Party party =)

I helgen har det varit fest, vi började i fredags först var jag och J i stan och solade det var mys och nu börjar man få en fin färg också. Skönt att slippa känna sig som världens blekaste spöke. ;-)

På kvällen vad det grillning i rålis, Edip söten på jobbet åker till asien och när han kommer tillbaka så ska han plugga så han slutar, jätte tråkigt han är ju en av dom bästa... Men däremot har vi fått tillbaka en annan av dom bästa ;-) så det finns iaf någon kvar att skojja med.
Grillningen var skoj iaf, super gott kött och massor med god sallad. J drog dit två av sina barndoms vänner också, vilket inte jag tyckte var så passande eftersom det faktiskt var mitt jobbs fest =/ men men dom drog tidigt iaf... Vi var kvar till sist eftersom sista jobb gänget sprang iväg när civilpoliserna började hälla ut dricka för alla andra i parken ;-)
Oss kom dom inte till, kanske för att vi satt med vagnen.


Igår var vi ute och sprang runt igen, först var vi hemma hos Johanna och Minna och myste och tittade på film. J gjorde paj det var smaskens, och han gjorde den Heeelt själv (paj på påse) ;-)
Efter det så åkte vi direkt till Frepp och åt lite mat och hade trevligt som vanligt. Traffade hans bror som fått blodpropp i tummen, det var fett grose helt svart och så gade dom skurit bort massor med hud ^blääh^

Sen var det iaf äntligen hemgång, Leo vaknade när vi var vid universitetet eftersom vi hade ett par killar som skulle sjunga hejarklacks ramsor hela vägen hem, han somnade inte om förens en timme efter att vi kommit hem. Så han låg och snackade halva natten med sig själv, men sen blev han tyst =)

Nu är det jobb igen iaf, fått värsta mongo schemat igen så det blir ju till att börja klaga imorn igen, hur jävla svårt ska det vara? Hon har ju själv sagt att jag ska få samma 4


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0