång nu igen efter tvillingarna och hon är så fresh redan nu! Det får en att vilja röra lite på fläsket. Men 500 situps om dagen vete fan, jag håller på att få en hjärtattack efter 15 ;)

Som vanligt..

Så går allt åt helvete,skit psykologen har inte lagt in mig i schemat så han är inte ens här.Det är så jävla typiskt! Nu har dom fått sin sista chans,nu blir det en anmälan och jag tänker aldrig mer sätta min fot här! Jag hatar dom alla Jävla mongo horor!

Just nu...

Självklart när jag har skit bråttom till psykologen så ska buss jäveln preja sönder kostymnissens nya fina bil...Finns det ingen i sthlm som kan köra buss?Jag blir så trött

Pilutta dig

Jag har en ganska lagom stor hemlis, vill du veta? ;)

Ingen bra dag

Idag är igen bra dag, sög redan när jag vaknade...
J har tagit med Leo och åkt till Sundbyberg med Filippe, själv sitter man här och skulle ta hand om mig själv. Blev en film som jag redan sett och nu ska man väl till att städa köket och börja med maten.
J tycker jag ska åka till akuten medans jag tycker jag kan vänta tills imorn när jag ändå ska till Kronan på morgonen.
Efter det ska jag iaf till tatueraren, har plockat fram 6st olika typsnitt som jag sitter och väljer mellan, alla är ganska lika, eller ja två olika typer. Får se om jag ev tar nya handavtryck på Leo ikväll också för att se om det blir bättre än dom vi gjorde när han var pluttig, men jag vill ju helst ha dom eftersom dom är så små..
Men vi får väl se..

J ska få vara min rådgivare ikväll om jag orkar.
Känner att jag måste göra den så snart som möjligt eftersom jag känner att jag inte kan hålla mig ifrån att göra vissa andra dumheter annars. J säger att jag bara kommer göra det någon annan stans då, men jag måste väl försöka med nått right?

Barvagnsgrillning <3

Och nej vi grillade inga barnvagnar, men det var massor med barnvagnar där :) och bebisar. Några bangade i sista minuten så det blev mycket mat till oss (läs J) Leo blev jätte blyg när vi kom dit, vilket aldrig hänt förrut men det gick över ganska fort.
Nu börjar ett program på tv om trillingar och femlingar, jag försöker få Leo att sova middag och jag är Så glad att han bara är en!

Hur som hellst blev det jätte god mat och mycket getingar igår. En av barnen var 2v äldre än Leo och kunde stå själv (och har gjort sen han var 6mån!) samt att han dansade och ropade "Reggae" när vi satte på Bob marley <3 så söt!
Så nu blir det hård träning för Leo, han står ju själv men bara om han inte vet om det, så fort han märker att man inte håller i längre så sätter han sig..
Den andra bebisen var så pluttig, 3mån och det känns som att Leo aldrig varit så liten. Vad fort dom växer!

Jag försöker bli bättre igen på att lägga upp bilder här, några andra förändringar är också på G. Men det är så svårt att välja ut bilderna så här får ni ett gäng från igår.






Igår var vi föresten och badade här nere i brunnsviken med Leo, det tyckte han var jätte kul. Mindre kul var det däremot när vi fick sitta och vänta på J och Filippe som skulle hämta ett drag som J slängt i vattnet. Filmade knäppskallarna och här har ni, en timme fick jag och Leo vänta på dom, så självklart kom vi som vanligt sent när vi skulle grilla..


Nu sover Leo, J också för den delen. Jag fick en avbokning för nageljobbet idag så jag är ledig, funderar på att gå ut och sola lite.

Jo helt död..

Jag tror nog att jag är det, jag är såååå trött. Sitter bara och gärpar hela dagarna men trots det så jag fått ganska mycket gjort ändå.
I lördags var det verkligen full rulle och mycket fixande inför eventet. Vi fick först inte tag på allt som vi behövde använda men efter mycket om och men så gick det. Jag fattar inte hur alla nagelsalonger kan ha stängt på en lördag, när har vanligt folk tid att gå och fixa sånt egentligen? Well well det löste sig lite halvdant med det jag behövde tillslut och jag jobbade på bra och fick in en del bokningar också till veckan, perfekt nu när jag har semester.


Medans jag jobbade och slet så fick jag höra att J var och badade med Leo, Olle och Alice, det känndes mindre kul när jag jobbade och slet. Men det är bra väder ett tag till nu så det kommer nog fler ggr..Jag har btw inte solat en enda gång på hela semesten!


Eventet blev också lyckat med goda snittar och min bål :) njutningsexperten Anna var väldigt populär och jag fick en ny darling av min darling ;) som förövrigt också dök upp eftersom min mamma var barnvakt åt Leo för att vi skulle ut.

Vid 23 när vi hade packat ihop och var klara så var ju då tanken att vi skulle ut men vi var alla helt slut. Så det blev donken och sen körde Liw oss hem. Sova trodde jag att man skulle få göra då men ikke, hamnade på soffan framför tv´n ist..

Men sova ut fick vi ändå så igår städade vi hela lägenheten innan det bjöds på tårta här ute på gården. Jag fick lite pengar och en plattång <3
Sen så somnade både J och Leo och sov till halv åtta när jag drog upp dom. Så nu försöker vi få tillbaka Leos rutiner så han inte vaknar före 9, det fungerade idag iaf :D


Idag blir det iaf barnvagnsgrillning hemma hos Max med den underbara utsikten, då ska han syrra få se vad Leo kan, hon har trott att Max antingen ljuger eller missuppfattat Leo´s ålder eftersom hon inte tror att han kan vara så tidig med allt ;)

Inte död

Men typ, orkar inte så mycket än, låååång (men bra) dag igår och städning och tårtätning idag.

Nu väcka killarna och gå ner till vattnet o fiska...

Trötter

Nu är vi hemma och trötta, blir visst jobb för mig imorn ändå men det ska jag väl klara.
Har fixat klart mina egna naglar nu inför morgondagen,
det blev jävligt slarvigt, men jag var så trött efter att ha gett J manikyr och dragit fram all skit jag ska ha med mig imorn. Har kommit fram till att J har rätt, jag har en Hel del nagel prylar...

och det här är bara det jag ska ta med :p

Det blev bra till slut :)

Ja mot alla odds så blev det en bra dag, thai mat, skumpa och grönan. Nu ska vi hämta Leo och åka hem och kramas <3

Som vanligt..

Så sover J fortfarande, han är ju såå trött..
Gick och la sig efter att jag väckte honom och ville ha frukost, efter att redan varit uppe ett tag med Leo. Shysst lixom.. :(
Inte ett dugg sugen på någonting längre...

Grattis på mig!

Yes idag är det min dag :) telefonen har gått varm med sms och samtal, och det känns skönt att inte vara bortglömd som vanligt..
Efter lite tjat så fick jag frukost och paket på sängen, det var en söt liten mus till min lilla dator. Så nu kan jag äntligen spela på den!

Fick också en ny tatuering i present av pappa som ringde, så nu blir det en Leo hyllning och min stjärna <3

Nu ska jag hoppa i kläderna och se om jag hittar nagelsakerna jag behöver tills imorn annars kommer jag inte kunna jobba... Har engentligen ingen lust med det heller eftersom att planen var att gå ut efter nu när mamma ska vara barnvakt men Lina bangade också igår så jag vet inte riktigt vad som händer.
Mega pank är jag också så jag får väl sitta hemma och spela bingo eller nått..


Nej kläder var det, möte med fk har vi ju idag också, precis det man vill göra när man fyller år, men sen blir det iaf J´s överaskning, jag kanske vet vad det blir men ändå inte, han brukar luras...
Men mat blir det iaf, det blir det alltid när han bestämmer. ;)

Tårta blir det inte förens på söndag när släkten är bjuden ;)

Skit

Ingen bra dag alls idag, har ringt och skällt på Kronan idag igen men det är ju som att prata med en vägg, dom skulle ge det till remissteamet igen och jag frågade om det kommer ta 4 månader igen, det visste hon inte men det var mycket möjlig.
Det är fan helt sjukt!
Jag har mått så jävla dåligt idag så jag tog mina lergigan för första gången idag, slutade med att jag somnade på soffan och sov 2timmar, när jag vaknade hade Leo rivit ut hela vardagsrummet, inkl pappersinsamlingen..
Men jag orkar verkligen inte göra nånting åt saken.. Jag städade och fixade igår..

Så vi gick ut och lekte lite på gården, tyvärr så såg det lika dant ut när vi kom in igen :(

J kom hem duschade och åkte och är fortfarande inte hemma.


Skitdag, skit land, skitliv, ser verkligen inte fram till morgondagen eller lördag som jag gjorde förrut. Alla har bangat och det är bara Lina som vill med ut och fira min födelsedag...
På allt det så har Leo varit jävligt missnöjd hela dagen och bara tjurat.

Nu orkar jag inte med det här längre.

Bara tjaffs...

Jaha då var det läkarbersöket avklarat.
Fick höjd dos igen till 75mg om dagen och förlängd sjukskrivning tom 15e sept. Hon skickar också fax till Kronan och skäller ut dom Igen (!) plus att hon också skriver ett papper till Solna komun om att Leo ska få börja på dagis tidigare, precis som bvc ska göra.
 
Imorgon fyller jag år och det ska vi fira med ett möte med försäkringskassan, jippie ^not^ verkligen inte vad jag har lust med när jag fyller år...

Nu är jag bara trött och tycker det mesta är jobbigt, kommer bli mycket tjaffs med dom imorn och sen kommer det bli mycket tjaffs med komunen.
Om en halvtimme är iaf J på centralen så snart kan jag iaf få en efterlängtad kram. Leos stora nalle ger inte mycket tröst tyvärr...

Hur kunde jag glöma?

Att berätta att min lilla bebis kan stå helt själv?!
Vi har övat mycket i veckan och det har gått ganska bra, men igår och i förrgår så stod han upp helt själv både på egen hand och med lite uppmuntran.. Lite vingligt är det så klart men han sätter sig igen sen ist för att ramla.
Han har ju suttit på huk och balanserat ett tag, samt sin snygga "spindelmannen pose" nu vill jag att han ska börja gå :D

Han är så duktig, min stora lilla kille <3


Idag kommer J hem så då ska vi visa, det har varit lite svårt att visa trots många videosamtal ;)

Nu ska vi klä på oss och traska iväg till läkaren för att utverdera medicinen...

Seegt

5 bilder i taget, tack för det mongo facebook. Men nu är iaf alla (läs några) nya Leo bilder uppe.

Nu börjas krånglet med Amsterdam bilderna, men det Ska gå!

Surprise

Wii jag ska få en överraskning, jag har gnällt på J att han aldrig överraskar mig längre, förrut så fanns det ofta små söta postit lappar när jag gick upp på morgonen och han hittade på mycket knäppa saker.
När jag läste om Johannas kille som överraskade henne med ett frieri så visade jag det för J och pikade på ordenligt. Så idag när jag sa att vi skulle grilla i rålis med jobbet på fredag eftersom vi är flera som fyller år, då sa han nej?! för vi har visst andra planer. Leo ska vara hos Frepp hela dagen och vi ska ut på äventyr. :D

Luskat har jag gjort minsann men inget får jag veta, han är inte lika dålig som jag på överaskningar så jag kommer nog inte få veta nått heller..


Nog om det, idag har det varit full fart på mig och Leo, började på apoteket där jag utan tjaffs fick ut mina mediciner tillslut. Sen åkte vi och mötte Catta och Hardy som missat läkartiden och hade 3tim att slå ihjäl så vi var i Vasaparken och sen åkte jag och Leo för att träffa Elina, ingen Theo var med dock men det var kul ändå.
Det blev donken, skofix och både skrapan och ringen (med tillhörande shopping ;) ) innan det bar iväg till nästa grej.
Då åkte jag och Leo till drottninggatan för att hjälpa Dragge att hitta till affären med den äkliga gubben, den hittade vi inte, ist så var det renovering och en ny affär på väg där så då rullade jag hemåt.

Självklart så satte jag oss på fel tunnelbana, men vi kom hem tillslut.
Nu är det dags att försöka få upp dom jävla bilderna på facebook igen, försökt hela dagen men det är fan omöjligt...

Här får ni en på den ny pimpade vagnen iaf, med kornblå suffla och nya Friis & co "skötväskan".

Tidigt idag..

Idag ville Leo också upp tidigt, inte lika tidigt som igår men ändå, 7.30 var det bara att masa sig ur sängen, som tur var ville han bara vara uppe en halvtimme sen gick vi och la oss i våran säng ist och sov tills nu..

Trodde att det super onda i nacken som jag vaknade med skulle försvinna men ikke :(
Så nu ska jag sura vidare på facebook som inte laddar upp mina Leo och Amsterdam bilder och så ska vi gå och skälla ut apoteket, som hävdar att jag plockat ut mitt Lergigan 2ggr, vilket som jag sa innan är bullshit så nu ska dom få höra...


Men nu måste vi klä på oss för när vi är klara där så ska vi träffa Elina och Theo.

Bra dag :)

Vilket toppen väder det varit idag, och jag har fått mycket gjort.
Jag och Leo började dagen med att svänga förbi jobbet och lämna Rosie´s gardin och sen gick vi till Catta och Hardy och lekte i sandlådan en sväng innan vi gick och badade. Eller Catta, Hardy och Leo badade, men jag gick iaf i till knäna ;)
Leo och Hardy verkar iaf ha saknat varandra..


Innan det så hann jag ringa och skälla på både vc och fk..

Efter det bar det vidare till någon liten barnbutik vid mitt jobb som hade jätte utförsäljning av märkesbarnkläder. Det var skoj, hittade lite fint från ida t men dom tog inte kort så vi gick vidare. Skulle egenligen till en tygaffär men hamnade på villo vägar.. Jag kom därifrån med massa fint, en helt ny Friis & co väska och skor, en tshirt från Gina som varit slut i butikerna hur länge som helst, ett par baggy jeans till Leo och en mössa från Villervalla. En ganska bra skörd för idag om jag får säga det själv ;)


Sen kände jag att visa kortet grät så vi mötte upp Tessan, handlade mat, gjorde tacos och nu när Leo somnat så blir det paj, rödvin och Brüno :D


Imorn så måste jag förbi apoteket och skälla på dom, när jag försökte hämta ut mina mediciner idag så fick jag inte det eftersom han sa att jag redan hämtat ut dom 2ggr på mitt recept som man bara får hämta 1gång på, vilket är Bullshit eftersom det har varit slut från tillverkaren sen jag fick det utskrivet..
Så vi får se om jag blir knäpp imorn eller om jag kan träffa Elina och hennes pytte lilla Theo. :)


Nu Brüno

Lillskit 8mån!

Shit vad det går undan, igår blev Leo hela 8 månader! Vad tiden går fort..
Inatt så var tanken att jag skulle sova själv för första gången på länge men det gick inte, så först så sov jag med Leos jätte nalle sen när Leo ville upp och leka vid halv 5 så fick han också sova med mig, det var mys.
Längesen som jag sov med honom, men jag gillar det, han luktar så gott ;)

Men busig som bara den har han hunnit bli. Så idag ska han få springa av sig lite, vi ska in till stan och träffa Catta och Hardy. Det blir också mys.


Sen får vi se om Tessan orkar komma  hit och äta med mig efter jobbet, annars blir det lite gammla chips till middag idag igen ;)

Uuursh

Vilken lång resa det blev, till råga på allt så blev tåget Smock fullt vid Gävle, "ni kommer få åka typ helt själva" in my ass Fredrik, lika mycket in my ass som att det inte fanns några mygg där!
Långt och trång blev det, sur konduktör och störd kärring, hon satt och gnällde om att Leo gjorde hennes hund nervös när han lekte med sin lilla brio hund, och sen säger hon att han ser ut som Jonas Gardell?! Biiatch!!

Nu är vi iaf äntligen hemma, suffletten har kommit ^love love love^ och Leo river hela stället, han blev jätte glad och började dra ner allt på golvet direkt när vi kom hem. Däremot så har han tutat hela vägen sen vi satte oss på tåget och gör det jätte mycket nu också, samt att han är alldeles rödflammig i ansiktet. Tror nog det kan vara så att han är allergisk mot frukt som vi funderade på igår när han blev helt röd.. Vi får väl se, tutandet gillar jag verkligen inte att det är tillbaka igen för det låter så läskigt.. :(

Well well nu ska vi traska ner till macken och hämta lite kläder som jag traderade till mig förra veckan :)

3,15tim tåg...

Nu är vi på tåget som tar en evighet så det blir korsord o mobilspel,Leo röjer med sina leksaker på sin plats o klättrar på bordet.Självklart så blev det bra väder idag...

Lille fisken!

Jag och Fie har metat, det var äckligt eftersom man var tvungen att kladda med mask, men det slapp jag, vegetarianen Fie fick göra det ist. :D
Men jag fick ingen firre, dom snodde bara mina maskar och drog. Men Fie fick en liten mört som vi kastade i efter att den fått posea för bloggbilden ;)

Varit ute i båten har vi också varit, när jag rodde gick det ganska bra, men mindre bra för Fie.. Så det står väl 1-1 i smartaste tjejerna på sjön ;)

Imorn blir det hemgång, får se om alla mina fina saker jag köpt kommit då :) som plåster på såren för att det var dåligt väder så budade jag hem en åkpåse från engelska ebay eftersom den färgen jag vill ha är skit svår att få tag på här. Dock så missade jag att det var i pund och räknade på euro så det råkade bli lite dyrare än jag trodde. Det är bara att skyda sig att betala imorn innan J läser sin mail eftersom att han tyckte det var dyrt med 400 som den först låg på och nu blev det nästan det dubbla + frakt ;)


Oops i did it again...

Trök väder

Jaha här är det fortfarande skit väder, det som var så lovande första dagen när vi kom hit och låg och solade på gräsmattan. Idag regnar det inte lika mycket men det är jätte mycket moln.. :(
Vi får väl se om det händer nått skoj idag eller om vi bara ska vara här inne, J försöker få ut mig och Fie för att fiska men vi får väl se, ingen av oss har någon större lust att ro ;)

Leo fick för sig att han skulle vakna halv sex imorse, vilket inte jag höll med om och vägrade plocka upp honom, så ist fick jag ligga och vagga vagnen i två timmar, så fort jag slutade blev han arg. Men men vid 9 så gick han och J upp så jag fick sova vidare en stund.

Nej nu ska jag tradera vidare en stund, måste tröst köpa någonting eftersom jag missade sittdelen igår ;)


Imorn är det hemgång, iaf för mig, Leo och Fie, grabbarna stannar tills på tors (tror jag) för att hävda sig lite som män, fiska, rapa, dricka öl och lukta illa, utan rakgrejor. Så det blir ett par håriga män vi får tillbaka.. ;)

Haha

Nu har det regnat i mer än en timme och nu ser vi att killarna kom med båten, do var jätte långt bort och har fått ro som bara den i regnet, medans jag och Fie har konstaterat att det regnar och bara suttit här inne och skrattat åt dom :) men nu kommer dom så nu ska vi retas.. ;)

J vill att jag hämtar torra kläder åt honom eftersom han varit duktig och fångat både en abborre och gädda.. Däremot så slängde dom i båda igen så jag vet inte om jag tror på det idag heller ;)

Shopping :)

Idag är det inget bra väder trots att jag satte på mig shortsen :( så vi har varit på Dollarstore och shoppat ist. :D
Massor med fina ramar, en gosedjurs väckarklocka till Leo, äggkoppar, en skål och en ljusbricka.
Så här snygg blev Leo i Fie´s nya brillor ;)




J spenderade lika mycket om inte mer på fiskeprylar så nu killarna sätta sig i båten igen, trots att det börjar regna nu..

Men men det är deras problem, fin utsikt har vi iaf, och vi kan hålla koll på dom så dom inte drunknar :p
Igår kväll kom dom iaf hem med 6st små abborrar, dom sa att dom fått upp fler men kastat i, men det vete fan.. ;)


Bilderna från Amsterdam ska ni få se när vi kommit hem igen, inte ens jag har sett dom än eftersom vi åkte typ direkt igen.. Men nu hittade jag några på mobilen som jag tog på våra härliga rum..


Första bilden är på min säng som såg ut att vara delad på mitten, saknade ovansidan gjorde den iaf.
Andra är golvet där den härliga heltäckningsmattan inte täckte hela golvet, där hittade man halva gröna piller, använda kondoner och spliffpapper..
Sista är på tapeterna som verkligen ramlade av väggarna.
Men det är vad man får i Amsterdam för 3000kr, och då hade det här Hotellet (?!) dom bästa recensionerna...

Nu har jag försökt få in bilderna hela dagen + kvällen och nu ger jag upp, dom flesta har jag fått in nu men Leo bilden hamnade på sniskan, det får jag fixa när vi kommer hem...
Leo babblar på som bara den och är aldrig tyst förutom när han fick sitta lite i Flip´s hundbur. Det blev en liten film men vi får se om jag lyckas få upp den, förmodligen inte..

Traderat till mig en ny skötväska har jag hunnit med idag ;) men det är hysh hysh för J än så länge för om 3tim så slutar en ny röd sittdelsbas och nya swirvel hjul.. Jag som absolut inte skulle köpa några saker till vagnen, på mån kommer också nya sufflan ;)
Nu börjar det spöregna också så vi får se om det blir nått tradera för mig ikväll eftersom killarna förmodligen ror hemåt nu...

RSS 2.0